EpicNpc'de Satış Hakkında Bilgisi Olan?

flypow3r

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu sitede satış tecrübesi olan var mıdır? Dolandırılmaya tahammül edemeyeceğim bir kanalı satmak istiyorum. Yüksek fiyatlı bir ilan olacak, bu middleman sistemi falan varmış, tecrübesi olanın tecrübesini dinlemek isterim. Bu sistemin riski nedir? Zor bir satış ama olurda gerçekleşirse diye soruyorum, tl hesaba para aktarılabiliyor mu yoksa dolar hesabı mı lazım.

benden sana tavsiye bu veya benzeri forumlarda o işlere girme benim arkadaş o forumda 400k kanalını kaptırdı geride alamadı parasınıda alamadı. İçerde bin tane dolandırıcı vietnamlı ve pakistanlı var. Öncelikle md aracılığı ile yapabilirsin ancak bu işe hiç bir alıcı yanaşmıyor o forumda çünkü yaklaşık 300-400 dolarlık bir satış için bile neredeyse 100 dolar aracılık parası alıyorlar. bunu kimse vermek istemiyor sen benim cebimden çıksın diyorsan senin bileceğin iş. ödeme yöntemi bitcoin var orada, btc ile satıp btctürkten bunu nakit yapabilirsin. wunion falan bu tarz ödemeleri kabul etme çünkü adamlar parayı 24 saat dolmadan geri iade alıyor bir şekilde. ha ben kanal alıcam diyorsan forumda modlardan vs alabilirsin o konuda güvenilir ama bunun dışında sıradan üyelerle bu işlere girme dolandırılırsın şikayet edecek yerde bulamazsın hocam macera arama boşuna. o forumdaki vietnamlılar senden benden zeki emin ol adamlar çarpacak bir yolunu her şekilde buluyor zaten ingilizcen yoksa şimdiden geçmiş olsun yarım yamalak bir ingilizceyle muhattap bulamazsın forumda.

benden sana tavsiye bu veya benzeri forumlarda o işlere girme benim arkadaş o forumda 400k kanalını kaptırdı geride alamadı parasınıda alamadı. İçerde bin tane dolandırıcı vietnamlı ve pakistanlı var. Öncelikle md aracılığı ile yapabilirsin ancak bu işe hiç bir alıcı yanaşmıyor o forumda çünkü yaklaşık 300-400 dolarlık bir satış için bile neredeyse 100 dolar aracılık parası alıyorlar. bunu kimse vermek istemiyor sen benim cebimden çıksın diyorsan senin bileceğin iş. ödeme yöntemi bitcoin var orada, btc ile satıp btctürkten bunu nakit yapabilirsin. wunion falan bu tarz ödemeleri kabul etme çünkü adamlar parayı 24 saat dolmadan geri iade alıyor bir şekilde. ha ben kanal alıcam diyorsan forumda modlardan vs alabilirsin o konuda güvenilir ama bunun dışında sıradan üyelerle bu işlere girme dolandırılırsın şikayet edecek yerde bulamazsın hocam macera arama boşuna. o forumdaki vietnamlılar senden benden zeki emin ol adamlar çarpacak bir yolunu her şekilde buluyor zaten ingilizcen yoksa şimdiden geçmiş olsun yarım yamalak bir ingilizceyle muhattap bulamazsın forumda.

hocam çok teşekkür ederim yardımın için, satış olarak sadece bitcoin seçeyim diyorum. bu sistem üzerinden devam ediyor sanırım. ama adam kanalımı alıp, almadım derse, sistemde bitcoinini adama geri iade edebilir mi acaba?

hocam çok teşekkür ederim yardımın için, satış olarak sadece bitcoin seçeyim diyorum. bu sistem üzerinden devam ediyor sanırım. ama adam kanalımı alıp, almadım derse, sistemde bitcoinini adama geri iade edebilir mi acaba?

Hocam ben eskiden satış yapmaya çalıştım btc yi kimss kabul etmedi paypal istiyodu onda da hesabı hizmeti alınca paypala mesaj atıp parayı geri alıyorlardı. Benim 30$ ı hiç etmişlerdi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri