Ergonomik,Sessiz Fare Önerisi

elsaati

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar önereceğiniz ergonomik,sessiz,kablosuz bir mouse var mıdır fiyatı 80tlyi geçmesse sevinirim şu anda logitechin 20 tllik olan mouse'unu kullanıyorum biraz sesi fazla çok fazla değil de aile kızıyor aynı odada yaptığım için :DÖnerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Mouse sesidemi çıkıyor arkadaş

Benim fare bildiğin ötüyor. Ben bile rahatsız oluyorum bazen dikkat etmiyodum şimdi sen söyleyince kulağımda çınlamaya başladı :D Takipteyim :)

logitech m100 kullanıyormusum ben ama tik tik seside olmadan olmaz be

kullanıyor musunuz hocam?Çok büyük değil değil mi?Benim elim küçük çünkü hocam.

5 yıl kullandım tıklaması falan sessiz dir tavsiye ederim..Oyun mouseu dur aslında..
Kablosu koptuğu için attımm.Elin küçük te ne kadar küçük 5 yaşındaki çocuk kadar değil ya.Al kullanırsın güzel Mouse dur.

5 yıl kullandım tıklaması falan sessiz dir tavsiye ederim..
Kablosu koptuğu için attımm.

hocam linkini bulamadım vatanda falan yok stokta kalmamış bir de laptopta kullanıcam hocam sıkıntılı olabilir kablolu benim için kablosuz önerir misiniz biliyorsanız
?

Arkadaşlar önereceğiniz ergonomik,sessiz,kablosuz bir mouse var mıdır fiyatı 80tlyi geçmesse sevinirim şu anda logitechin 20 tllik olan mouse'unu kullanıyorum biraz sesi fazla çok fazla değil de aile kızıyor aynı odada yaptığım için :DÖnerilerinizi bekliyorum.

telefonun android ise necta wifi mouse uygulamasını indir sessiz dokunmatik klavyesi bile var :D

iosda bile var

4e6e71d1-8efe-4528-a46f-332c2df02e37.jpg

bu nasıl acaba sessizse bende alıcam

Farenin tıklama sesinden ben de rahatsızdım. Evde sessizlik varken özellikle geceleri sadece farenin tıklama sesi salondan bile duyuluyordu. Özellikle teknoloji marketlere gidip tek tek sessiz fare var mı diye kontrol ettim. Ses çıkarmayan fare bulamadım. görevlilere de sordum bir çoğu soruyu bile garipsedi. Sonunda Logitech g300 mouse aldım. Oyun için yapılmış ama ele oturması güzel. Normalde fareyi kullanırken başparmak ve serçe parmakla fareyi hafifçe havaya kaldırırız. Yanlardaki girintiler sayesinde başparmak ve serçe parmak bu girintilere oturduğundan fareyi kaldırdığınızı bile anlamıyorsunuz. Sesi de o kadar çok çıkmıyor. Yanlardan çıkan ışığın rengini bile değiştirebiliyorsunuz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri