erkan1221 adlı üyeden şikayetçiyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doganuzun

Administrator
Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Normalde bu tip şikayet konularını pek sevmem, fakat bu gün gelen bir özel mesajla sinirlerim zıpladı, deliye döndüm... Bu formda bir kişiye bile saygısızlık yapmadım..32 yaşında 7 yaşında bir çocuk babasıyım küçüğü küçük diye küçümsemedim, büyük olan kişilerede saygı da kusur etmedim. Benimle iletişim kuran, dürüst olan, samimi olan herkese de elimden geldiği kadar yardım etmeye çalıştım hiç bir zaman büyüklük taslamadım, yardım ettiğim kişileri açıklamam ne bana nede yaşıma yakışmaz onlar zaten kendini biliyor..

Gelelim konunun özetine ; Bundan yaklaşık 1 ay önce formda 2-3 kişinin adsensesi banlanmıştı, bizim formda en ufak bir olayda abartı teleşa kapılıyor herkes bi taraftan elham yapıyor, gereksiz şekilde olay büyütülüyor.. Kıyımın tanımı sizde bilirsiniz ki 20-30-50-100 kişi aynı anda banlanır yada kanalı kapanır kıyım olur.. fakat o gün formda 2 kişinin adsensesi banlanmış, bende aynen şöyle mesaj atmıştım;

Bunun hemen arkasından erkan1221 üye bana şu şekilde mesaj atmıştı;

Bu mesajın hemen arkasından mod arkadaşım [MENTION=13675]AborJin[/MENTION] kendisini tanımam her hangi bir iletişim kurmadım, hiç konuşmadım, beni savunduğundan değil takip ettiyseniz tüm konulara objektif bakıyor ve bu konuda da objektif düşünüp bu kişiyi 10 gün süre ile banladı..Çünkü konu gayet açıktı ve banı hak etmişti..

erkan1221 üye bu gün bana özel mesaj atmış;

Şimdi soruyorum kendisine bu kadar mı mutlu oldun 4 adsensemin banlanmasına, ben ne zaman büyüklük yapmışım, ben konuda sadece çözüm üretmeye çalışıyordum, bu formda yöneticiler seni banlamaktan bıktı senin patavatsızlıkların bitmedi, benden sana bi ağbi tavsiyesi her zaman konuşacaklarını önce düşün sonra paylaş, ne demek büyüklenmiş ben çözemedim.. Zaten giden gider yapacak bişey yok dedim.. Yaklaşık 43 k para alacaktım skypeden soranlara kısmet değilmiş dedim, eğer nasibimde olsaydı alırdım diyorum üzülmüyorum çünkü o parayı bi daki ay patnerden çıkaracağımı biliyorum, sen burda millete laf yetiştirirken ben sabah 5 lere kadar çalışıp 2 saatlik uyku ile işe gidiyorum..

Senin haddin değil bana hesap sormak, eğer mutlu olmak istiyorsan evet 4 adsensem banlandı, özel mesaj atıp egolarını tatmin etmeni istemiyorum, Bu üyenin bu formda barınması beni rahatsız ediyor [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=13675]AborJin[/MENTION]

Son düzenleme:
[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] hocam hemen editle resimleri sanırım senin kanalların onlar.

erkan nick li arkadaş öyle dedinde ne oldu, ne farketti yani olana oluyor, asıl sen bu şekilde konuşmalarınla karşındaki insandan yaşın küçük olduğu halde büyüklenme çabası içinde görüyorum seni, az oturup düşün bu kadar enerjin varsa insanlara laf yetiştirmek için değil youtube den nasıl para kazanabilirim çabası içine gir eğer burası bir yt platformuysa bu çaba içinde olmalısın laflarınla akan suyu bulandırmana gerek yok.

Son düzenleme:
bende daha demın 2 3 yorumunu gördüm sıkıntılı bir arkadaş ytpara.com formundan hemen şutlanması gereken bir kişilik

bu adam zaten uçmuştu geri mi gelmiş

Ceza puanı ile tekrar uzaklastırayım. Durumu özel mesaj ile @era 'ya iletirim büyük ihtimal sabaha sınırsız banlanır.

Ben bu arkadas'ı 2 kez uyardım. O yüzden banlanacağı için vicdanım rahat. Bir insan hatalarından ders cıkarmıyorsa zaten hiçbirsey haketmiyordur.

Son düzenleme:
[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] sen beni tanımazsın abi ama ben seni çok iyi tanıyorum :) Zamanında bu arkadaş bana da çok sitem ettiydi, forumdan tamamen sınırsız uzaklaştırılması gereken bir şahsiyet. Bunu neden hala forumda tutuyorlar bilmiyorum. Cidden bazen çok komik olaylar dönmüyor değil. Olayların perde arkasını bilince insanlar bir başka oluyor.

Esxi 4.1 kardeşliği adına ;)

Ceza puanı ile tekrar uzaklastırayım. Durumu özel mesaj ile @era 'ya iletirim büyük ihtimal sabaha sınırsız banlanır.

Ben bu arkadas'ı 2 kez uyardım. O yüzden banlanacağı için vicdanım rahat. Bir insan hatalarından ders cıkarmıyorsa zaten hiçbirsey haketmiyordur.
[MENTION=11952]erkan1221[/MENTION] sınırsız uzaklaştırıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri