EROSPRO ile günlük kazanç sağlamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sondurak1

Kayıtlı Üye
EROSPRO ile Günlük Kazanç Sağlamak

merhaba arkadaşlar dün başladığım bir gelir uygulamasından bahsetmek istiyorum. Kripto ile ilgilenenler bilirler kripto borsaları arasında bazı coinlerde fiyat farkı olur bunu yakalarsan al-sat ile günlük güzel kazanç sağlayabilirsiniz.

İşte bu uygulama tam olarak bunu yapıyor. Kayıt olunca hesabınaza 3 dolar veriyor ama işlem yapabilmek için 100 dolar yatırmanız lazım. 100 dolar (binance,paribu vs gibi borsalardan USDT olarak atılıyor)attığınızda günde 6 kez başlat tuşuna basarak uygulamanın işlem yapmasını sağlıyorsunuz, her işlem ortalama 5 dk sürüyor ve kazancın %50 si size kallıyor diğeri uygulamaya gidiyor. Tabi daha fazla para atabilirsiniz ne kadar paranız varsa yapılan işlemden aldığınız kazançta artıyor doğal olarak.

Güvenilir mi derseniz Türkiyede yeni olduğundan denenebilir anapara çekilip kar ile devam edilebilir vs.Kriptonun 2. büyük borsası FTX bile batıp insanları mağdur etti hiç bir garantisi yok ama risk almak denemek isteyenler kesinlikle yatırım tavsiye olarak algılamadan kendiileri araştırıp üye olabilir deneyebilir. Aşağıya link bırakıyorum referanssız üye olunmuyor , üye olmak isteyen bakabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
sakın bulaşmayın buna aman sakın
biraz para verelimde aDAM gibi bir domain alsınlar..

neden öyle dediniz hocam çevrenizde mağdur olan mı var ? benim çevremde baya kazanan ve çekim yapan var bilmediğim bir şey varsa lütfen aydınlatın bende geri alayım paramı ? [MENTION=9438]bysasa[/MENTION]

neden öyle dediniz hocam çevrenizde mağdur olan mı var ? benim çevremde baya kazanan ve çekim yapan var bilmediğim bir şey varsa lütfen aydınlatın bende geri alayım paramı ? [MENTION=9438]bysasa[/MENTION]

O kadar mağdur olan varki anlatamam sen çektiysen paranı sakın bulaşma
youtubede mağdurlar dolu bir incele

O kadar mağdur olan varki anlatamam sen çektiysen paranı sakın bulaşma
youtubede mağdurlar dolu bir incele

örnek atar mısın ben göremedim?

---------- Spam Engelliyici 12:44 ---------- Önceki Mesaj 12:41 ----------

videolarda hep kendi yorumlarını söylemişler altındaki yorumları okumak lazım. benim arkadaşım gözümün önünde çekim yaptı ve aldı 24 saat içinde parasını kar ile devam ediyorlar şuan

buarada risk her zaman var bu işlerde onu kesinlikle göz ardı etmemek lazım ama deneme yapmazsan da kazanç sağlayamazsın 20 günde 100 dolar kazanıyorsun zaten sermayeyi çek kar ile devam et bu benim düşüncem :D

Son düzenleme:
Yahu adamlar enayi mi kazançlı işlem yapıyorsa kendisine yapar millete neden dağıtsın. Ponzi sistemi fişi çekince buhar olacak paralarınız

örnek atar mısın ben göremedim?

---------- Spam Engelliyici 12:44 ---------- Önceki Mesaj 12:41 ----------

videolarda hep kendi yorumlarını söylemişler altındaki yorumları okumak lazım. benim arkadaşım gözümün önünde çekim yaptı ve aldı 24 saat içinde parasını kar ile devam ediyorlar şuan

buarada risk her zaman var bu işlerde onu kesinlikle göz ardı etmemek lazım ama deneme yapmazsan da kazanç sağlayamazsın 20 günde 100 dolar kazanıyorsun zaten sermayeyi çek kar ile devam et bu benim düşüncem :D

Boş işler genel müdürlüğü diyorum kısaca bu tür sistemler için :)

Yahu adamlar enayi mi kazançlı işlem yapıyorsa kendisine yapar millete neden dağıtsın. Ponzi sistemi fişi çekince buhar olacak paralarınız

hocam kimse güvenilir ömür boyu sürecek demiyor ki zaten ama sistem yeni faydalanmak isteyen baştan faydalansın sonra çıksın olay bu

Boş işler genel müdürlüğü diyorum kısaca bu tür sistemler için :)

risksiz kazanç emek ve zaman ister bu öyle değil zaten :D

4 gün oldu kayıt olalı 22 $ geldi. şimdi yeni kayıtta 8 $ bonus var önceden 3 $ idi olmak isteyenler için güncelleme.

Son düzenleme:
Allah için silin şu postu buna ponzi deniyor kardeşim ponzi bunun 100 tane türevi açıldı kritpo diye millet yatırıyor parasını yeni gelenler eski gelenlerin faizini öder. Sen şimdi davet ettiğin insanlar 100-200 dolar atar senin o kazandığın 60 dolar böyle ödenir. Sistem dolmaya başlar bir yere kadar ilerler çiftlik bank gibi havuzda para dolduktan sonra tüm para havuzdan çekilir direk başka bir domain başka bir alan adı ile farklı bir sistem açılır. Sen o parayı 2-3 ay tutmaya devam et knk sonra kanıt otomatik oluşur merak etme :D

Hacı dün başladım demişsin işlem yapmak için 100 dolar yatırmak gerekiyor bir de ref kodu bırakmışsın. Hadi seni keklediler başkalarına vesile olmayın be.

Sistem sahibine söyleyelim direkt iban atsın parayı verelim bu nasıl bir sistem aw yapmayın şöyle şeyler komik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri