Erotik kanal satışı

• Kullanıcı ByEdGe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

ByEdGe

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar elimde bulunan erotik kanalı satmak istiyorum piyasayı bilmediğim için bir fiyat koyamıyorum malesef.. İstatistikler aşağıdadır.. Lütfen kanal için tekliflerinizi pm yoluyla iletin..

Kanal Adi : (güvenlik amaçlı kanal linkini vermiyorum. suistimal ediliyor..)
Kanal Kategorisi : erotik
Kanal Dili : ingilizce
Abone Sayisi : resme bakın
izlenim Sayisi : resme bakın
Kanalinizda UYARI Varmi : herhangi bir uyarı şu anlık yok alınanlarda silindi.
Kanalinizin Gunluk Kazanci : kanal kazancı yok
Kanal Satis Fiyatiniz : piyasasını bilmediğim için bir fiyat belirliyemiyorum

konuyu kitleyin bu nasıl satis dostum kanal satis kurallarını oku ilkten ondan sonra konu aç

günlük kazandığı belirli bi miktar yokmu hocam.

Malesef kanalın kazancı yok

Erotik derkene? +18 mi +16 mı ?

+18 Erotik tahrik edici görüntüler var..

hocam yasak değil mi bu kanal hani tamam kanal kapansa neysede adsenseyide tehlikeye atmıyormu kesin kaynak varsa almayı düşünebilirim.

Bu konu hakkında net bir bilgim yok ne desem yanlış olur..

Son olarak aboneler izlenimler herşey tamamen doğaldır ve sürekli artmaktadır..

Malesef kanalın kazancı yok

+18 Erotik tahrik edici görüntüler var..

Bu konu hakkında net bir bilgim yok ne desem yanlış olur..

Son olarak aboneler izlenimler herşey tamamen doğaldır ve sürekli artmaktadır..

kanal ne zaman açıldı? hani ihtar olur,yada topluluk ihtarıda adsensenin banlanma ihtimali düşündürüyor beni

kanal ne zaman açıldı? hani ihtar olur,yada topluluk ihtarıda adsensenin banlanma ihtimali düşündürüyor beni

Kanalın oluşturulma tarihi 14 temmuzdur ( resimdende bunu görebilirsiniz ).. Kanalda herhangi bir sıkıntı yoktur.. Şu an onaysız bir kanaldır( ciddi düşünenlere onay işlemide benden ).. Topluluk kuralları , Telif hakkı ihtarları , Content ID hak talepleri bunların hepsi iyi durumdadır.. Kanal temiz bir kanaldır , para kazanma aktif edilmiş fakat adsense ile ilişkilendirilmemiştir..

Arakadaşlar sırf videoları görmek için yazan kendini bilmez kişler yazmasa sevinirim... Buraya ciddi olan kişiler yazıyoruz..Konuda herşeyi göstermişiz.. Fikir alıp birşeyler çarpma peşinde bazı kendini bilmezler..

Arkadaşlar erotik kanalların getirisi olmaz. zaten youtube fark ettimi bu kanallara reklamı kaptıyor.

etikete erotik tarzı kelimeler girdiyseniz reklam çıkmıyor benmde bi kanalım var 4 video var izlenimde alıyo fakat para kazanma aktif oldugu halde reklam çıkmıyo bos kaldıgım bi ara düzgün etiketli veya etiketsiz video atıcam durumu görücez =) hayırlı satıslar

Abone sayısı 500 olmuştur.. Görüntülemede 115k olmuştur.. Kafamdaki fiyatı veren kişiye kanalı düşünmeden devredeceğim.. Şu anda farkettiğim kadarıyla sadece kanalda 5k izlenim alan bir videoma yaş sınırlaması gelmiştir ( Daha bugün farkettim.. )

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri