erotik katagori çalışan varmı

• Kullanıcı egva06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
200k gıbı bır ızlenıme 60 $ kazandırdı 2 topluluk yedı beklıyoruz bakalım ama yapılacak ıs degıl kapansn bıdaha ugrasmam gelırı aza

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

Bende söyliyim :D 2gunde 75k + izlenim aldı topluluk ıhlalı vs geldı 3de komple kapancak gibi bi mail geldı keşke partner degıdle adsensye baglasaydım dedım en azından 71k izlenım kapansa bıle kanal sıkıntı olmaz :D

youtube bunun için değil.çok istiyorsanız bir script alıp site açın.daha fazla kazandıracaktır

+16
+18
+21 Extreme çeşidine kadar hepsini denedim ilk zamanlarda amacım sadece abone kasmakdı bir günde 180 bin izlenim aldıgım videolar oldu :D ama geliri 2-3 dolar:D ömrü en fazla 1 hafta abone sayısı en az 5000

erotik kanal çalıştım 3 tl kazandırdı oda başıma bela oldu az kalsın adsense ban yiyecektim

Hard ve fetish olmayan soft olan konulu erotik filmleri öğretici buluyorum mesela Fransız Filmlerinin geneli erotik kategorisin de yeri alır. Fransız Sinemasının ve Edebiyatının Avrupa Medeniyetine katkısı yatsınamaz. Neyse benim anlamadığım bir konu var, erotik sayılan filmlerin isminin başına +18 yazsak yine topluluk yermiyiz ? Tamam pek çok erotik kanallar haftasına çıkmadan kapatılıyor ama 3 aydır duranlar da var. Millet bir yolunu bulmuş.

Benim 6-7 tane Japan Idols - Asian Idols ve türevleri şeklinde kanallarım vardı. Bazıları Partner bazıları Adsense. Telif vermeyen 576 video bulmuştum. Daha doğrusu 1000 lerce videodan ayıklanan videolar. Bir hesap altında alt hesaptı hepsi. İzlenmeler arttıkça aboneler artıyor ve kanal göz önüne gelmeye başladığı an Pufff patlıyor. Topluluk ihlalinden kapandı hepsi kanalların. Bazıları adsense para kazanmayı etkiledi, Külliyen zarar oldu. Sıcak kategorisi sıkıntılı bir kategori. Videoların çok çabuk kopyalanıyor, videoları atayım kanalı unutayım diyemiyorsun. Kazanç çok düşük, ve diğer adsense bağlı kanallar içinde risk oluşturuyor. Benim şu an hiç sıcak kategori kanalım yok daha doğrusu kalmadı. Ancak birisi benim attığım tarzda bir post attığında insanın aklına rekabet istemeyen birisi açıktan yazıyor diye düşünülebilir. Ben dini inançları hassas olmayan kişiler için denenebilir kategoriler içerisine alınabilir diye düşünüyorum. Ancak deniyorsanız bunu sadece abone çekmek ve video içi yönlendirme kullanmanız için öneririm.

Bu arkadaş güzel açıklamış aslında sırf abone çekmek için böyle birşey yapsak daha sonra kanaldaki videoları silip kanal ismini değişip farklı videolar atsak.. Bu şekilde fayda sağlanabilir diye düşünüyorum bende aslında..

Video içi reklamlar koyarak topluluk ihlaline engel olabilirmiyiz acaba bir şekilde video yu göz önünde uzak tutsak diye düşünüyorum

Video içi reklamlar koyarak topluluk ihlaline engel olabilirmiyiz acaba bir şekilde video yu göz önünde uzak tutsak diye düşünüyorum

Video ortası reklamla bir şey olmaz yine telif alırsın videoyu çerçeve içine alarak belki topluluk almaz reklamda çıkar denemelisin ben denemedim.

Vur Kaç bu işin mantığı dostum. Belli bir zaman sonra videolardan anlıyorsun ne kadar ömrü kalacağını saldırı olmadığı sürece tabi. Şöyle diyeyim izlenimi çok fazla ancak to çok düşük fakat hiç üzülme izlenim o kadar çokki to umrunda olmuyor tbmde 0,10-0,12 arası değişiyor yani baya iyi bence :) Çok açık videolar yerine kapalı fakat izlenecek hatta tek bir sahnesinde biraz bi olay olan videoyu bulursun o sahneyi küçük resim yaparsın işte sana kimse o zaman topluluk atamaz izlenimde uçar gider. Haa bu kanalda uçar mı Evet uçar o yüzden kanalımda 4000 abone var kıyamam yapmıcan baktın ki uçtu uçacak direk mailden silicen komple bu şekilde 5 kanal aç idare et kazanırsın. Kanalları sildikçe yeni kanal ekle sakına aç gözlülük yapıp fazla kanal olsun az daha dursun iyi izlenim getiriyor falan diyip durdurma. Bu dediklerimi yaparsan olur bu iş. Tabi bunlar sadece öneri gerisi sana kalmış başarılar :)

Vur Kaç bu işin mantığı dostum. Belli bir zaman sonra videolardan anlıyorsun ne kadar ömrü kalacağını saldırı olmadığı sürece tabi. Şöyle diyeyim izlenimi çok fazla ancak to çok düşük fakat hiç üzülme izlenim o kadar çokki to umrunda olmuyor tbmde 0,10-0,12 arası değişiyor yani baya iyi bence :) Çok açık videolar yerine kapalı fakat izlenecek hatta tek bir sahnesinde biraz bi olay olan videoyu bulursun o sahneyi küçük resim yaparsın işte sana kimse o zaman topluluk atamaz izlenimde uçar gider. Haa bu kanalda uçar mı Evet uçar o yüzden kanalımda 4000 abone var kıyamam yapmıcan baktın ki uçtu uçacak direk mailden silicen komple bu şekilde 5 kanal aç idare et kazanırsın. Kanalları sildikçe yeni kanal ekle sakına aç gözlülük yapıp fazla kanal olsun az daha dursun iyi izlenim getiriyor falan diyip durdurma. Bu dediklerimi yaparsan olur bu iş. Tabi bunlar sadece öneri gerisi sana kalmış başarılar :)

Peki bu tarz çalışma yapıp hiç yoktan aboneleri faydalı bir şekilde kullanamaz mıyız

Peki bu tarz çalışma yapıp hiç yoktan aboneleri faydalı bir şekilde kullanamaz mıyız

Kullanamazsın. Abone denilen olay senin benim gibi kullanıcı o kanala abone olan adam o türden videolara bakar ayrıca kalitesiz bir abonedir yani o sektörde abonenin çok olması herkes içerikleri görmek için google hesabı alıyor ve önüne gelen her kanala abone oluyor bir iki ay sonrada tahmini unutur bile o google hesabını yenisini açar yani sabit köklü verimli kullanıcılar çekemezsin. Dediğim gibi vurkaç günübirlik sektör.

kaç aylık konuyu hortlatmışsınız o zamanlar acemiydik uyarımı yapayım bu sektöre hiç girmeyin adsensenizi riske atmayın başka katagorilere yoğunlaşın ;)

kaç aylık konuyu hortlatmışsınız o zamanlar acemiydik uyarımı yapayım bu sektöre hiç girmeyin adsensenizi riske atmayın başka katagorilere yoğunlaşın ;)

Arkadaşlar soruyor biz cevaplıyoruz :) Acemi olanlar kazanamaz zaten bu sektörden işi bilen parayı götürüyor merak etme ;)

allah daha çok versin kardeş sana laf koymadık niye üstüne alındın:)

Üste alınma falan yok dostum merak etme :) Şöyle diyebilirim haber videosu atan adam hep haber atar belki başka birşeyler ama bu sektör teknik olarak insanları geliştirir yani nasıl video riskini en aza indiririm nasıl kullanıcıyı çekerim bu soruların cevaplarını buldurur şahsen ben adsense riske giriyor uzak durun deme taraftarı değilim bırak bir iki adsense patlatsınlar hata yaparak öğreniliyor herşey kimse hazır bilgi vermiyor :) Yani insanlara iyilik yapıp uzak durun demek tamam güzel bişeyde, faydalı olabilir ben kendi şahsi düşüncemi dile getiriyorum sadece :)

ne umut vadeden youtuberler banu alkan frikik , tuba ekinci bacak show videolariyla başlayıp pes ettiler :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri