Eşinizi veya Ailenizi Korumak İstiyorsanız

Ben en gelişmemiş ülkelerde bile böyle şeylerin bu kadar çok olduğuna inanmıyorum. Program güzel evet en azından bir önlem ama buna ne gerek var? Yani bunlara gerek duyulacak bir toplummu olduk biz artık. Hakikaten içler acısı bir haldeyiz. Evlenip çoluk çocuk sahibi olsak bir dert olmasak bir dert. Sapkınlık almış başını gidiyor. Uyuşturucu bağımlısı ayrı, tinercisi ayrı, sapığı ayrı. Nasıl bir Toplum olduk biz. Çoğuda yabancı özentiliğinden kaynaklanıyor bunların. Bizim insanımıza rahatı göstermiceksin fazla.

Son düzenleme:
program güzel biraz inceledim birazda işin kötü tarafınıda düşünerek yazılımın sahibi herkimse oluşturulan gurupları görecek ve o aile içerisindeki kişilerin bir birlerinden uzak olduğunu görecek ve nitekim buda art niyetli kişiler tarafından oluşturulmuş bir yazılım ise tegbirden çok felakete yol açacak, bu tür şeyleri güvenilir kaynaktan ve savcılık izni olmadan, hiçkimsenin nevigasyonla yerini tesbit edecek kadar kolay ulaşabilecek bir yazılım olmamalı. tükcel vodofon gibi bilinen şirketlerin yardımıyla böyle bir sistem oluşturulur ama aile fertleri haricinde operator şirketlerde ancak savcılık izniyle bu özel bilgiye ulaşmalı. özellikle belirtiyorum güvenilir bir program değil çünkü bu sistemin arkasında organ mafyasının insan tacirlerinin hırsızların olmadığını kim kanıtlayabilir?

program güzel biraz inceledim birazda işin kötü tarafınıda düşünerek yazılımın sahibi herkimse oluşturulan gurupları görecek ve o aile içerisindeki kişilerin bir birlerinden uzak olduğunu görecek ve nitekim buda art niyetli kişiler tarafından oluşturulmuş bir yazılım ise tegbirden çok felakete yol açacak, bu tür şeyleri güvenilir kaynaktan ve savcılık izni olmadan, hiçkimsenin nevigasyonla yerini tesbit edecek kadar kolay ulaşabilecek bir yazılım olmamalı. tükcel vodofon gibi bilinen şirketlerin yardımıyla böyle bir sistem oluşturulur ama aile fertleri haricinde operator şirketlerde ancak savcılık izniyle bu özel bilgiye ulaşmalı. özellikle belirtiyorum güvenilir bir program değil çünkü bu sistemin arkasında organ mafyasının insan tacirlerinin hırsızların olmadığını kim kanıtlayabilir?

sen çok yanlış gelmişsin hocam..

:)) tek taraflı bakmak lazım tedbir alayım derken davetiye yollamayalım:))

herkes hatırlamaz ama bundan 5-6 ay önce youtube'da reklam olarak bu video çıkıyordu.
https://www.youtube.com/watch?v=1XUvErEy5vY
videoda bayan saç toplama şeklini gösteriyor, amacı erkeklerin videoyu kapatması. dakika 1:15den sonra vodafonenun benzer güvenlik uygulamasını tanıtıyor, hayatımda gördüğüm en başarılı düşüncelerden biriydi, hiç unutmam, çoğu denk gelende farkına varmamıştır

işte bu hocam gizli ve güvenli emeğine sağlık hsehan1

Programda iki tur atsanız 50 tane mail atıyor ya, ayarlardan kapattım yine de durmuyor mailler karşı taraf hareket etti şöyle yaptı profile girdi yer bildirdi falan diye. :) Kullandığınız maili girmeyin.

güzel düşünülmüş ancak bunu daha profesyönel yapanlar war.
iphone numu bul uygulaması war. vodafonenin war. bide bikaç antivirüste görmüştüm bu tarz bişi. teşşekkürler paylaşım için.

Programda iki tur atsanız 50 tane mail atıyor ya, ayarlardan kapattım yine de durmuyor mailler karşı taraf hareket etti şöyle yaptı profile girdi yer bildirdi falan diye. :) Kullandığınız maili girmeyin.

sende sıkıntı vardır hocam.. ben sadece belli noktalar belirledim işyeri ve ev.. bu iki noktadan ayrılırsa veya bu noktalara girerse mail ve uyarıyla bildiriyor.. aksi bişey varsa ayarlarından halledebilirsin hocam

sende sıkıntı vardır hocam.. ben sadece belli noktalar belirledim işyeri ve ev.. bu iki noktadan ayrılırsa veya bu noktalara girerse mail ve uyarıyla bildiriyor.. aksi bişey varsa ayarlarından halledebilirsin hocam

Aynen ayarlardan kapattım gelmemeye başladı mail. Güzel program. :)

Arkadaşlar merhaba.. herkesin son dönemdeki gündemden haberi vardır.. acımız büyük.. bir insanın katledilmesine sadece seyirci kaldık.. devlet büyüklerimiz sadece kınadıklarını söyleyerek konuyu her zaman ki gibi unutturmaya çalışıyorlar.. başaracaklar da zaten.. çünkü yasakçı bir toplum için bu şart.. neyse burasını tartışmayacağım çünkü tartışılacak bir yanı yok..

Ben de evliyim ve eşimi korumak benim için herşeyden önce gelir.. aklımda olan bir durumdu ancak bu olaydan sonra arayışa girdim ve bir program buldum..

Bu program hem Android Hem IOS'tan kullanıllabiliyor ve hem de internet sitesinden giriş yapılark kullanılabiliyor..

Programın adı Life360 'dır.

Fazla ayrıntıya girmeden bu programın mantığı şudur;
Çevrenizi oluşturarak bu gruba istediğiniz kadar kişiyi ekleyebiliyorsunuz ve kimin nerede olduğunu navigasyon ile anlık olarak görebiliyorsunuz.. programda panik butonu da vardır.. Ayrıca belli konumlar belirleyerek eşinizin veya çocuğunuzun bu konumdan ayrılması durumunda otomatik olarak size mesaj gönderilmektedir.. Bu detayları programı kullanarak hemen çözebilirsiniz çünkü program türkçedir..

Ben önce eşimin telefonuna kurdum ve daha sonra kendi telefon numaramı davet ederek kendi telefonuma da kurdum.. eşiminki android benim ki ise IOS tur herhangi bir sorun yok.. programı yeni keşfettiğim için fazla detay veremiyorum ama muhakkak eşinizi, ailenizi, çocuğunuzu korumak için ve onun nerede olduğunu görebilmeniz için yapılmış müthiş bir programdır..

programın internet sitesi https://www.life360.com

ayrıca programda birden fazla kişi ekleyip birden fazla kişiyi takip edebilirsiniz.. ayrıca karşıdaki kişi de sizi bu programdan takip edebilir.. yani birbirinizin nerede olduğunu kolayca öğrenebileceksiniz.. Allah bu programı yazandan razı olsun.. sorusu olsan varsa buradan sorabilirsiniz..

SİZDEN TEK RİCAM KONUYA BİR POST ATARAK KONUNUN TOPTA KALMASINI SAĞLAMANIZ. BİR DE BU YAZIYI FACEBOOK HESABINIZDA PAYLAŞIRSANIZ TÜM TÜRKİYEYE YAYILIR VE CİDDİ BİR GÜVENLİK DUVARI OLUŞTURULUR

Adamın dibisin kardeşim eşimiz olmasada en azından sevdiğimiz kısı kontrol altına almış oluruz

[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] bu mu ?

ben halen kullanıyorum her an her dakka nerede olduğunu görüyorum ve belli noktalara imleme koydum oraya gittiğinde uyarı maili alıyorum :)

Ya katip gerçekten forumun öncülerinden ya üstad üstad

Aide akıllı telefon kullanan yok ama nasıl yapıcaz biz işci sınıfı için bir uygulama varmı :D

Gps tarzında birşey geliştirebilir örneğin direk ya telefonun sistemine entegre yada tak çıkar usb gibi bir sistem yapılabilir.

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] din,dil,ırk,millet ayrımı yapmıyoruz. Lütfen. Mesajınızı siliyorum.

Aynen üstadım budur , ellerine sağlık akşama bakıcam ...

Sen yazıdgından berı aklımda da yenı yenı adepte olabldım :D

Tekrardan Sağol ..
[MENTION=15171]Katip[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri