Eski adsense

HakanMemedi

Kayıtlı Üye
s.a abilerim kardeslerim sizlere bir sorum olacak ve yardimlariniz icin simdiden tsk ederim...

bana 2009 arkadasim adsense hesabi acmisti o hesabim hala duruyor ama adsense hesabimda hic para yok

o esk adsensemi youtube baglamak mumkunmu ve ne yapmaliyim.

bana biri adsense hesabimi bakabilirmi tw ile lutfen acil ve pin istekte bulunabilirmiyim cunku 2009'dan pin hic gelmedi bana para yapmadigim icinmidir

Evet bağlaya bilirsin dostum. Şuan telden giriyorum lakin anlatımları incele nasıl yapılacağı yazıyor bir çok konuda.

Linux cevap icin tsk ederim ... ben bagladim youtube kanalimi adsense'ye fakat 2009 acildi hesap 2009 pin gelmedi yoksa 10 euro yapmadigimicin mi

onun icin diyorum tw ile biri kontrol edebilirmi adresimi

adsense hesabın olup hesabının içinde youtube varsa o youtube yi kullanma bu 1.

2. olarak adsense ni youtube kanalın varsa bağlayabilirsin, pin isteği için 10 doları geçmen gerekiyor. 10 dolar olmadıysa isteyemezsin ama reklamlarında sıkıntı olmaz 1-2 youtube kanalı aç kendine birini explorer dan gir diğerini chrome dan isimler farklı ve onaylı olursa senin açından güzel olur ilerleyen zamanlarda bağlama olayını ise forumda bol bol bilgiler mevcut.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri