Eski Adsenselere Yapılan 2. Operasyon

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban

ilyas

Kayıtlı Üye
bir tane eski adsensem kurtulmuştu geçen ay gerçekleşen bandan ama o kurtulan diğer arkadaşların da olduğu gibi bu gece spam'a düştü. belli ki türkiye'de açılmış eski adsenselere yönelik problemleri var. neyse geçen ay banlanan adsenseleri bir ay önceden hazırladılar ya para kazanmamızı kapattılar ya da adsenseleri spam'a düşürdüler. hangi kanalı bağlarsan bağla ya para kazanması kapanıyordu yada kanalı spam'a atıyordu.

arkadaşlar kendimin ve sizin paralarının yanmaması için size şöyle düşündüm:

spam'a düşen bütün kanalların gmaillerini silelim eğer 1 2 tane açık kanal bıraktılarsa onları da silelim yöneticiyi değiştirip bekleyelim eğer ekim 11 kesinleşmeden sonra adsenseye bağladığımız kanallar spam'a düşmeye devam ederse @Hayalet301 nickli arkadaşın teklif ettiği gibi adsenseleri silip paramızı kurtaralım. daha başka teklifi olan varsa konuşup tartışalım.

Zorunlu Edit:

adsenseyi sakın silmeyin.. kurtuluş değil. geçen ay bunu deneyen oldu ama yinede ödeme alamadılar. silmezseniz bir umut banlamazsa ödeme alma ihtimali var. geçen ay yaşadığımız ban olayı hiç normal değil.

Son düzenleme:
Eylülde açılan adsenseler olarak rahatlamıştık ama. Yine kurbanlık moduna girme vakti geldi.

Şuan elimizde kalan tek şey yeni adsenseler. Onlarda banlanırsa herkes youtube ile vedalaşabilir.

Adsenseyi pini girip kesinleştikten sonramı siliyorsunuz ? bunu bende anlamadım bi açıklık getirebilirmisiniz ?

1 Tane'daha Şu anda Yeni Adsensem Spam'dan Kapandı Adsense KAnalım Bağlı olan kanallardanda 1 adet spamdan kapandı aceba diğerleride kapanacakmı ne yapmam lazım sizce ?

yeni adsensem spam'dan kapandı derken. eylül de mi açtın...

1 Tane'daha Şu anda Yeni Adsensem Spam'dan Kapandı Adsense KAnalım Bağlı olan kanallardanda 1 adet spamdan kapandı aceba diğerleride kapanacakmı ne yapmam lazım sizce ?

yabancı forumlarda bu tarz toplu kapanmalar yaşayan var mı?

Arkadaşlar kanllar spamdan gidiyorsa peş peşe toplu yada o zaman adsense için sıkıntı demektir bilginiz olsun.

banlanmalar başladığından beri münferid olaylar dışında haber gelmiyor. türkiyeyle alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum.

yabancı forumlarda bu tarz toplu kapanmalar yaşayan var mı?

---------- Spam Engelliyici 22:19 ---------- Önceki Mesaj 22:19 ----------

şuan münferid bir olaysın eğer 20 30 kişi daha çıkarsa yeni adsensem spam'a düştü diye o zaman sıkıntı büyük işte.

evet eylül'de açmıştım spam'dan gitti

Ben hemen yazayım bazı arkadaşların yerine:D

Spam candır gerisi heyecandır!!!

Spam bitmez,bitti diyenlerin burda işi ne defolsun gitsinler!!!

Youtube işi yeni başlıyor!!!

eski adsensem 2 yıllıktı 1 tane telif eşleşen dünya engeli yemedim sadece bir kaç defa topluluktan kapandı kanallar o kadar. 20 gün önce gerçekleşen ban olayında benden daha temiz çalışanlar vardı mesela 1 kanalla çalışıyordu adam.

neyse 12 ekim de bakarız hala adsense spam'a düşmeye devam ederse belli ki geride bıraktığı eski adsenseleri de banlayacaklar bir kaç arkadaşın söylediği gibi içerde kalan parayı kurtarmak için adsenseleri sileceğiz başka çare yok. yeni adsenselerle yolumuza devam ederiz.

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION]
Hocam abime ait olaylardan sonra açılan adsense kapandı. Demek oluyor ki yenilerde kapanmakta.

Adsensemi kapandı, adsenseye bağlı kanalmı kapandı anlamadım?

Son düzenleme:
eylül ayında açmış olduğun adsense spam'a düştü öyle mi ? adsensen banlandı mı diye sormuyorum spam'a mı düştü diye soruyorum.

@ilyas
Hocam abime ait olaylardan sonra açılan adsense kapandı. Demek oluyor ki yenilerde kapanmakta.

arkadaşlar ben diyeceğimi dedim eğer 12 eylül de hala kanallarımız spam'a düşmeye devam ederse o adsenseleri de banlayacaklar. silmekten başka çare yok gibi duruyor. başka çözümleme yapacak olanlar buyursun yapsın.

Kanalları spamdan kapandı o adsense'e ait.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri