Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yani başlık açmayım,geçen sefer 30 gün para kazanması devre dışı kanalların para kazanma özelliği geri gelmişmiydi ve kesinti ne kadar olmuştu
İşin garip olanı eylül ayında açtığım adsense hesabı da banlandı ve o da tek telif yüzünden, hadi bakalım. İkisi de farklı ip, isim, adres ve banka hesaplarına aitti, dikkat edin şu noktaya kanal kapanması olmadı, tek telif yedi ve 2-3 gün sonra pinli ve pinsiz adsense hesapları kapandı.
Hepsi banlandı
---------- Spam Engelliyici 03:06 ---------- Önceki Mesaj 03:05 ----------
Hocam naptın istihbarat videoları mı paylastın da tek telifle 2 hesabın da kapandı?
İşin garip olanı eylül ayında açtığım adsense hesabı da banlandı ve o da tek telif yüzünden, hadi bakalım. İkisi de farklı ip, isim, adres ve banka hesaplarına aitti, dikkat edin şu noktaya kanal kapanması olmadı, tek telif yedi ve 2-3 gün sonra pinli ve pinsiz adsense hesapları kapandı.
Biri 3.sınıf bir film şirketi yüzünden, diğeri de amatör bir kanal sahibinden.
Felaket tellalı olmak istemem ama bu ban dalgası uzun sürecek, çünkü bu teliften banlanma olayı normal bir durum değil.
2 yıllık son adsense hesabıma bağlı bir kanalıma 3 gün önce gelen bir telif sonrası, 01:50'de devredışı bırakılmış.
Eğer tek telif bunu yaptıysa, gerisini düşünmek istemiyorum.
Kendi adsensemin neden banlandığını buldum sanırım,
Quizden atılan 5-10 kanalı adsense'ye bağlamıştım.Adsense ban'ına itiraz ettikten sonra gönderdiği mail için forumdan 1-2 arkadaş sahte tık veya sahte izlenimlerde bu mail geldiğini söylemişti.Bende düşünüyorum düşünüyorum sahte izlenim yok birşey yok sonradan dank etti.Kanalları quize sokmak için temmuz ayında izlenim çekmiştim 1k sonra o videoyu sildim.Benim banlanma sebebim bu büyük ihtimal.Yani benim kendi hatam.
Diğer eski adsense de 5-10 tane kanal kapandı diğer kanallar hala para kazanmaya devam ediyor kanalları silmedim bile.
Adsense açısından biraz ümidim arttı , titiz çalışarak devam edicem bundan sonra.
Zannetmem hocam. 2 eski adsensem banlandı benimde. Yalnız ben ne quizde ne adsensede hiçbir zaman izlenim çekmedim. Sahte izlenim abone vs kesinlikle yoktu. Adsense banlarının sebebi bu olamaz
Kendi adsensemin neden banlandığını buldum sanırım,
Quizden atılan 5-10 kanalı adsense'ye bağlamıştım.Adsense ban'ına itiraz ettikten sonra gönderdiği mail için forumdan 1-2 arkadaş sahte tık veya sahte izlenimlerde bu mail geldiğini söylemişti.Bende düşünüyorum düşünüyorum sahte izlenim yok birşey yok sonradan dank etti.Kanalları quize sokmak için temmuz ayında izlenim çekmiştim 1k sonra o videoyu sildim.Benim banlanma sebebim bu büyük ihtimal.Yani benim kendi hatam.
Diğer eski adsense de 5-10 tane kanal kapandı diğer kanallar hala para kazanmaya devam ediyor kanalları silmedim bile.
Adsense açısından biraz ümidim arttı , titiz çalışarak devam edicem bundan sonra.
2 adet eski adsenseme baglı tum kanallar askıya alınmıstı ve sonra baska mail ile kanallar acıp adsenselere baglamıstım. bir sure sonra 2 adsensem banlandı
aynı donemde 1 adet yabancı adsenseme baglı kanalların 3-5 tanesi askıya alınmıstı. 3-5 kanal kalmıstı saglam ve o kanallara 20 gun hic giris yapmadım. ve ayın 2 sinde kalan kanallarda askıya alındı. adsense saglam duruyordu. 4 gundur bakmıyorum. kesinlesme tarihine kadarda bakmıyacam
ilk banlanmalardan sonra yeni adsense actım ve 1 kanal bagladım. pc den sadece bu kanala giris yaptım. ve 1 aydır toplam 6-7 tane video attım. ve 1 ay icinde cok az giris yaptım. videolar ozgun denilecek tarzda videolardı. ve bugun kanalım askıya alınmıs. adsense acık durumda henuz banlanmamıs.
simdi dusun de bul cevabını
15 dk once kanal kapanmaları başladı yine... Umarım genel değildir. Kanallarınızı kontrol edin.
Genel Hocam Bütün Kanallar Kapandı15 dk once kanal kapanmaları başladı yine... Umarım genel değildir. Kanallarınızı kontrol edin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.