Eski Adsenselere Yapılan 2. Operasyon

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ban
ağustos ayında açmış olduğum bir adsense hesabı vardı..dün akşam kesinleşmeler oldu ve banka onayı çıktı..sabah baktığımda bankaya onay için 0,46 krş yollamışlar ancak adsense hesabı banlanmış içerisinde bağlı kanal hiç yoktu boş gmail vardı... daha önce banlanan adsenseden kanal taşımıştım buraya 1 hafta sonra taşıdığım kanallar komple kapanınca yönetici maili değiştirdim yaklaşık 1 aydır bomboş duruyordu hiç kanal bağlamamıştım..sabah girince şok yaşadım banlanmış

geçmiş alsın yeni banlandın demek.

ağustos ayında açmış olduğum bir adsense hesabı vardı..dün akşam kesinleşmeler oldu ve banka onayı çıktı..sabah baktığımda bankaya onay için 0,46 krş yollamışlar ancak adsense hesabı banlanmış içerisinde bağlı kanal hiç yoktu boş gmail vardı... daha önce banlanan adsenseden kanal taşımıştım buraya 1 hafta sonra taşıdığım kanallar komple kapanınca yönetici maili değiştirdim yaklaşık 1 aydır bomboş duruyordu hiç kanal bağlamamıştım..sabah girince şok yaşadım banlanmış

Eylül ayında açtığım hesap banlanmış malesef bunlar bize nefes aldırmayacak.

Tek kanal vardı içinde kesinleşeni çok yüksekti kontrole falan takıldık heralde..

[email protected]
07:46 (3 saat önce)

Alıcı: bana
Sayın Kullanıcımız,
Bu e-posta, AdSense hesabınızın, AdSense program politikalarımızla uyumlu olmadığının saptandığını ve sonuç olarak AdSense hesabınızın devre dışı bırakıldığını bildirmek için gönderilmiştir.

Mevcut hesap durumu:: Devre dışı

Gerekli işlem: Yok

Son düzenleme:

aynı olay benim başımada geldi banlanan adsensenin kanalını başka bir adsenseye bagladım 10 gün sonra kapandı hesap. Yakalıyor büyük ihtimal o şekil. ve eylülde açdıgım hesap hala saglam

şu söylediğin olay youtubun türkiye kapsamında bilinçli bir operasyon yaptığını gösteriyor. ayrıca eylül de açılan adsenseler de ise spama düşme problemi var. aslında eylül de açılan adsenseler de sakat çünkü kaos dönemin de açıldı. eğer teorim doğru çıkarsa ekim de açılan adsenselerin münferid olaylar dışında ban ve spam problemi olmaması gerek.

aynı olay benim başımada geldi banlanan adsensenin kanalını başka bir adsenseye bagladım 10 gün sonra kapandı hesap. Yakalıyor büyük ihtimal o şekil. ve eylülde açdıgım hesap hala saglam

Tek kanal vardı içinde kesinleşeni çok yüksekti kontrole falan takıldık heralde..

[email protected]

Sayın Kullanıcımız,
Bu e-posta, AdSense hesabınızın, AdSense program politikalarımızla uyumlu olmadığının saptandığını ve sonuç olarak AdSense hesabınızın devre dışı bırakıldığını bildirmek için gönderilmiştir.

Kanalı partnere yada başka adsenseye bağladıktan sonramı bağlamıştın o adsenseye?

[email protected]

Sayın Kullanıcımız,

geçmiş olsun

Kanalı partnere yada başka adsenseye bağladıktan sonramı bağlamıştın o adsenseye?

Evet sanırım sorun kesinlikle bu daha önceki banlanmalarda kapanan başka bir adsenseden kanal taşımıştım bu adsenseye taşıdığım kanal bu adsensede
kapandı ve oradan yakaladılar bizi:confused::(

şuda var eylül ayında yaşadığımız kaos bizi yanlış değerlendirme yapmaya sürükledi. temiz kafayla adsense açsaydık daha iyi olacaktı. bana kalırsa eylül ayında açılan adsenselerin sıkıntı çıkarmasının nedenlerinden biride bu. acele işe şeytan karışır.

şuda var eylül ayında yaşadığımız kaos bizi yanlış değerlendirme yapmaya sürükledi. temiz kafayla adsense açsaydık daha iyi olacaktı. bana kalırsa eylül ayında açılan adsenselerin sıkıntı çıkarmasının nedenlerinden biride bu. acele işe şeytan karışır.

Kesinlikle haklısın çok amatörce davrandım banlanan adsensenin kanalını biraz açgözlülükten biraz da sırf meraktan tertemiz kazanan adsenseye bağladım ve dün aksam kesinleşen miktarı görünce sevinmiştim hemen hayaller hayaller bu sabah bakınca hüsran tabi:)

çalışırız yine kazanırız canını sıkma bak yoluna. hatalar ders almamız için var.

Kesinlikle haklısın çok amatörce davrandım banlanan adsensenin kanalını biraz açgözlülükten biraz da sırf meraktan tertemiz kazanan adsenseye bağladım ve dün aksam kesinleşen miktarı görünce sevinmiştim hemen hayaller hayaller bu sabah bakınca hüsran tabi:)

Çok hızlı davranmaya çalısıyoruz adsenseler banlanır banlanmaz ertesi gün 5 er adsense acıyolar illaki googla bu durumu goruyordur. ne kadar adres değiştirelim isim soyisim değiştirelim eski banlanan adsenseye girdiğimiz bilgisayarın butun bilgileri kayıtlıdır google da. ortalık durulana kadar bekleseydik belki bu banlanmalarda dururdu. saygılar.

4 ekimde açtığım adsense'e yeni 2 gün önce kanal ekledim bugün banlanmış.

bu iyi değil işte ekim de açılan adsenselerin de banlanması. bir hata yaptın mı iyi düşün paylaş bizimle.

4 ekimde açtığım adsense'e yeni 2 gün önce kanal ekledim bugün banlanmış.

Son düzenleme:
spama düşen adsense sabah 8 de banlanmış. banka doğrulama ücreti geldi gireyim dedim gitmiş :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri