Eski Ataricileri Görelim :)

Atarinin kutusunda kendine has olan o kokuyu bile özledim :)
lyfw3.jpg

az mı hüsrana uğradık 999999999 in 1 resimli kasetlerde :(

Paylaşılan oyunlara baktım da.En önemlisi unutulmuş.Bu oyun unutulur mu :)

gallery_1419200447_538715.jpg

pes pc filan hikaye gerçekten en güzel oyunlar atari döneminde kaldı

Var mı snowbros'cu :D

Bir kere polis basmıştı atari salonunu, kimlik de yok tabi yaş da ufak, karakola götürdüler evi aradılar ne korkup ağlamıştım be! :)

snow-brothers-02.png

Hey gidi günler hey :D O zamanlar playstation vardı da biz mi gitmedik

9.jpg

Son düzenleme:
İstemsizce duygulandım bi an :/ şu köpek ne nankördü yaw vurunca iyi vuramayınca sırıtırdı yüzümüze :D
Duck_Hunt.jpg

duck-hunter-ordek-vurma-oyunu-atari-2.png

international_karate_8.gif

ikinciyi evde oynardım, üçüncüyü cafede inanılmaz oynardık adıda metal sülük gibi bir şeydi galiba ne alakaysa :D

---------- Spam Engelliyici 00:39 ---------- Önceki Mesaj 00:38 ----------

Paylaşılan oyunlara baktım da.En önemlisi unutulmuş.Bu oyun unutulur mu :)

gallery_1419200447_538715.jpg

aynen bide bu vardı bunu oynarken daha futbolu nedir bilmiyodum oyundaki amaç köşe bayrağının ordaki yuvarlağa topu götürmek sanıyordum hey gidi :D

---------- Spam Engelliyici 00:40 ---------- Önceki Mesaj 00:39 ----------

Snowbros benim favori oyunlarımdandı :) Çok fazla hatırlamıyorum ama bunu da epey oynamıştık

84e.jpg

üçüncü alıntım oldu ama şu oyunda efsaneydi be. O zamanlar gene çok küçüktüm jetonu atardım abiler gelirlerdi dur şunu öldüreyim diye oyunu bitirirlerdi doğru düzgün oynayamıyodum :D

Nesbox diye bir site var tüm atari oyunları mevcut PC ye bir şey yuklemenize gerek yok flash ile calistiriyo. Zamanında çok oynardim ahiniz varsa girin oynayin

metal slug sega oyunu değilmiydi la :D çnkü ben ataride çember atlama mario tarzı oyunlar oynuyodum bitek :D

ikinciyi evde oynardım, üçüncüyü cafede inanılmaz oynardık adıda metal sülük gibi bir şeydi galiba ne alakaysa :D

---------- Spam Engelliyici 00:39 ---------- Önceki Mesaj 00:38 ----------

aynen bide bu vardı bunu oynarken daha futbolu nedir bilmiyodum oyundaki amaç köşe bayrağının ordaki yuvarlağa topu götürmek sanıyordum hey gidi :D

---------- Spam Engelliyici 00:40 ---------- Önceki Mesaj 00:39 ----------

üçüncü alıntım oldu ama şu oyunda efsaneydi be. O zamanlar gene çok küçüktüm jetonu atardım abiler gelirlerdi dur şunu öldüreyim diye oyunu bitirirlerdi doğru düzgün oynayamıyodum :D

Jeton dedin de aklıma geldi jeton anım da vardır benim :D

Uzun süredir aklımda tasarladığım çakma jeton olayını hayata geçirmiştim. Kola tenekesinden 3-5 tane jeton yapmış atarinin yolunu tutmuştum. Kafaya koymuştum bu kez beleş oynayacaktım :) Girince ne olur ne olmaz diye 1 tane jeton alıp cebime attım, sonra etrafı kolaçan edip Snowbros'a attım tenekeyi başladım oynamaya. Tabi teneke ile oynamanın verdiği bir yusuf yusuf duygusu da var. O salonda gıcık olduğum bir adam vardı. Yüzü hala gözümün önüne gelir. Şerefli adam tam ben oynarken kıl kıl baktı bana sonra geldi jeton kutusunu açtı. Kutu boş. Meğerse benden önce boşaltmış şerefli kutuyu :) Teneke de düşmemiş arada kalmış demekki :p "Hani len burda jeton" demesin mi. Bende yusuf yusuf duygusu tavan yapmıştı. Can havliyle cebime göstermelik attığım jetonu çıkarıp "Attım abi, hatta bak 2 jeton almıştım biri cebimde" diye gösterdim. Gerisini çok hatırlamıyorum heralde küfredip kovmuştu beni salondan :D

Velhasıl hayat hep bize eşleşen verdi. Youtube'da bazı ülkelerde engellendik, ataride de bazı salonlarda :) :) :p

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri