Eski Ataricileri Görelim :)

oyunların hepsi favorimde hele o uçaklı oyun cuv cuv vura vura gidiyoduk en çok onu oynardım aynısını çok aradım ama bulamadım benzeri var bi tane ..birde aynı zamanlarda bir araba yarışı vardı karda yağmurda falan yarışıyorduk o oyunun adını bilen hatırlayan varmı bayılıyordum ona süper oyundu onuda bulamadım hiç.
[MENTION=11872]AzomaXTR[/MENTION] süper konu açmışın helal olsun çocukluğumuza mutlu anılarımıza döndük .nasıl yaptın o konsolu ya helal ne zevkle oynanır hagar ,street fighter falan .

evet aduuuket :D bide aryuvuken tak tak var tabi :D şimdi o deil bu konsol mütiş olmuş nası yaptın ya bizede öğret

[MENTION=8821]darkblue[/MENTION] [MENTION=15440]nothing[/MENTION] [MENTION=10417]Turkuaz[/MENTION]
arkadaşlar konsolun yapımı çok basit bu tuşları ve kolu istanbuldan getirtmiştim nerden getirttiğmi hatırlamıyorum ama internette bulmustum turkıyede zaten tek satan yer var galiba konsol ve tuşları aldıktan sonra mobilyacıya gidip böyle bi şey kestirdim delik yerlerinide mobilyacıya ayarlattım tuşların ve kolun gireceği şekilde iç kısmını ise bi tane ps3 bilgisayar uyumla joystik kolu vardı bende onu parçaladım içindeki alet neyse onu çıkarıp kablolarla lehimledim sonra hangi taraf hangi tarafaysa kola ve tuşlara montaladım kapı gibi oldu valla :)

Kapatın la şu konuyu :D az kaldı gidip ateri şiparişi vericem, susun :P

Damarlarımda dolaşan çocuk kanı iyice hararetlendi :D

Mario candır :P

şimdi oğlumla hagar oynadık 2 kişi bitirdik tamamen bedava jetonla eskisi gibi zevk vermedi hiç ama genede güzeldi :)

TUSUBASA HİLELERİ BİLEN VARMIYDI :)
images

133577-39780.jpg

tank-90.png

Excitebike%20(JU).png

atari-oyunu.jpg

f-1-race.jpg

yazarlar%C4%B1n-sevdi%C4%9Fi-ve-sevmedi%C4%9Fi-atari-oyunlar%C4%B1_304106.jpg

55810-Ice_Climber_(USA,_Europe)-3.jpg

fred-cakmaktas-315x200.jpg

bunları paylaşan olmamış

Son düzenleme:
bide windowsn oyunları vardı onları hatırlayan var mı?
delta force falan vardı
motorlar vardı
acayip güzel oyunlar vardı arıyorum bulamıyorum bi türlü google da.

Ne yaptın öyle be babuş tüm oynadıgım oyunları gözümce canlandırdın

---------- Spam Engelliyici 19:11 ---------- Önceki Mesaj 19:11 ----------

arkadaşlar adsense paraları ödemeyince canım sıkıldı çalışasımda gelmedi geçen sene açtığım ve yarıda bıraktığım özgün kanalımdan bir video ne oynarmışız be çocukken ne zaman oynasam eski anılarım aklıma gelir ne dayaklar yemiştim okuldan kaçıp bu atari yüzünden :)
https://www.youtube.com/watch?v=JAmgBrYDW0c

bu oyunu nerden oynıcam link var mı?

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] Hocam metal slugu biliyorum ama öbürlerini bilmiyorum metal slugu oynamak için emülatör lazım internette var indirebilirsin yada ben sana upluad edeyim gecelerin oyunla beraber indirir oynarsın öbürleri hakkında bilgim yok ama

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] Hocam metal slugu biliyorum ama öbürlerini bilmiyorum metal slugu oynamak için emülatör lazım internette var indirebilirsin yada ben sana upluad edeyim gecelerin oyunla beraber indirir oynarsın öbürleri hakkında bilgim yok ama

sen şu yaptıgın videonun oynunu ver yeterli

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri