eski kanal giriş sorunu

ReferXchange

Kayıtlı Üye
merhabalar

eski youtube kanallarıma girmeyi deniyorum
kanalda kurtarma maili dahi girdim. kanal açık ama bir kaç işlemden sonra aynı cebi girerek onayladığım için mi yoksa aynı pc yi çok hesaba girmek için kullandığım için mi bilmiyorum ama kanallara girmemeye başladı. başka bilgisayardan veya daha sonra tekrar deneyin diyor.
acaba bilgisayarı ve/veya cep telefonu onayını değiştirerek tekrar deneyeyim mi?
bir de daha önce türkiye'den en son 2 3 yol önce girildi şimdi yurtdışı deniyorum. acaba orada mı bir sorun vardır.
bir tane 4.8milyon küsür izlenim olan var. dün gece yatamadım değişik fantaziler var aklımda para birikmiş içeride :) ah ulan ah. :)

2015 yilinda rasgele yukledigim 1 kanal 4 milyon izlenim almis. Malesef ben de giremiyorum. 2 adimli dogrulama acilan hesaplara sorunsuz girebiliyorum. Lanet olasi google yaptigi sistemin icine edeyim

peki acaba bu tür kanallara girmek için google desteğe yazmak falan çare olmaz mı acaba çünkü başka bilgisayardan vs dene diyor yanlış bir şey yok. hem de sonuna kadar da ilerletiyor. sanki özellikle cep telefonunu spam olarak kaydetmek için kanalı açık tutmuş gibi.
ben de kanalı özellikle izlendiği için kapatmadığını düşünüyorum ama para da ödememek için girdirmiyor da
bu arada acaba başka yerden başka ceple vs girsek olmaz mı?

hocam, uzun sure giris yapilmayan hesaplarda sifre ve kurtarma mailini bile bilsen telefon numara eklemeni istiyor.Sorun da tam burada basliyor. Eskiden hangi ulke numarasi ile onay yapsan kabul ediyordu artik soyle bir sistem getirmis. gmail hesabi hangi ulke ile iliskiliyse o ulkenin numarasini tek kabul ediyor. Diger ulkeleri girersen size ait oldugu dogrulanamadi diye hata veriyor giris yapmana izin vermiyor. eger 3-4 sefer bu islemi yaparsan hesap kilitleniyor mecburen 10 gun bekliyorsun. Onemli olan hangi ulkeyle iliskili oldugunu bulman ve kullanacagin numara kesinlikle baska gmail hesabiyla iliskili olmamasi gerekiyor. yoksa baskasinin hesabina girmeye calisiyorsunuz diye hata veriyor. Bunlar benim test yapip kendi ogrendigim bilgiler umarim yardimci olmusumdur.

hocam şimdi ben de bir test yaptım.
girme metodu satabilirim :)
şimdi hesapta 10.000 üstü takipçi var.
kopya içerikten kapanmış para kazanma son dönemde izlenme az 1 ayda 2 bin
bunda nasıl bir şey yapıp özgüne çevirip para kazanır hale getirilir acaba?
bu haliyle satsam kaç para eder?

Bunun dışında ilave bir soru: kesinlikle kurtarma maili olmayan bir hesap var. kurtarma postasını girin diyor ve *****.***.*** gibi gösteriyor normalde kurtarma postası olsa da***.gmail.com gibi falan gösteriyor biliyorum. kurtarma postası olmayanlarda böyle bir şey yapmış. bunun da bir çaresi olabilir. yardımcı olan olabilir mi?

hocam, uzun sure giris yapilmayan hesaplarda sifre ve kurtarma mailini bile bilsen telefon numara eklemeni istiyor.Sorun da tam burada basliyor. Eskiden hangi ulke numarasi ile onay yapsan kabul ediyordu artik soyle bir sistem getirmis. gmail hesabi hangi ulke ile iliskiliyse o ulkenin numarasini tek kabul ediyor. Diger ulkeleri girersen size ait oldugu dogrulanamadi diye hata veriyor giris yapmana izin vermiyor. eger 3-4 sefer bu islemi yaparsan hesap kilitleniyor mecburen 10 gun bekliyorsun. Onemli olan hangi ulkeyle iliskili oldugunu bulman ve kullanacagin numara kesinlikle baska gmail hesabiyla iliskili olmamasi gerekiyor. yoksa baskasinin hesabina girmeye calisiyorsunuz diye hata veriyor. Bunlar benim test yapip kendi ogrendigim bilgiler umarim yardimci olmusumdur.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri