Eski kanalimi nasil kapattirabilirim?

Merhaba ilk youtube'a basladigim zamanlar ad ve soyadim ile bir kanal olusturmustum acemiydim kanalin para kazanilmasi kapatildi bende ugrasmadim bi daha aradan 1 yila yakin sure gecti kanal hala acikmis maili unuttum kurtarma maili tel vs hic yok kanalimi nasil kapattirabilirim ad soyadimi tasidigi icin kirlilik yapiyor...

Ozet : kanalimi kapattirmak istiyorum maili bilmiyorum kurtarma tel vs hic yok

Discovery cihazımdan gönderildi

Merhabalar,

Herhangi bir bilgi yok ise, ancak [email protected] adresine mailinizle ilgili bir bilgi atınız. Kendilerine herhangi bir şekildebu hesabı kullanmadığınızı ancak, bu hesabın kendinize ait olduğunu kanıtlamanız gerekecektir.

Akabinde de tarafınızın onayı doğrultusunda hesabınız zaten silinir.

sahte telif olayı atıp kapattırmam mümkün müdür ? adımı soyadımı yazınca o kanal çıkıyor sinir oldum ...

kanal lınkını at 5 hesapla flag falan atıyım sahte telıf belkı tabı sana uyarsa

Kanal linkini koy buraya 1 haftada kapanır benimde vardı para kazanma gitcekti son anda kapanmıstı

iPhone 6 dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kanalın sizin olduğu belliyse burada Paylaş.

mobil mesaj

Adsenseye baglıysa flag yada telif attırma.ilk önce para kazanması kapatılır adsensen çöp olur.

Gunceldir arkadaslar kurtarin beni bu beladan :)

Bi el atalım arkadaşlar canıma tak etti artık şu lanet şey

Adsense neden olsun ki biraz açar mısınız bu cümleyi?
3 telif yeyince para kazanmalar kapaniyor sorunlu kanali silmem gerekiyor fakat sorunda bu kanalin mailini bilmiyorum :) yani silemicegim icin her bagladigim kanalin para kazanmasi gidecek

Bi yardım etmek bu kadar zor mu ya ? Sonrada neden bilgi paylaşılmıyor forumda oluyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri