Eski Kanalları Kapatmaya Başladılar

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en sağlam ve eski kanallarımı gömdü. diğerlerine dokunmadı diğerlerinin ortak noktası etiket ve açıklama olmaması ben hala etiketlerden şüpheleniyorum.

aynı ip den girdiğin oldu mu. spamle aynı ipden girdiğim özgün kanallarım bile gitti.

manuel çalışırım, gmailleri kendim açarım. gmail ve kanal açılışına göre tarama yapmadı bunlar. eski kanalları indirdiler aşağı özellikle... düşün biraz bende düşünüyorum. normal bir eleme değil bu.

aynı ip den girdiğin oldu mu. spamle aynı ipden girdiğim özgün kanallarım bile gitti.

---------- Spam Engelliyici 02:46 ---------- Önceki Mesaj 02:45 ----------

siz ancak kendinizi bozarsınız. çalışın biraz kafa yorun. ha yoracak kafanız yoksa bırakın insanlar düşünsün. kaybetmeye mahkumsunuz bu kafayla

ben bozcaktim nie sen bozuyon :D

manuel çalışırım, gmailleri kendim açarım. gmail ve kanal açılışına göre tarama yapmadı bunlar. eski kanalları indirdiler aşağı özellikle... düşün biraz bende düşünüyorum. normal bir eleme değil bu.

hocam ben ip olarak soruyorum. ttnet modemden girdiğim kanalları süpürmüşler. eski yeni hepsi. özgün kanal dahil. eşimin kendi özgün kanalı bile gitti.

ancak vınn ve vodemden girdiğim kanallar sapasağlam ayakta.

ben neye göre kapattıklarına dair bir analiz edindim doğrudur yanlıştır bilemem ona göre açtığım kanallar sağlam çıktı ama yukarda saçma sapan konuşan ergenler faydalanmasın diye açıklamayacağım. biraz kafa yor sende bulacaksın.

hocam ben ip olarak soruyorum. ttnet modemden girdiğim kanalları süpürmüşler. eski yeni hepsi. özgün kanal dahil. eşimin kendi özgün kanalı bile gitti.

ancak vınn ve vodemden girdiğim kanallar sapasağlam ayakta.

ben neye göre kapattıklarına dair bir analiz edindim doğrudur yanlıştır bilemem ona göre açtığım kanallar sağlam çıktı ama yukarda saçma sapan konuşan ergenler faydalanmasın diye açıklamayacağım. biraz kafa yor sende bulacaksın.

:D senle anlaşamayacağız hocam. nedeni belli yani. kirlenen ipyi süpürüyorlar.

ip'eyle ne alaka kardeş :) sana diyorum ki, benim her gmailimin açılışı farklı ip'eden açılan her kanal farklı ip'e den sanal sunucudan çalışmıyorum. bu gece yapılan tarama normal tarama değildi. sende ip ile ilgisi olabilir ama ip in temiz olsa bile bundan kurtulamazdın. sorunu başka yerde ara.

:D senle anlaşamayacağız hocam. nedeni belli yani. kirlenen ipyi süpürüyorlar.

Bu kapanmaların gmail açılışıyla falan alakası yok, 15, 14, 7, 5 k olmak üzere şuan tespit edebildiğim 4 kanal gitmiş, en kötüsü son 1 ayda 1 milyon yapmıştı.Hatta 5.5 milyonluk video bile vardı aralarında.İtiraz gönderdim ama sonuç çıkması zor.

gezgin arkadaş bak arkadaşta aynısını söyledi sen yanlış yere bakıyon.

Bu kapanmaların gmail açılışıyla falan alakası yok, 15, 14, 7, 5 k olmak üzere şuan tespit edebildiğim 4 kanal gitmiş, en kötüsü son 1 ayda 1 milyon yapmıştı.Hatta 5.5 milyonluk video bile vardı aralarında.İtiraz gönderdim ama sonuç çıkması zor.

ip'eyle ne alaka kardeş :) sana diyorum ki, benim her gmailimin açılışı farklı ip'eden açılan her kanal farklı ip'e den sanal sunucudan çalışmıyorum. bu gece yapılan tarama normal tarama değildi. sende ip ile ilgisi olabilir ama ip in temiz olsa bile bundan kurtulamazdın. sorunu başka yerde ara.

açılış değil, kontrol ederken aynı iplerden girdim dikkatsizlik yapıp.

şöyle bir durum var. ytden yaklaşık 200 videosu olan bir kanalı almıştım. 100 bi kanala 100 öteki kanala atmıştım. vınn dan kontrol ettiğim kanal ayakta ancak kirlenen ipden baktığım kanal kapanmış durumda. her şekilde tıpatıp benzer kanallar.

Bende durum böyle.

benimde 5 ay önce açılmış bir kanal geçen gün patladı.Kanala 5 aydırda girmiyorum o derece :) Durduk yere nasıl anladıysalar artık , çözemedim

3 aylık kanalım patladı şu an itibariyle.

biraz kafa yor çözersin inşallah kardeş. çalışan her zaman kazanır.

benimde 5 ay önce açılmış bir kanal geçen gün patladı.Kanala 5 aydırda girmiyorum o derece :) Durduk yere nasıl anladıysalar artık , çözemedim

Sağ tarafta önerilen kanallara tıklıyorum alayı kapatılmış, çok acayip bi durum böylesini hiç görmedim.

Youtube içerik yüzünden dava edilmemek için kanalları kapatıyor.Bilginiz olsun.Kimseye garezleri yok.İçerik sizin olsun kanıtlayın bak nasıl kanal yıllarca ayakta kalıyor.Spamın sonunu yavaşda olsa getiriyorlar.Bence artık yavaş yavaş kazançları web sitesine aktarmak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar 8 aylık günde 150 bin görüntülenmeli eski kanalım kapandı. Kanal %80 kendi videolarım vardı. 1 tane başkavardı.

---------- Spam Engelliyici 07:42 ---------- Önceki Mesaj 07:41 ----------

az önce yaşanan kanal kapanmalarının gmail açılışıyla botla vds ile manuelle alakası yok. ben kimse'den gmail almam yükleme'yi manuel yaparım ne bot'a ne vds'ye bulaşırım. benim eski kanallar gitmeye başladıysa tam bir temizlik yapıyorlar. bunu beklemiyordum artık eski ve patlayan kanalları avlamaya başladılar. genel de spam olayı ilk ay açılan kanallara yönelik yapılırdı. bu nasıl temizlik arkadaş. en hitli eski 2 kanalım az önce. eskiden genelde ilk ay açılan kanallar temizlenirdi şimdi eski kanalları da temizlemeye başlamışlar. buna çözüm bulabilirmiyim bilemiyorum biraz düşünmem gerek. eğer şuan temizlik yapan sistem de sabit bir bot olarak kalacaksa sıkıntı. kapananların yerlerine koyarım önemli değil de sıkıntı çok sıkıntı.

ilyas benimde eski gitti saat 02:17 de senin saat kaçta gitmiş., 8 aydır duruyordu.

biri 6 biri 7 aylık kanallar gitmiş durum da demek ki artık bu kadar uzun süre kanallar ayakta kalamicak spam sa güm..

---------- Spam Engelliyici 09:27 ---------- Önceki Mesaj 09:05 ----------

açılış değil, kontrol ederken aynı iplerden girdim dikkatsizlik yapıp.

şöyle bir durum var. ytden yaklaşık 200 videosu olan bir kanalı almıştım. 100 bi kanala 100 öteki kanala atmıştım. vınn dan kontrol ettiğim kanal ayakta ancak kirlenen ipden baktığım kanal kapanmış durumda. her şekilde tıpatıp benzer kanallar.

Bende durum böyle.

kontrol le falan alakası yok hocam bunun benim 2 kanalım uçtu ikisi de 8 aylık kanallar dı hiç giriş çıkış yapmazdım kanallara tam oturmuş kanallar dı ikisi de..

En baba kanallar gitmis onlar kapatirsa biz acariz durmak yok yola devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri