Eski sevgili ile buluşma yardım :)

mumru

Kayıtlı Üye
Bu forumu cok seviyorum :) neden konu acma geregi duydum bilmiyorum size birseyler danısmak istiyorum ne de olsa cogumuz erkek .Basliyorum arkadaslar yasım 22 suan da bir kız arkadasım var 2 yıl olacak önümüzdeki ay malum üniversite okuyorum memlekete geldim tatile bugun saat 5 de eski lise sınıfı bulusması var tabi gelenlerden biride benim eski sevgilim suankinden bir önceki ilkim diyebilirim . Bundan önceki hic bir bulusmaya gelmemişti tabi benim yüzümden bugun arkadaslar bana sordu oda gelecek diye sorun olurmu bende yok dedim olmaz dedim ama bilmiyorum .1saat 20 dk sonra bulusucaz sizce gitmelimiyim ? Ne hissedecegimi bilmiyorum korkuyorumda biraz ...

Gideceksen arkadaş gibi git.ötesini.düşünme.sakın sakın düşünme.

seninki korkma değil hocam heyecan gidip normal bi arkadaşınmış gibi muhabbet et havadan sudan normal davran :D gerisi gelir zaten

oooo.eğlence sonrası akşam sofrayı kurmak için güzel bir bahanen olacak :D
bak şimdi benim eski hatun aklıma geldi.senede bir,iki kere buluşur arkasına bakmadan çeker giderdi :D

sunuda eklemem gerek suanki kız arkadasım istemiyor görüsmemi biliyor cünkü .. napacagım bilmiyorum . Kavgaya gözü kapalı giderim ;)

Life only moves forward , hayat sadece ilerler dostum geçmişe takılı kalma derim :)

Gidince ikinizde duygusal olarak etkileneceksiniz bu 2 2 4 :) Gerisi sana kalmış. Başıma geldi, gittim gördüm tersten :) Yani ya hiç bulaşmassın, ya da gider bulaşırsın. Ortası yok bu işlerin bence.

Boşver Dostum Gidip Ne yapıcaksın kadınlar küçük şeylere bile kızarlar,küserler şimdiki kız arkadaşın görüşmeni istemiyorsa gitme ondan habersiz gidersen aranızda bozulabilir.Gideceksende kız arkadaşınla beraber git hiçbişe olmaz.

Kardeşim bu durum birazda senin duygusal yapın ile ilgili çoğu insan eski sevgilisi de olsa onları gördüğü zaman yaşanmışlıkları gözlerinin önünden geçer içinde garip bir duygu olur çok normaldir karşındakinden tam olarak nefret etmeden ayrıldığın her şekilde bence bu duyguları bastıramazsın.Sen kendinden eminsen bir sorun olacağını düşünmüyorum.Ama yenge için bu durum aynı şekilde olmayacaktır kendini onun yerine koyduğunda onunda eski sevgilisiyle aynı ortamda olması seni sinirlendirecektir burada kararı verecek olan sensin ben olsam şu andaki kız arkadaşımla bu durumu konuşurdum haberi olmaması tatsız olayların ortaya çıkmasına neden olabilir çünkü sen söylemezsen onun bu durumda kafasında yaratacağı kurgu tamamen facia olacaktır.

Eğer oraya geliyorsa büyük ihtimal oda yeni birisini bulmuştur diye düşünüyprum. :) Sorun etmene gerek yok. Sonuçta tanıdığın el ele tutuşup gezdiğin birisi yani yabancı değil. Ben hala görüşürüm eski sevgilelerimle. :D Eşleriyle gelenler bile var. Sıkıntı yapılacak bir durum yok bence ortada. Eğer nefret kalmadıysa geriye çok rahat bir şekilde gider gelirsin..

ben olsam gıtmezdım hocam akıldır kayar fılan riske girmem :) hadi gittin şimdikine belli etme :)

Kardeşim bu durum birazda senin duygusal yapın ile ilgili çoğu insan eski sevgilisi de olsa onları gördüğü zaman yaşanmışlıkları gözlerinin önünden geçer içinde garip bir duygu olur çok normaldir karşındakinden tam olarak nefret etmeden ayrıldığın her şekilde bence bu duyguları bastıramazsın.Sen kendinden eminsen bir sorun olacağını düşünmüyorum.Ama yenge için bu durum aynı şekilde olmayacaktır kendini onun yerine koyduğunda onunda eski sevgilisiyle aynı ortamda olması seni sinirlendirecektir burada kararı verecek olan sensin ben olsam şu andaki kız arkadaşımla bu durumu konuşurdum haberi olmaması tatsız olayların ortaya çıkmasına neden olabilir çünkü sen söylemezsen onun bu durumda kafasında yaratacağı kurgu tamamen facia olacaktır.

suanki bugunku bulusmayı biliyor ama gelmeyecegini sanıyor bende öyle düsünüyordum son anda geldi haber söylersem kesinlikle istemez hatta gitmesem bile triplere girer gittim felan sanar.Bir yandan görmek te istiyorum nasıl bir duygu merak ediyorum .

Gider gitmez gözlerine eski sevgilini ara ve 3 saniye odaklantıktan sonra ağzına döner tekmeyi çak daha sonra yere yatırıp tekmelemeye başla. En kesin çözüm budur. Denendi onaylandı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri