6 adet eski mail alındı, teşekürler !
ben teşekkur ederim bol kazanclar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
6 adet eski mail alındı, teşekürler !
2015 onaysızların tam tarih alabilirmiyim
ben ekledım sızı hocambirader ben skypeden verdigin adresi ekledim. SYPE :serkan.uzman bu adresi ekledim sanlı urfa adres gozukuyor
2 dakka sonra serqan.uzman diye biri beni ekledi ?
ref kaldıysa bir adette ben alabilirmiyiim
tesekkürler bol kazançlar2014 2013 5 adet gmail alınmıştır teşekkürler.
hayırlı satşlar.
Ref alan arkadaşlar neden konuya yazmıyor.Arkadaşa referans olmak için mail alıyorsunuz ne ona ne bize fikir vermiyorsunuz.
satış günceldir .hack maillerle karıstırmayın basınız ağrır benden söylemesi
Hocam selamlar,
Hack degil demissiniz ama kaynagini soyleyebilir misiniz? Yurtdisi kaynakli yazmissiniz konuya, yabanci forumlardan mi aliyorsunuz? Bu hesaplar daha once ne icin kullanilmis?
Eski tarihli mail satanlar benim gordugum hep hacklenmis mail satiyorlar. Sizin sattiginiz hesaplarin da gecmisini bilmemiz iyi olur, diger turlu dediginiz gibi bas agritabilir bu durum. Bu hesaplari kullanarak cok ciddi risk almis oluruz. İsteyen bu riski alır tabi ama bastan durumu bilmemiz herkes icin daha iyi olur.
Kolay gelsin
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.