Eski videolarım sayfa yenileyince, yeni yüklediğim hala onaylanmadı

• Kullanıcı Rayjon32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Rayjon32

Kayıtlı Üye
Web sitesi
preaccs.com
Merhaba arkadaşlar, öncelikle 2 adet sorum var. Onları aşağıda size yönlendireceğim. Cevap verirken 1.ye cevap 2.ye cevap olarak yazarsanız memnun olurum teşekkürler.

1.Sorum: Arkadaşlar şuana kadar 3-4 tane video yükledim. Videoları yüklediğim gibi para kazanmayı açtım ve sayfayı yenilediğimde dolar işareti beyaz yanmaya başladı tamam burada sıkıntı yok. Aynı tür videoları kendim çekiyorum zaten aynı şekilde çektim bitane daha. yaklaşık 1 saat oldu hala yanmadı beyaz ışık. Nedendir ve ne yapmalıyım ?

2.Sorum: Arkadaşlar ben videoları özgün kendi bilgisayarımda çekiyorum ve upload hızım çok düşük. VDS alsam yüklesem nasıl yüklerim hızlı değil up/down hızı çok sıkıntılıyım 30dk lık bir video çeksem sabah başlarım diğer sabah biter heralde. Ne yapabilirim bu konuyla ilgili ?

1 saattir yanmadıysa daha yanmaz o içersinde telifli bir müzik felan olabilir mi ? yada bu tip bir şey

vds alırsan 3-4 dakikada yüklersin

1 saattir yanmadıysa daha yanmaz o içersinde telifli bir müzik felan olabilir mi ? yada bu tip bir şey

vds alırsan 3-4 dakikada yüklersin

Şimdi içinde benim sesim ve masaüstü ekran görüntüm hariç hiçbir şey bulunmamakta. Diğer videolarımda ise bir kaç ufak oyunlra bulunmakta. Nasıl yakıcaz yardımcı olun lütfen ya.

Vds için ben bilgisayarımdan vds'ye nasıl videoyu aktarabilirim ? ve aktarım hızı ne kadar olur yani uploadım düşük çünkü başka yerdn video indirip yüklemeyecem.

Şimdi içinde benim sesim ve masaüstü ekran görüntüm hariç hiçbir şey bulunmamakta. Diğer videolarımda ise bir kaç ufak oyunlra bulunmakta. Nasıl yakıcaz yardımcı olun lütfen ya.

Vds için ben bilgisayarımdan vds'ye nasıl videoyu aktarabilirim ? ve aktarım hızı ne kadar olur yani uploadım düşük çünkü başka yerden video indirip yüklemeyecem.

biraz kesin kırpın başına intro ekleyin illa bu videonuzdan para kazanmak istiyorsanız uğraşın ana nedeni bulmak önemli diğer video yanarken bu neden yanmıyor ?

boyutu küçültüp vds ye atarsın o sıkıntı yapmaz zaten özgün gidiyorsun anladığım kadarıyla çok vaktini almaz merak etme

biraz kesin kırpın başına intro ekleyin illa bu videonuzdan para kazanmak istiyorsanız uğraşın ana nedeni bulmak önemli diğer video yanarken bu neden yanmıyor ?

boyutu küçültüp vds ye atarsın o sıkıntı yapmaz zaten özgün gidiyorsun anladığım kadarıyla çok vaktini almaz merak etme

Kes kırp başına intro koy onlarda sıkıntı yokta boyutu küçültünce kalitesi düşmez mi ? ben 720p hd kalitede yüklüyorum videoları çünkü 720p aşağısına düşmek istemiyorum yani. Videonun ismini cismini değiştirsem olurmu ki bilmiyorum da.

Kes kırp başına intro koy onlarda sıkıntı yokta boyutu küçültünce kalitesi düşmez mi ? ben 720p hd kalitede yüklüyorum videoları çünkü 720p aşağısına düşmek istemiyorum yani. Videonun ismini cismini değiştirsem olurmu ki bilmiyorum da.

Görüntü kalitesi çok düşmeden 2 gb'yi 200 mb feln indireniliyorsun

Görüntü kalitesi çok düşmeden 2 gb'yi 200 mb feln indireniliyorsun
Nasıl peki hocam? Bu arada videoyu sildim tekrar yükledim videonun başlığını açıklamasını değiştirdim etiketlerini değiştirdim hala ışık yanmadı. Bir sıkıntı var ama nedendir ya?

Nasıl peki hocam? Bu arada videoyu sildim tekrar yükledim videonun başlığını açıklamasını değiştirdim etiketlerini değiştirdim hala ışık yanmadı. Bir sıkıntı var ama nedendir ya?

ben şu an video yüklemiyorum ama bazen genel bir sorun oluyor mesela geçen hafta vardı akşam saat 22.00 de attığım videoların hiç biri yanmadı sabah aynı videoları attım yandı demem o ki bazen genel bir sorun oluyor istersen bir de sabah deneyin yine olmazsa videoyu editleyin içerisindeki sesi kısın kırpın deneyin yani şimdi burdan ne desem boş videoyu bilmiyorum deneme yanılma yöntemiyle uğraşın

ben şu an video yüklemiyorum ama bazen genel bir sorun oluyor mesela geçen hafta vardı akşam saat 22.00 de attığım videoların hiç biri yanmadı sabah aynı videoları attım demem o ki bazen genel bir sorun oluyor istersen bir de sabah deneyin yine olmazsa videoyu editleyin içerisindeki sesi kısın kırpın deneyin yani şimdi burdan ne desem boş videoyu bilmiyorum deneme yanılma yöntemiyle uğraşın

Teşekkür ederim. Video'nun içeriği windowsta saçma bir şeyi yapmayı gösteriyorum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri