Kanal satanların özel mesaj ile aşağıdaki bilgileri iletmeleri durumunda kendilerine olumlu ya da olumsuz olarak geri dönüş yapılacaktır:
- kanalın açılış tarihi, kanaldaki video sayısı, son 3 aylık gelirleri
- kanala en son video yüklenen tarih.
- uyarı vs gibi kanalın durumuna ilişkin bilgiler.
- Kanalın satış fiyatı (kanalı gönderip lütfen teklif usulü sattığınızı söylemeyin, kesinlikle yanıtlamayacağım bu tür mesajları.)
- varsa partnerlik durumu.
Bu bilgilerden bazılarının eksik olması durumunda cevap vermeme hakkımı saklı tutuyorum.
Tercihlerim
- 3-4 aylık kanalları tercih ediyorum.
- çok fazla geliri olan kanalları değil az ve düzgün kazanç elde eden kanalları tercih ediyorum.
- 10 dolar getirisi olan bir tane kanal yerine 1 er dolar kazancı olan 10 kanalı tercih ediyorum.
- sadece bir videodan gelir elde eden değil, bir çok kanaldan getiri elde eden kanalları tercih ediyorum.
- ingilizce veya diğer dillerdeki kanalları tercih ediyorum.
- yükleme yapıldıktan sonra ilgi gerektirmeyen kanalları tercih ediyorum; sürekli video yüklenmesi gerekli olan kanalları istemiyorum.
- çok ucuz satılan kanalları hemen alıyorum
makul fiyata satılanları da değerlendiriyorum; sadece bir ay gelir elde edip de aylık gelirinin 3-4 katı istenen kanalları lütfen boş yere göndermeyin...
özel mesaj kutumun dolu olması durumunda konuya yazarsanız ilk fırsatta geri dönüş yapacağım.
(Not: Konuma alış yapmak isteyen kişilerin ben de aynı şartlarda kanal istiyorum yazmaları durumunda acımadan, banlatacağım
copy paste yapıp kendi konunuzu açabilirsiniz...)
Saygılar
- kanalın açılış tarihi, kanaldaki video sayısı, son 3 aylık gelirleri
- kanala en son video yüklenen tarih.
- uyarı vs gibi kanalın durumuna ilişkin bilgiler.
- Kanalın satış fiyatı (kanalı gönderip lütfen teklif usulü sattığınızı söylemeyin, kesinlikle yanıtlamayacağım bu tür mesajları.)
- varsa partnerlik durumu.
Bu bilgilerden bazılarının eksik olması durumunda cevap vermeme hakkımı saklı tutuyorum.
Tercihlerim
- 3-4 aylık kanalları tercih ediyorum.
- çok fazla geliri olan kanalları değil az ve düzgün kazanç elde eden kanalları tercih ediyorum.
- 10 dolar getirisi olan bir tane kanal yerine 1 er dolar kazancı olan 10 kanalı tercih ediyorum.
- sadece bir videodan gelir elde eden değil, bir çok kanaldan getiri elde eden kanalları tercih ediyorum.
- ingilizce veya diğer dillerdeki kanalları tercih ediyorum.
- yükleme yapıldıktan sonra ilgi gerektirmeyen kanalları tercih ediyorum; sürekli video yüklenmesi gerekli olan kanalları istemiyorum.
- çok ucuz satılan kanalları hemen alıyorum
özel mesaj kutumun dolu olması durumunda konuya yazarsanız ilk fırsatta geri dönüş yapacağım.
(Not: Konuma alış yapmak isteyen kişilerin ben de aynı şartlarda kanal istiyorum yazmaları durumunda acımadan, banlatacağım
Saygılar