Eski yeni tüm kanallarınızı alıyorum.

ReferXchange

Kayıtlı Üye
Kanal satanların özel mesaj ile aşağıdaki bilgileri iletmeleri durumunda kendilerine olumlu ya da olumsuz olarak geri dönüş yapılacaktır:

- kanalın açılış tarihi, kanaldaki video sayısı, son 3 aylık gelirleri
- kanala en son video yüklenen tarih.
- uyarı vs gibi kanalın durumuna ilişkin bilgiler.
- Kanalın satış fiyatı (kanalı gönderip lütfen teklif usulü sattığınızı söylemeyin, kesinlikle yanıtlamayacağım bu tür mesajları.)
- varsa partnerlik durumu.

Bu bilgilerden bazılarının eksik olması durumunda cevap vermeme hakkımı saklı tutuyorum.

Tercihlerim
- 3-4 aylık kanalları tercih ediyorum.
- çok fazla geliri olan kanalları değil az ve düzgün kazanç elde eden kanalları tercih ediyorum.
- 10 dolar getirisi olan bir tane kanal yerine 1 er dolar kazancı olan 10 kanalı tercih ediyorum.
- sadece bir videodan gelir elde eden değil, bir çok kanaldan getiri elde eden kanalları tercih ediyorum.
- ingilizce veya diğer dillerdeki kanalları tercih ediyorum.
- yükleme yapıldıktan sonra ilgi gerektirmeyen kanalları tercih ediyorum; sürekli video yüklenmesi gerekli olan kanalları istemiyorum.
- çok ucuz satılan kanalları hemen alıyorum :) makul fiyata satılanları da değerlendiriyorum; sadece bir ay gelir elde edip de aylık gelirinin 3-4 katı istenen kanalları lütfen boş yere göndermeyin...

özel mesaj kutumun dolu olması durumunda konuya yazarsanız ilk fırsatta geri dönüş yapacağım.

(Not: Konuma alış yapmak isteyen kişilerin ben de aynı şartlarda kanal istiyorum yazmaları durumunda acımadan, banlatacağım :) copy paste yapıp kendi konunuzu açabilirsiniz...)

Saygılar

konuya mesaj atan ilk 3 kişinin kanalını referans amacıyla ücretsiz olarak alıyorum :)

belki şaklabanlık yaparak alacak kanal bulabiliriz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri