Eskişehirde Patlama Sesi

Revilationer

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.muhammedyusufguven.com
Eskişehir'in çoğu semtinden duyulan (Sultandereden bile) bir patlama meydana geldi, Sakarya caddesinde camlarının kırıldığını iddia eden bile var. Twitter'de birçok şey ortaya atılıyor.
Kimi diyor LPG kimi diyor El Kaide Kanatlıyı havaya uçurdu; Allah sonumuzu hayr eylesin zalimlere fırsat vermesin inşallah bu arada Eskişehirde yaşayıp bilgisi olan varsa bizi de bilgilendirirse sevinirim

Ben Eskişehir'de yaşıyorum. Büyükdere tarafında Lpg'li bir araç garajda patlamış galiba.

Ben Eskişehir'de yaşıyorum. Büyükdere tarafında Lpg'li bir araç garajda patlamış galiba.

Hocam acayip yer gök inledi ben bizim ev çöküyor sandım bir araç patlamasının bu kadar büyük sarsıntı oluşturacağı kulağa pek mantıklı gelmiyor ya neyse bekleyip göreceğiz

Eskişehirn yerel televizyonunda altyazı geçti oradan söylüyorum da, bazılarıda doğalgaz anahat borusunda patlama olmuş diyorlar.

Umarım kötü bir şey değildir. Eskişehir ufak şehir her yerden duyulmasının sebebi odur.

büyükderede lpg li toros patlamış. ogünün içinde çalıştığımdan net duydum.
arkadaşlar gidip baktılar..

yalnız fena gümledi

Bende tülomsaşın ordaki parktaydım baya bi gümbürdeme oldu irkildi herkes.

Lpg li araç patlamış diyorlar o kesin yalnız bi iddia daha var bilenler bilir bizim eskişehirin savaş uçakları meşhurdur onlardan ses duvarını aşan bi uçağında yapmış olabilceği söyleniyor 1000 km hızı geçince oluyordu sanırım öle hatırlıyorum emin değilim duyulmayan yer kalmamış çünkü :D

El kaide ne yapsın Eskişehir'i. Istanbul Ankara dururken

Samsung Galaxy Note 2 telefonumdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

El kaide ne yapsın Eskişehir'i. Istanbul Ankara dururken

Samsung Galaxy Note 2 telefonumdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Sacma sacma yorumlar yapmayin. Ankarada istanbulda yasayanlarda vatanimin insani degilmi? Elkaide veya lanet olasi baska bir örgüt memleketimi vatanimi vurunca mutlumu olacaksınız? Yol gösterir gibi yorum yapiyorsunuz. Yasinizdan basinizdan utanin. Daha cok sey soylerimde kendi yasima hurmetim var.

Sacma sacma yorumlar yapmayin. Ankarada istanbulda yasayanlarda vatanimin insani degilmi? Elkaide veya lanet olasi baska bir örgüt memleketimi vatanimi vurunca mutlumu olacaksınız? Yol gösterir gibi yorum yapiyorsunuz. Yasinizdan basinizdan utanin. Daha cok sey soylerimde kendi yasima hurmetim var.

:D hocam sen kavga filan mı ettin adamdan hıncını çıkarıyorsun.Adam bişey dememiş ki birazcık anlayabilme yeteneği olan insan adamın ''istanbul ankara daha kalabalık,bu ********ler çok öldürmek için buralara saldırıyorlar '' demek istediğini anlar .. Biraz sakin hocam.

Not : İkinizide tanımıyorum.

Arabalar yangin nedeniyle oyle olmus patlamayla alakasi yokmus. F16lar ses duvarini delmis o yuzden tum sehirden patlama sesi duyulmus. Zaten mantik isi degildi patlamayla tum sehirde duyulmasi

: ses duvarını delmiş dediğim olay, ses hızından daha yüksek bir hıza ulaşması

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri