Eskort olmak

• Kullanıcı sontorun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Güzel yorumunuz ve tavsiyeleriniz için öncelikle çok teşekkür ederim hocam :) Bizi mutlu ettiniz. Dediğinizin her cümlesine katılıyorum ancak zaten diğer belgesellerimizde bunu uyguluyoruz (örn: gece hayatı). Ancak hanımefendi zaman konusunda biraz kısıtlı olunca maalesef elden ancak bu gelebiliyor...

Rica ederim siz söyleyince Gece Hayatı belgeselini de izledim, baya beğendim. Dövmeci Olmak videosu da dediğim uyarıların dikkate alınmış hali gibi zaten. Bence gerçekten ileride "oğlum ben bu kanala daha 2k abonesi varken abone olmuştum" diyebileceğim bir kanal olabilir :)

Rica ederim siz söyleyince Gece Hayatı belgeselini de izledim, baya beğendim. Dövmeci Olmak videosu da dediğim uyarıların dikkate alınmış hali gibi zaten. Bence gerçekten ileride "oğlum ben bu kanala daha 2k abonesi varken abone olmuştum" diyebileceğim bir kanal olabilir :)

İnşallah hocam :) ilerde inşallah yine görüşmek nasip olur o noktaya gelince :)

Patlar bu video bence, benzerini 140journos çekmişti sanırım. Başarılar hocam.

Bence video içerisinden 1 dklık, 2-3 dk lık kısımlar oluşturup onları da kanalınızda paylaşın derim. Bu tarz videolar genelde kısa partlar sonrası çok patlıyor.

Ve kestiğiniz yerlere reklam çıkarsanız insanlar full videoyu da izlemek ister.

Komple izledim. Tek dusundugum nokta su oldu..helalinden kazaniyormus gibi tavir almislar abi. Sanirsin ki sanayide yagin pasin icerisinde calisiyorlar. Sukrediyor bi de ya ����guler misin aglar misin

Ben bunları masum, zorla çalıştırılan hayatta kalmak için bu işi yapan insanlar olarak biliyodum değiller miş :D

Videoyu izlemedimde, konuyu gördüm forumun aykırı videocusu sontorun çıktı karşıma.
Ne diyelim video patlasında bol kazanç sağlarsın.

hocam kaliteli bir video olmuş. [MENTION=85424]josekarsici[/MENTION] arkadaşın her dediğine katılıyorum. basit ama etkili dokunuşlardan bahsetmiş. 15 dk aynı açı sıkıcı olabiliyor. tabi sizin de bahsettiğiniz zorlu şartlar altında güzel bir video olmuş. videoları artırmanız dileğiyle.

İçeriğe ben de bakmadım ama , cidden şu paylaşım için forum ana sayfasını işgal etmen
ve güncel tutmaları!..

İçeriğe ben de bakmadım ama , cidden şu paylaşım için forum ana sayfasını işgal etmen
ve güncel tutmaları!..

Ne gibi işgal etmekten bahsediyorsunuz hocam ? burası youtube forumu ve ben bu işi yapıyorum zaman, emek ve para harcadığım işi burada paylaşıyorum ki eksilerimi artımı benden bilgili ya da bu işle uğraşan insanlar yorumlasın diye.

Paylaşıma gelirsek... Paylaşımda hiç bir sorun yok bu insanlarda burdan ekmek yiyor kendi seçimleri kendi hayatları. Hor görmemek gerek. Çocuk tecavüzcüleri, Irkçılar ve bunun gibi dünya'da tonla günah varken bu insanlara fazla takılmayın. Bu işi yapmak isteyen parasını verip gidiyor. Parayı alanda kendi isteği ile bu işi yapıyor. Çok büyük bir ayıpmış gibi lanse etmeyin. Hiç erotik içerikli videolar izlememiş hiç kadın vs. görmemiş gibi davranmayın saygılarımla.

Selamlar, videonun açılış planından bu konuda yetenekli olduğunuz belli. Kaliteli bir video açılışının ardından maalesef sıkıcı bir kompozisyonla karşılaşıyoruz. Çift kamera kullanarak (biri bu yaptığınız gibi genel çerçevede, biri yüze yakın planda olabilir) bu sıkıcılığı engelleyebilirsiniz.

Her sorunun intro olarak girmesi de biraz gözümüzü rahatlatabilir.

Ayrıca bulunduğunuz her ortamda detay görüntü almaya özen göstermelisiniz. Evdeki bir çiçek olabilir, çerçeveler olabilir. Yani bize o evde olduğumuzu hissettirmelisiniz. Hatta ve hatta bu videoya özel konuşursam, kadının fantezi kıyafetlerini ve seks oyuncaklarını bile detay görüntü olarak çekebilirsiniz.

Bu yapıcı eleştirilerimi dikkate alırsanız izleyicinin kanalınız ile bağ kurmasını sağlayabilirsiniz. İnsan beyni 10 dakika boyunca tek bir noktaya odaklanamaz (tam olarak bu yüzden sanat filmleri sıkıcıdır). Dikkatimizi ortalama 1 dakikada bir farklı bir yere çekebilirseniz çok daha etkili olacaktır. İmkanınız varsa en başta dediğim gibi en kolayı çift kamera ile olur.

Kanal bence gayet güzel. Bu videonun girişindeki plan zaten 140journos tadında. Bu yeteneği kullanmalı, kolaya kaçmamalısınız. Başarılarınızın devamını dilerim.

Brawo güzel yakalamışsınız 3. dakikaya geçemedim

senin belgeseller güzel gerçekten , doğru yoldasın , geleceğin parlak :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri