Eşlenen Geçme Hakkında

enesen4

Kayıtlı Üye
Arkadaslar Eslenen Gecme Hakkında Konu açmıstım bedavaydı. Bir şey anladım ki bedava olması onun geçirmeyecegi anl***** geliyor gibi goruyorsunuz.Paralı olması daha cok rabet almasına neden oluyormus onu anladım.

Anlayın ki %100 gecme diye bir şey yoktur.

Bir kac efect ile cok kolay gecebilirsiniz. Sony vegasa girin efekt ekleyin gecersiniz.Ama her videoda tutmaz.

Bu arada satan arkadaslar varsa Bana bi sakiranın müziklerinden birisini Full Hd geciversin. Parasını vereyim.

Son düzenleme:
her türlü eşleşeni geçiyorum hiç bi sorun yok

bir de şöyle bir durum var bugün başıma geldi.

bi videom vardı eşleşen geldi, kırpınca eşleşeni geçti ama 144p'ye düştü bu sefer. aynı konuda farklı videolar vardı. daha doğrusu aynı video ama daha kısa kesip, biçilme tarzlarında hafif farklılıklar var.

o videolarda eşleşen yoktu. videonun alternatif videolarını ( daha kısa/uzun olanları mesela ) deneyerekte bi ihtimal geçebilirsiniz eşleşeni.

bir de şöyle bir durum var bugün başıma geldi.

bi videom vardı eşleşen geldi, kırpınca eşleşeni geçti ama 144p'ye düştü bu sefer. aynı konuda farklı videolar vardı. daha doğrusu aynı video ama daha kısa kesip, biçilme tarzlarında hafif farklılıklar var.

o videolarda eşleşen yoktu. videonun alternati tlirsiniz eşleşeni.

hacım videoyu kırparak geçtikten sonra tost makinasıyla çekilmiş lafı varya o hesap oluyo bide tekrardan eşlesen geliyo en garanti temiz renderlemek videoyu

hacım videoyu kırparak geçtikten sonra tost makinasıyla çekilmiş lafı varya o hesap oluyo bide tekrardan eşlesen geliyo en garanti temiz renderlemek videoyu
vakit nakittir hocam. :) render işlemleri vds kullanmayanlar için uzun ve zahmetli. indir, editle, render, geri yükle derken çok vakit kaybı oluyor. ben bot kullanıyorum. geçenlerde vds denedim ama render süresi pek hoşuma gitmedi.

vakit nakittir hocam. :) render işlemleri vds kullanmayanlar için uzun ve zahmetli. indir, editle, render, geri yükle derken çok vakit kaybı oluyor. ben bot kullanıyorum. geçenlerde vds denedim ama render süresi pek hoşuma gitmedi.

vds kullanan için ayrı sıkıntı bakınız render
pc kullanan için ayrı sıkıntı bakınız upload

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri