Eşleşen 3. Taraf Geçirme Kendi Yöntemim

• Kullanıcı ArtigmA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Hocam flv yi hallettim de yaptığım videoyu nasıl kaydedicem :D :D
kendimi çok aptal hissettim şuan :D

yalnız değilsin hocam bende bulamadım .kaydediyorum masaüstüne fakat başka bişey kaydoluyor gibi :) uzantısı farklı açmıyor hiç bişey.

yalnız değilsin hocam bende bulamadım .kaydediyorum masaüstüne fakat başka bişey kaydoluyor gibi :) uzantısı farklı açmıyor hiç bişey.
Sevindim yalnız olmadığıma :D
File save project sadece imajı kaydediyor asıl kayıdı bulamadım bende netten bakıyorum şimdi bulursam bilgilendiririm benden önce söyleyen çıkmazsa :D

---------- Mesaj saat 22:36:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:26:07 civarında gönderildi. ----------

Buldum hocam sol üstte produce and share bölümüne bas web seçeneği mp4 olarak seç ve dosya konumunu seç kaydet bu kadarmış :)

ilk başta bende baya bir aramıştım :) bulamayan arkadaşlar varsa resimli anlatım

wbYvv8.gif

xV6QzZ.gif

Yaptım ama inceleniyor diyo :/

başlığa: Title (T)büyük olacak
etikete:title (t) kucuk olacak
yaz

para kazanma pasif olsun. böyle kayıt et videoyu. sonra (F5) ile sayfayı yenile para kazanmayı aktif et %99 reklam aktif olması lazım.

şöyle olacak
ekJ86y.gif

sadece görüntüsüne zoom yaptığım video direk geçti :)
KgyYPb.gif

Sağolasın hocam desteğin için, içerik devamı sona erdi yeni kayıt yok şuanda :)

sende saol hocam. Şuan vevo Videolarına karşı bir çalışma içerisindeyim olurda çözersem başlı başına bir konu açacam zaten yılın olayı olacak :)

sende saol hocam. Şuan vevo Videolarına karşı bir çalışma içerisindeyim olurda çözersem başlı başına bir konu açacam zaten yılın olayı olacak :)

İnşallah hocam o çok iyi olur gerçekten :) İşi gücü bırakıp sadece bu işi yoğunlaşıcan anlaşılan ))

Bir film var hırs yaptım denemediğim şey kalmadı ama yok kardeşim geçmiyorda geçmiyor,yemin ediyorum yeni film çektim kurcalaya kurcalaya:D

İnşallah hocam o çok iyi olur gerçekten :) İşi gücü bırakıp sadece bu işi yoğunlaşıcan anlaşılan ))

yok hobi niyetine birde bu işi çözersem eğer rekabet ortamı azalır. millet telifle cartla curtla uğraşırken ben uzun soluklu kanallar açmış olacam.

Bir film var hırs yaptım denemediğim şey kalmadı ama yok kardeşim geçmiyorda geçmiyor,yemin ediyorum yeni film çektim kurcalaya kurcalaya:D

bir ara kısa bir video vardı. bende baya uğraşmıştım. enson bir baktım oskarlık film yapmışım. kendi kendime ödül veresim geldi resmen. özgün olmak böyle bişey demek :D

Arkadaşlar Vds için bu program kuralabiliyor mu bir türlü beceremedim de

hocam bildiğim kadarıyla ekran kartı yok ve vds nin ram i dşük oluyor yani programı sağlıklı bi sonuçla kurabileceğinizi sanmıyorum.

Bazı .dll dosyaları eksikmiş onları tamamladım oldu bakalım sağlıklı çalışabilecek mi

Yararli bi paylaşım anlatım için teşekkürler :) işime yarıcak gibi duruyor inşallah

hocam bildiğim kadarıyla ekran kartı yok ve vds nin ram i dşük oluyor yani programı sağlıklı bi sonuçla kurabileceğinizi sanmıyorum.

Hocam peki film dizi işiyle uğraşanlar nasıl yapıyor hangi tip vds kullanıyor ?

Forumda yok o tip vds galiba _?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri