Eslesen 3. taraf icerigi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jacksparrow45

Kayıtlı Üye
Arkadaslar malum attigimiz 3 videoda kesin 1 tanesi eslesen vermekdedir.
eslesenleri nasil en basit yoldan kaldirarak videonun para kazanmasini aktif edeceginizi anlatmak isterim gercekden faydalanmak isteyen olursa pm yoluyla anlatabilirim iyi calismalar.

Örnek Vereyim Hemen:) Attığım Video 45 Dakikalık Eşleşen 34. Dakikada Çıkıyorsa Videoyu Format Factory İle 33 Dakikaya Ayarlayıp atıyoruz :)

Koyun birinde hirsiz varmis ve bu adam hirsizlik yapmadan rahat edemezmis hastalik derecesinde :) birgun calacak hic birsey bulamamis evin yolunu tutmus. Bir samanligin onunden gecerken kapisinin acik oldugunu fark etmis ve hemen iceri girmis samanlarin ustune yatmis.

maci sirtina bir cop saman takilsinda caldim desin rahat etsin :)

Para istenmesemde yin ebir sart var :) su bilginizi paylasmak istiyorsaniz sartsiz paylasin istemiyorsaniz birakin kendinize kalsin :)

Bilgi dedigin paylastikca degerlenir.

al bakalim ilk begeni benden kaldi 19 begeni...

eşleşen verdi mi benim için o video bitmiştir. bugn eşleşen verem yarın telif verir kanal kapattırır Allah korusun :)

eşleşen verdi mi benim için o video bitmiştir. bugn eşleşen verem yarın telif verir kanal kapattırır Allah korusun :)

Kardeşim. Kanaldaki videoların eşleşen verip vermemesi önemli değil. Önemli olan verdikten sonra o video'yu silmeden eşleşeni kaldırmaktır. Aynı zamanda bir kanal eğer içerisinde gizli eşleşenler varsa para kazanmaya kapatılır. Para kazanmaya kapatılan bir kanalın, tekrar aktif edilmekte mümkün.

Kardeşim. Kanaldaki videoların eşleşen verip vermemesi önemli değil. Önemli olan verdikten sonra o video'yu silmeden eşleşeni kaldırmaktır. Aynı zamanda bir kanal eğer içerisinde gizli eşleşenler varsa para kazanmaya kapatılır. Para kazanmaya kapatılan bir kanalın, tekrar aktif edilmesi'de çok basit'tir. (Ama bende kalsın. ;))

Eyvallah hocam size bol kazançlar. Bildiklerinizi zaten paylaşın demedim. Bir ömür sizde kalabilirler benim eşleşenle işim olmaz onu orda biraz latife şeklinde anlatmaya çalıştım ;)

Anlamadığım nokta biliyorsunuz ama paylaşmayacaksınız. Bildiğinizi söylemekteki amacınız nedir?

Forumda son gunlerde einstein kayniyor taşması yakındır..

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tamam ustalar siz bildiginiz yoldan kaldirin yada kaldirmayin size kalmis

Sakin olun beyler. Deli'nin biri, bir kuyu'ya bir taş atmış. 10 kişi gelmiş çıkaramamış. :)

Benim asıl olarak demek isteyip, diyememiğim nokta şu; Kardeşim bu işleri yapmak istiyorsak. Her yolu deneyeceğiz. Yani burda konu okuyarak mesaj atarak bu iş olmaz. Sürekli video yükleyeceğiz. Onu deneyeceğiz bunu deneyeceğiz. Bu şekilde başaracağız. Yoksa ben yazmışım ne anlamı var. Veya bir başkası. Ekmekcilikten başka birşey değil. Bu ay tam 1 yıl oldu. Bizde pek birşey öğrenmiş değiliz ama azimli olmaya çalışıyoruz.

Bundan sonra yazılarınızı normal kalın yapmadan yazınız, yoksa ceza alabilirsiniz hocam. Bu bir ricadır.

Paylaşım yapacaksanız herkese yapmalısınız pm üzerinden fısıltı yaratmak forumun paylaşımcı ruhuna aykırıdır.

Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri