Eşleşen 3. Taraf içeriğini kaldırma

susamsokağı

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yeni fark ettiğim bir özellik.Bu yöntem videonun kendisi telifli değil de içerisinde geçen ve ehemmiyeti olmayan müzik parçalarından doğan telifle ilgili. Video düzenle kısmında ses sekmesine tıklıyoruz. Orada telifli müzik parçası görünüyor ve onu kaldır diyoruz. Şarkıyı kaldırdıktan sonra yukarıda kaydet seçeneğinden kaydedip çıkıyoruz. Eşleşen 3. taraf içeriklerinin yüzde otuzu bundan kaynaklanır aşağı yukarı.Selametle...

Nasıl yani anlamadım ?

Bu tür videolarda video düzenle deyip ses ayar kısmına gelince altta şarkıyı kaldır dersin eşleşmeden kurulursun birde aynı yerde yanda youtube şarkı önerisinde bulunuyor eğer o önerilerden birini seçersen o videonda komple para kazanmayı kapatmış olursun

Bu tür videolarda video düzenle deyip ses ayar kısmına gelince altta şarkıyı kaldır dersin eşleşmeden kurulursun birde aynı yerde yanda youtube şarkı önerisinde bulunuyor eğer o önerilerden birini seçersen o videonda komple para kazanmayı kapatmış olursun

müzik seçilmeyecek yani tamam anladım sağol.

teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için ben 3.taraf uyarısı veren bir belgeseli 3 defa kestim uyarı veren yerınden yine uyarı verdi bide dediğiniz gibi yapayım yarın evde şu anda iş yerındeyım coslat sunucusu var video indirme yapamıyorum

teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için ben 3.taraf uyarısı veren bir belgeseli 3 defa kestim uyarı veren yerınden yine uyarı verdi bide dediğiniz gibi yapayım yarın evde şu anda iş yerındeyım coslat sunucusu var video indirme yapamıyorum

Hocam belgeselin kendi veriyorsa uyarıyı yapacak bir şey yok. Ancak içerisinde geçen müzik ya da müzikler varsa dediğimiz yöntem geçerli. Videonun ses ayarlarını açtığınızda en altta "orijinal ses" kullanılıyor ya da "şu parçayı kaldır" yazar. 1. durumda videonun kendisi teliflidir.

Değerli arkadaşlar hayırlı kazanclar herkese. ben dün bununla ilgili bi konu açtım ama yetkililerden birisi kilitledi konuyu.önce videoyu yükle 3. taraf eslesmesı verıyor.sonradan programa yukluyorsun videoyu program seçecek oldugun yere videoyu tekrar indiriyr.ondan sonra yükle aynı video hiçbir degısme yok.3. taraf vermıyor.dun konu actım ama kapatıldı bırsey demıyom artık

Değerli arkadaşlar hayırlı kazanclar herkese. ben dün bununla ilgili bi konu açtım ama yetkililerden birisi kilitledi konuyu.önce videoyu yükle 3. taraf eslesmesı verıyor.sonradan programa yukluyorsun videoyu program seçecek oldugun yere videoyu tekrar indiriyr.ondan sonra yükle aynı video hiçbir degısme yok.3. taraf vermıyor.dun konu actım ama kapatıldı bırsey demıyom artık

Detaylı açıklar mısın hocam, "videoyu program seçecek olduğun yere videoyu indir" demişsiniz hiç bir şey anlaşılmıyor...

yt de eklendikden sonra yapılan işlemde başlık kısmının sonunda yapılan işlem yazar yada işareti çıkar aynı zamanda şarkı ve seslerde oynamak flag yemek anlamına girer , o videoda para kazanmanın gitmesi yada kalkması bu yüzdendir özellikle dizi ve filimlerde bu çok daha geçerli olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri