Eşleşen 3. Taraf İçerikleri Tek Seferde Temizleme

Berat06

Kayıtlı Üye
Umarım bilenlerden çok bilmeyen arkadaşlarda vardır. Bilmeyen arkadaşlar için çok kolay bir anlatımla harcadıkları dakikaları daha iyi işlerde kullanmalarını sağlarız. :)

Öncelikle Video yöneticisine giriyoruz.
Daha sonra sağ üst kısımda bulunan arama çubuğunun altında yer alan Görüntüle: En yeni kısmına tıklıyoruz.
Ardından orada bulunan;

En çok görüntülenenler
Genel
Liste Dışı
Özel
Para kazanılan
Para kazanmayan

seçeneklerinden Para kazanmayan seçeneğini işaretliyoruz ve hemen solda bulunan "İşlemler" kısmının yanındaki kutucuğa tıklıyoruz. Hemen ardından "İşlemler" e tıklayıp sil diyoruz. Silme işlemine onay verdikten kısa bir süre sonra para kazanamadığınız bütün videolardan tek seferde kurtulmuş oluyorsunuz.

Güzel paylaşım. Eşlenmiş videoları tek tek bulmaya çalışıyordum.

ellerinden öpüyorum senin...günde 1 sat 30 tane kanalla bu iş için uğraşıyordum..sagolasın

Bunu düşünemeyenlerin olabileceğini düşünüp, paylaşıp sevap kazanmak da her babayiğitin harcı değildir. Helal olsun diyorum...

Umarım bilenlerden çok bilmeyen arkadaşlarda vardır. Bilmeyen arkadaşlar için çok kolay bir anlatımla harcadıkları dakikaları daha iyi işlerde kullanmalarını sağlarız. :)

Daha sonra sağ üst kısımda bulunan arama çubuğunun altında yer alan Görüntüle: En yeni kısmına tıklıyoruz.
Ardından orada bulunan;

En çok görüntülenenler
Genel
Liste Dışı
Özel
Para kazanılan
Para kazanmayan

seçeneklerinden Para kazanmayan seçeneğini işaretliyoruz ve hemen solda bulunan "İşlemler" kısmının yanındaki kutucuğa tıklıyoruz. Hemen ardından "İşlemler" e tıklayıp sil diyoruz. Silme işlemine onay verdikten kısa bir süre sonra para kazanamadığınız bütün videolardan tek seferde kurtulmuş oluyorsunuz.

ALLAH razı olsun valla... 100 video çekiyordum kanala kanalın başında bekliyordumki anlık olarak eşleşenleri temizleyeyim, bi gözden kaçırdımmı araki sayfalarda bulasın :) valla iyi oldu bu ALLAH razı olsun arkadaşım

Birazda mizahi yaklaşalım olaya ;)

Para aktif yapmadan temizliyorum ben tek tek :). Bazen parayı hemen aktif yapmıyorum yada uyuya kalıyorum :(

Alın size daha kolay bir yöntem :D Hangi hesabınızla giriş yaparsanız yapın tek tıklamayla para kazanmayanları görebilir, analyistic kısmını görebilir, gelen kutunuza bakabilir, yüklenen videolarınıza ulaşabilir, toplu para kazanma aktifleştirebilirsiniz! Hemde 100lerce videoyu tek tıkla!!!!

2jd3kb8.jpg

bende de bir yöntem vardı ama son zamanlarda para kazanılmayanları göstermiyor nedense.
teşekkürler yararlı bir bilgi

Ben eşleşenleri silmiyorum.Abone kasıyorum :)Telif için silenler olabilir fakat 3.taraf eşleşmesi olmayan videolara da telif gelebilir.

Ardından orada bulunan;

En çok görüntülenenler
Genel
Liste Dışı
Özel
Para kazanılan
Para kazanmayan

Peki eşleşen üçüncü taraf içerikleri düzenlemenin o filtreden geçmenin bir yolu var mı üstad. Ben daha çok onu merak ediyorum.

Teşekkürler Hocam Youtube işine yeni girdim buradan öğreneceğimiz çok şey var

youtube yeni beta sistemiyle sizin yerinize bu konuyu hallediyor , ve videolar para kazanmaya basliyor , tabi sadece eslesen muzikler icin gecerli , gorsel eslesen icin gecerli degil simdilik

bu konuyu daha önce niye görmedim süper konu gerçkten tşkler berat

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri