Eşleşen 3. Taraf İçerikleri Tek Seferde Temizleme

bilmeyen yoktur herhalde yinede sağolun

arkadaşlar yeni konu açmamak için buradan sormak istedim. Ben özgün ve tek bir kanal ile uğraşıyorum. Çektiğim bir videoda fon müziği olarak kullandığım bir müzik için eşleşen 3. taraf uyarısı aldım. Lakin kullandığım müziğin sahibi kendi sitesinde "free" kapsamında downloada izin veriyor. Download yaptığınızda müzikle beraber birde pdf dosyası iniyor. içeriğinde ise;

You can cut, change, mix this track and use them for any purposes, in according to
Creative Commons Attribution 3.0 Unported License. You must attribute the music
work in the manner specified below.

Anladığım kadarıyla kesip biiçip istediğiniz gibi kullanabilirsiniz diyor.

Arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim. Videoyu silmelimiyim yoksa itiraz edeyim mi?

arkadaşlar yeni konu açamadığım icin buraya yazma ihtiyacı hissettim . kanalımda en çok izlenen videoma break media tarafından 3. taraf eşleşen uyarısı geldi.kanal daha önce 2 kez ihtar yediginden ben de tedirgin oldum ve 3. taraf eşleşenini kabul ettim. Daha sonra videoyu arattım orjinal sahibinin başkası olduğunu buldum ve 3. taraf eşleşen durumuna itraz ettim.Önce kabul edip sonra itiraz ettim yani. Bu durumda ne olur bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa memnun olurum.

arkadaşlar yeni konu açmamak için buradan sormak istedim. Ben özgün ve tek bir kanal ile uğraşıyorum. Çektiğim bir videoda fon müziği olarak kullandığım bir müzik için eşleşen 3. taraf uyarısı aldım. Lakin kullandığım müziğin sahibi kendi sitesinde "free" kapsamında downloada izin veriyor. Download yaptığınızda müzikle beraber birde pdf dosyası iniyor. içeriğinde ise;

You can cut, change, mix this track and use them for any purposes, in according to
Creative Commons Attribution 3.0 Unported License. You must attribute the music
work in the manner specified below.

Anladığım kadarıyla kesip biiçip istediğiniz gibi kullanabilirsiniz diyor.

Arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim. Videoyu silmelimiyim yoksa itiraz edeyim mi?

Tecrübeli arkadaşların sıkıntımla ilgilenmesini rica ediyorum.. Ne yapmalıyım bu konuda?

helal olsun hocam şimdi 10 kanla 400 video yükledim 1 hafta sonra tek tek bakıcam hepsine silicem tekrar yüklemeye devam

Videonun açıklamasına şarkıyı indirdiğini yeri belirt, bas itirazı

itirazı yaptım videomda yazan eşleşen 3. taraf yazısı kalktı. birde şu maili aldım ne yazıyor arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.

CD Baby has reviewed your dispute and released its copyright claim on your video, "videomun adı". For more information, please visit your Copyright Notice page

Sincerely,
- The YouTube Team

hocam adsense ile hiçbir bilgim yok Adsense'm 10-15 şubat arasında kapandı nedeni ise bir maç yüklemiştim, digitürk tarafından şikayet edildi, kazancım 6 ay engellendi.
ne yaparsam 6 ay beklemem lütfen yardımlarınızı bekliyorum acil :)

İmacros kullanarak tek butonda işlemleri halletmek isteyen olursa diye :)

Kod:
VERSION BUILD=8810214 RECORDER=FX
TAB T=1
URL GOTO=http://www.youtube.com/my_videos?o=U&ls=notmonetized&vmo=notrevshare
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX ATTR=NAME:vm-video-select-all CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=ID:vm-playlist-action-menu
TAG POS=2 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Delete
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Yes,<SP>delete
WAIT SECONDS=5
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Yes,<SP>delete

Türkçe kanal için:

Kod:
VERSION BUILD=8810214 RECORDER=FX
TAB T=1
URL GOTO=http://www.youtube.com/my_videos?o=U&ls=notmonetized&vmo=notrevshare
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX ATTR=NAME:vm-video-select-all CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=ID:vm-playlist-action-menu
TAG POS=2 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Sil
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Evet,<SP>sil
WAIT SECONDS=5
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Evet,<SP>sil

3. Taraf Eşleşen Sorununu Videoyu Kökten Silerek Kurtulabiliyor Muyuz ? Yoksa Uyarı Olarak Kanalda İz Bırakıyor Mu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri