Eşleşen 3. taraf itirazım ve olumlu sonuç

• Kullanıcı kiltuy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

kiltuy

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 1-2 gün önce Obama ile ilgili kanal logosu bulunmayan bi video yayınlamıştım. Aldığı izleyici sayısı da 130 küsürlerde bişeydi, fazla bi getirisi yoktu yani.

Ve dün 3. taraf eşleşmesi verdi video. Ayrıntılarına baktığımda tam olarak ismi hatırlamıyorum " xxx INTERNATIONAL " gibi bi ibare vardı.

Dediğim gibi kanal logosunun olmaması ve hafiften tepemin atması sebebiyle bu olaya itiraz edip, videonun bizzat kendime ait olduğu seçeneğini işaretlerek geri bildirimde bulunup itiraz ettim, bu arada da video'yu özel'e aldım.

Ve biraz önce ilgili videoya baktığımda uyarının kalktığını ve para kazanmanın tekrar açılmış olduğunu gördüm. Aradan daha 12 saat bile geçmedi.

Bundan önce gelen tüm 3. taraf eşleşmelerini sorgusuz, sualsiz sildiğim ilk kanalım geçen ay telif, uyarı vs. olmadan kapatıldıktan sonra bir de böyle denemekte yarar var sanırım.

Umarım uzun olmamıştır, paylaşmak/bilgilendirmek istedim sadece.

enteresanmış. reklam çıkıyor mu?

enteresanmış. reklam çıkıyor mu?

enterasan bir durum yok.. eslesen ucuncu taraf sistem yanilmasi nedeniyle bazen yanlis eslesme yapabiliyor...

bu yuzden ben diyorum ya, eslesen aldiginizda eslesme suresine durumuna ve kisye bakin eger bir alakasi znokta gorurseniz karsibildirim yapin kaldirirlar..

ben de bulunmuştum 3-4 gün sonra geri geldi eşleşme

3. Taraf gelirse deneyeceğim ama tabi gerçekten telif olmadığını düşündüklerim de, teşekkürler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri