Eşleşen 3.taraf ve Awesomeness

Partnerli kanala bugün yüklediğim bir video eşleşen müzikten dolayı Almanya'da engellendi. Sesi çıkartma işlemine de izin vermiyor. "Maalesef bu video düzenlenemez." şeklinde bir hata veriyor. Yani partner kanalda da eşleşen üçüncü taraf içeriğiyle karşılaşılabiliyor.

2 gün açık kalsın analytics den bak kazanç varmı var gözüküyorsa ne mutlu

---------- Mesaj saat 19:40:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:38:54 civarında gönderildi. ----------

bu arada partnerden önce gelmişse partnerle kalkmaz 3. taraf anca silip tekrar yükleyecen ki kalkacak

Hocam yanlış bilgilendirme yapmayalım.Eğer videonun hak sahibi 3.taraf eşleşmesi gönderecekse, videoyu istediğin partner kanala istediğin kadar at fark etmez.

partnerli iken 3. eşleşeni kabul etmezsek bize geliyor diye biliyorum.
emin değilim serkan abi öyle demişti.

Hocam 3. taraf eşleşeni partnerli ol ya da olma kabul etmeyip "geri bildirim" yaparsan o dediğin olur.Tabi bunun için gönderilen 3. tarafın "sahte" olması lazım.Eğer 3. taraf sahte değilse hiç boşa ümitlenme yani :)

---------- Mesaj saat 19:51:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:49:53 civarında gönderildi. ----------

hiç partner kanalıma 3. taraf gelen oldumu acaba bak şimdi aklıma takıldı deniyecem bi

Hocam denemek bedava tabi, deneyin ve görün.Yalnız vaktinizi boşa harcamak istemiyorsanız eğer, bana 3. taraf geldi partner kanalda :)

Hocam 3. taraf eşleşeni partnerli ol ya da olma kabul etmeyip "geri bildirim" yaparsan o dediğin olur.Tabi bunun için gönderilen 3. tarafın "sahte" olması lazım.Eğer 3. taraf sahte değilse hiç boşa ümitlenme yani :)

---------- Mesaj saat 19:51:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:49:53 civarında gönderildi. ----------

Hocam denemek bedava tabi, deneyin ve görün.Yalnız vaktinizi boşa harcamak istemiyorsanız eğer, bana 3. taraf geldi partner kanalda :)

Ben bi spor videosundan 40 k dan sonra 3.taraf yedim.Gelmez diye bişe yok.

olabilir hocam doğrudur

200 bin izlenimden sonra bi videom eşleşen 3.tarafa girdi. Awesomeness ye partner yaptım kanalımı videoda eşleşen 3.taraf yazıyor ama para kazanma ayarınıda yaptım şimdi bu videonun geliri nereye gidecek. Banamı gelecek eşlen networkamı acaba

videoyu tamamen partnerli kanalınızıa yükledikten sonra mı hak talebinde bulundunzu ? yoksa videoyu kanalınıza yükleme anında mı hak talebinde bulunudunz? partnerde yükleme anında hak talebinde bulunmazsanız video tamamen yüklenip işlenince eşleşen 3. taraf veriyor.

videoyu tamamen partnerli kanalınızıa yükledikten sonra mı hak talebinde bulundunzu ? yoksa videoyu kanalınıza yükleme anında mı hak talebinde bulunudunz? partnerde yükleme anında hak talebinde bulunmazsanız video tamamen yüklenip işlenince eşleşen 3. taraf veriyor.

videoyu normal kanala yükledim 200 bini geçince 3.taraf verdi hak talebinde felan bulunmadım partnere geçirdim kanalı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri