Eşleşen 3. Tarafı Videolarını Silmessek?

SomaliFakiri

Kayıtlı Üye
Eşleşen 3. taraf videolarını siliyor musunuz? Silmeyip de bi zararını gören oldu mu şimdiye kadar dostlar?

Silme ama kabul et butonuna tıkla. Bişey olacağını sanmıyorum 3 aydır 3-4 video tutuyorum aynı şekilde.

neden kabul ete tıklıyorsun ?

hiç bir şey yapma takılsın öylece hit alan video değilse zaten sil gitsin...

hit alansa bir süre beklet sonra sil

Re: Cevap: Eşleşen 3. Tarafı Videolarını Silmessek?

Silme ama kabul et butonuna tıkla. Bişey olacağını sanmıyorum 3 aydır 3-4 video tutuyorum aynı şekilde.

Bugüne kadar hep sildim, toplu video attığımda 4'de 1'ini silmek zorunda kalıyorum hep bu sebepten, silmemeyi deneyecem bundan sonra.

---------- Post added at 12:50:26 ---------- Previous post was at 12:49:48 ----------

neden kabul ete tıklıyorsun ?

hiç bir şey yapma takılsın öylece hit alan video değilse zaten sil gitsin...

hit alansa bir süre beklet sonra sil

Aynen dostum, bırakacam öyle takılsın. Bazı silmeyi unuttuğum videolar var kanallarda, sıkıntı yaratmadı şimdiye kadar.

Bence hit alıyosa kalsın,abone kasarsın.Hiti yoksa riske de gerek yok sil gitsin :)

beyler bu sorunun cevabı banada lazım o kadar emek ettiğim videoda eşleşen çıktı sorun değil para kazanmamam bişey olur mu acaba ? kabul etsem yada etmesem arasındaki fark nedir ?

Ben dizi kanalımdayken 50'den fazla eşleşenli video vardı hepsini kabul etmiştim bir sorun çıkmadı.

sil. 3.taraf yüzünden para kazanmalar gidiyor ki benim öyle gitti işinizi garantiye alın size kazandırmayan videoları barındırmayın kanalınızda.

Cevap: Eşleşen 3. Tarafı Videolarını Silmessek?

sil. 3.taraf yüzünden para kazanmalar gidiyor ki benim öyle gitti işinizi garantiye alın size kazandırmayan videoları barındırmayın kanalınızda.

hocam diğer arkadaşta 50 video beklettim bişey olmadı diyo ama madem belirsizlik var hiç riske atmayayım sileyim gitsin :)

benim bir kanal var tüm videolarda eşleşen var yaklaşık 26 video abone kassın diye o kanala hep o tür videoyu atıyorum atmayada devam edicem bazıları var telif atar bazıları atmaz

Artik silmen gerek cunku bir kanalinda cok fazla 3. Taraf veya telif varsa o kanalin para kazanmasi kapatiliyor bir kanalin para kazanmasi kapanincada adsene bagli tum kanallarin para kazanmasi kapatiliyor

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eşleşenin para kazanmayla alakası yok eşleşen geldiğinde mail geliyor maile zaten diyorki bu sizin hesabınızı etkilemiycek diye

Silmelisiniz diye düşünüyorum bundan sonra adsenseye bağlı tüm kanallarda ne eşleşenli ne dünya engellemeli video bırakmayın .

hocam diğer arkadaşta 50 video beklettim bişey olmadı diyo ama madem belirsizlik var hiç riske atmayayım sileyim gitsin :)

valla hocam siz bilirsiniz benim sebep gösterdikleri kanalda 2 3 tane 3.taraf dışında bir şey yoktu büyük ihtimalle bu 3.tarafların üst üste gelmesi para kazanmaların kapatılmasına neden oldu yinede siz bilirsiniz ve bu videolar size abone dışında hiç bir şey kazandırmaz 2 3 abone içinde tüm kanalları tehlikeye atmaya değmez.

valla hocam siz bilirsiniz benim sebep gösterdikleri kanalda 2 3 tane 3.taraf dışında bir şey yoktu büyük ihtimalle bu 3.tarafların üst üste gelmesi para kazanmaların kapatılmasına neden oldu yinede siz bilirsiniz ve bu videolar size abone dışında hiç bir şey kazandırmaz 2 3 abone içinde tüm kanalları tehlikeye atmaya değmez.
Adam haklı aynısı benimde başıma geldi dünya engelli eşleşen çok sıkıntı artık

Ben kendi kanallarimda eslesenleri hep kabul ediyorum veya Youtube bazen videodaki eslesen muzigi silmemi istermisin diye soruyor , sile tiklayinca video tekrar isleme giriyor , youtube eslesen muzigi siliyor ve para kazanma aciliyor o video da.

Ben kendi kanallarimda eslesenleri hep kabul ediyorum veya Youtube bazen videodaki eslesen muzigi silmemi istermisin diye soruyor , sile tiklayinca video tekrar isleme giriyor , youtube eslesen muzigi siliyor ve para kazanma aciliyor o video da.

Müziği tanırsa kendi çıkartabiliyor evet. Bendede var eşleşen videolar abone kassın diye bırakıyorum

3. taraf çok gelirse para kazanma gidiyor. Mail geldi bizzat youtube'dan. Bir kaç tane daha böyle çözülmemiş 3. taraf olursa para kazanmam devre dışı kalacakmış.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri