Eşleşen geçme (videoyap)

• Kullanıcı Dooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Dooo

Yasaklanmış
Arkadaşlar dün 300 video attım 150 tane dünya geneli engelledi 100tane eşleşen verdi 50 tanesinden 9 tanesı $oldu :)

videoyapta gelen çerçeve renk açma eşleşenı geçmede faydası oluyormu ?

Bu dünya geneli engellendıyi nasıl aşabiliriz :)

Birtane videoyu indirin videoyapın yapackaalrını manuel olrak yapıp atın geçiyorsa videoyap yaptığında da geçecektir :)

Arkadaşlar şimdi ben camtasia studio 8 ve sony vegas pro 12 kullanıyorum hatta after effects bile kullandığım oluyor ve eşleşen olayını her türlü geçebiliyorum fakat bu programlarla türlü şekillerde deneme yapmama rağmen " dünya genelinde engellendi " olayını bi türlü geçemiyorum bu programları kullanıp başka programda olabilir dünya genelinde engellendi olayını geçebilen varmı acaba ?

Arkadaşlar şimdi ben camtasia studio 8 ve sony vegas pro 12 kullanıyorum hatta after effects bile kullandığım oluyor ve eşleşen olayını her türlü geçebiliyorum fakat bu programlarla türlü şekillerde deneme yapmama rağmen " dünya genelinde engellendi " olayını bi türlü geçemiyorum bu programları kullanıp başka programda olabilir dünya genelinde engellendi olayını geçebilen varmı acaba ?

Ya ben biliyorsam eşleşeni geçebiliyorsan dünya genelinide geçmesi lazım. Çünkü Youtube videonuzda bulduğu eşleşen görüntü/ses parçacıkları sonucu content id numarasını veritabanından eşleştirirse dünya geneli atıyor videoya diye biliyorum.

Ya ben biliyorsam eşleşeni geçebiliyorsan dünya genelinide geçmesi lazım. Çünkü Youtube videonuzda bulduğu eşleşen görüntü/ses parçacıkları sonucu content id numarasını veritabanından eşleştirirse dünya geneli atıyor videoya diye biliyorum.

Yok maalesef dün sabahtan beri denemeler yapıyorum farklı videolarda eşleşen her türlü geçiyor ama dünya geneli olayını neredeyse videoyu ses ve görüntü olarak türlü efektler verip izlenmicek hale bile getirdim dosya uzantısınıda farklı uzantılar felan yapsamda dünya genelini aşamıyorum varsa böle programlar sayesinde aşabilen yardımcı olursa çok makbule geçer... Teşekkürler

güzel çalışıyor mu bu sistem.ihtiyacım var,çerçeve dışında dünya engelini nasıl geçebilirim.zoom yapınca altyazılar gidiyor videomdaki.

Arkadaşlar dün 300 video attım 150 tane dünya geneli engelledi 100tane eşleşen verdi 50 tanesinden 9 tanesı $oldu :)

videoyapta gelen çerçeve renk açma eşleşenı geçmede faydası oluyormu ?

Bu dünya geneli engellendıyi nasıl aşabiliriz :)

Bildigim kadarıyla bunlar için 250mb siniri var 250 MB ustu videolara bu işlemi yapmiyor .@Webscripti sorarsan o daha doğru bilgi verir

Discovery cihazımdan yanlışlıkla gönderildi.

eşleşenleri geçmek kolay değil ya. kolaysa da ben bilmiyorum. biraz daha ararsan eşleşensiz videolar bulabilirsin bence. herkategoride vardır illa ki.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri