Eşleşen geçmek için farklı bir yöntem

• Kullanıcı yigit0can
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Arkadaş sony vegas 13 versiyonuda çıkmış onuda kullanabilirsiniz.

eğerki reklam olacaksa moderatör arkadaş silsin..

Rar Şifre : www.*****turkey.net
Edit...

yigit0can dünyya geneli bazı ülkelerde engellendi geçiyormu denedinmi yoksa sadece eşleşenmi

yigit0can dünyya geneli bazı ülkelerde engellendi geçiyormu denedinmi yoksa sadece eşleşenmi

Sayın abim 4 adet müzik klip denedim 2 tanesi dünya engelinden geçti. Dünya engeli için ses üzerine biraz çalışmak lazım. Farklı efektleri denemek gibi

arkadaş 20 saniyede kuruldu yanlışmı yaptık anlamadımki niye böyle oldu 8 10 dk kuruluyordu

Benim pc tehdit olarak algiladi tirstim kuramadim hocam

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

neyi neye çevirdiniz siz şimdi hocam? ayrıca full versiyon mu?

sony vegas link paylaşmışlardı bende çevirdim bilmiyorum ama full sürümdür.benim bi siteden bulup vermiş olduğum sony vegas 13 versiyonu 64 bit işletim sistemi ile çalışan versiyonudur.

illegal link paylaşımı yasak arkadaşlar pm ile devam edelim güvenlik açısından yada sabit bir link atın konuya.Virustotal screenshot koyun bide

illegal link paylaşımı yasak arkadaşlar pm ile devam edelim güvenlik açısından yada sabit bir link atın konuya.Virustotal screenshot koyun bide

laf etmek istemedim ama farz oldu aman arkadaşlar dikkat edin bot net kurbanı olmayın :) fud.exe'lere dikkat

Ben etik olmadığından paylaşmadım. Fakat yarın programın resmi sitesinden indirme linkini koyacağım. İyi geceler

sony vegas a hiç içim ısınmamıştır,bana zor gelir ama sayende çözmek gerekiyor artık :)

Arkadaşlar Crack olarak indireceğiniz dosyanın adını google ye yazın yanınada w a r e z turkey.net yazın indirin :)

bu programı senin sayende kullanmaya başladm hocam helal olsun allah razı olsun senden :D

Hocam simdi var mi elinde saglam temiz link olan?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sağlam full versiyonlu birlink alabilirmiyim seriali veya cracki içinde olan

virüstotalde sadece linki taratmışsınız hocam dosyayı değil :cool:

Konuya Link eklenmiştir. İllegal paylaşım yapmayalım lütfen...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri