Eşleşen Gelene Kadar Olan Kazanç

• Kullanıcı kubarbaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

kubarbaz

Kayıtlı Üye
Saygılar. Dün itibari ile attığım bir video bugun 90k izlenime ulaştı fakat sonrasında eşleşen verdi. Video hala kanalda duruyor eşleşen gelen ana kadar olan izlenimin kazancı bana yansır mı? Kanal Quiz'e bağlı. Videoyu silmedim kanalda duruyor. Ne yapmamı önerirsiniz sileyim mi videoyu abone getiriyor cünkü.

Saygılar. Dün itibari ile attığım bir video bugun 90k izlenime ulaştı fakat sonrasında eşleşen verdi. Video hala kanalda duruyor eşleşen gelen ana kadar olan izlenimin kazancı bana yansır mı? Kanal Quiz'e bağlı. Videoyu silmedim kanalda duruyor.

Benim geçen ay aynısı başıma geldi. Eğer analytics'te yansıyan bir kazanç yoksa o kazanç sonradan yansımıyor.

Youtube eskiden eşleşen gelen videonun kazancını analiytics'e yansımasa da, eşleşen gelene kadar izlenen miktar kadarını ödüyordu. Ama 31 Ekim'den itibaren eşleşen gelen videonun kazançları henüz analiytics'e yansımamışsa ödemiyor, bilginiz olsun. .

Zaten analytics güncellemeleri de 2-3 gün sarktığı için izlemeleriniz oraya yansımadığından artık eşleşenden para kazanmak hayal oldu.

Youtube eskiden eşleşen gelen videonun kazancını analiytics'e yansımasa da, eşleşen gelene kadar izlenen miktar kadarını ödüyordu. Ama 31 Ekim'den itibaren eşleşen gelen videonun kazançları henüz analiytics'e yansımamışsa ödemiyor, bilginiz olsun. .

Zaten analytics güncellemeleri de 2-3 gün sarktığı için izlemeleriniz oraya yansımadığından artık eşleşenden para kazanmak hayal oldu.

bu güncelleme adsense içinde geçerlimi?yoksa sadece partner şirketlerinimi ilgilendiriyor

Hatta şöyle bir detay vereyim. Atıyorum 1 Ekim'de akşam yükledim videoyu. 1 Ekim'de eşleşen gelmedi. 2 Ekim'de de eşleşen gelmedi. 3 Ekim oldu ve 1 Ekim'in kazançları analytics'e yansıdı 6 dolar olarak. 3 Ekim günü akşam saatlarinde eşleşen geldi, 2 Ekim'in kazancı 600 dolar falan olması gerekiyordu analytics'e yansıyacağında. Bir gün geçti ve analyticste 0 dolar olarak yansıdı 2 Ekim.

Şu an video yaklaşık 30.000 lira getirebilirdi eşleşen gelmeseydi, silmedim hâlâ. 6 dolar alabildim şaka gibi. :D Ama o video sayesinde diğer videolar izlenip çok para kazandırdı, sen de silme yeni videolar yükle kanala çok abartmadan.

bu güncelleme adsense içinde geçerlimi?yoksa sadece partner şirketlerinimi ilgilendiriyor

Adsense ile hiç çalışmadığımız için bunun net cevabını bilemiyorum.. İzlemeleriniz Adsense'ye günlük olarak yansıyorsa kazançlarınız da ödenebilir sanırım.. (tabi adsense'de analytics gibi bir sekme var mı, ve izlemeler oraya nasıl yansıyor bilmiyorum)

Adsense ile hiç çalışmadığımız için bunun net cevabını bilemiyorum.. İzlemeleriniz Adsense'ye günlük olarak yansıyorsa kazançlarınız da ödenebilir sanırım.. (tabi adsense'de analytics gibi bir sekme var mı, ve izlemeler oraya nasıl yansıyor bilmiyorum)

yansıyor yansıyor şuana kadar eşleşen engel telif gelen içeriğin her türlü parası alındı o yüzden sordum bi değişiklik varmı diye yinede saolun

30.000 liramı . kaç kişi izlemiş olablirki ve konusu ne olablir daha neler göreceğim.

Ödeniyor kardeşim milleti yanlış yönlendirmeyin.aylar boyu ödeme aldığım kanala eşleşen geldi mecbur videoları sildim boş kanala 2 bin dolardan fazla ödeme aldım.yansımayan da sonradan yansıyor.

iPad'dan gönderildi .

Ödeniyor kardeşim milleti yanlış yönlendirmeyin.aylar boyu ödeme aldığım kanala eşleşen geldi mecbur videoları sildim boş kanala 2 bin dolardan fazla ödeme aldım.yansımayan da sonradan yansıyor.

iPad'dan gönderildi .

Bende inanmamıştım ama bugün analyticse kazançlar yansıyınca inandım.

Maalesef eşleşene kadar olan kazanç artık olmuyor.

herkes sonradan yansır diyor ama en başından beri zaten analytic yansımadan gelirse eşleşen yada dünya engeli para gelmiyordu..Belki kategoriden olabilir firma talep ediyor olabilir parayı bilmiyorum ama 1 senedir böyle zaten.

herkes sonradan yansır diyor ama en başından beri zaten analytic yansımadan gelirse eşleşen yada dünya engeli para gelmiyordu..Belki kategoriden olabilir firma talep ediyor olabilir parayı bilmiyorum ama 1 senedir böyle zaten.

Adsensete tiklar nerdeyse anlik geliyor ondada mi durum oyle?

Adsensete tiklar nerdeyse anlik geliyor ondada mi durum oyle?

adsense bence bakmayın önemli olan youtube analytics. Adsense de 1000 tl ile ay sonuna girersen ama kesinleşme zamanı bi bakarsın 400 TL kesinleşmiş.Oraya pek güvenmemek lazım ama youtube analytics %100 doğru yansıdıktan sonra.

iPad'dan gönderildi .

Bende oyle oldugunu dusunuyordum, taaki bu ay basinda, ayin 7sinde kanalima telif+ bazi videolara dunya engeli gelene kadar. Ayin 4unden sonrasi icin sadece izlenmeler yansidi, kazanclar 0.

Son düzenleme:
Video da eşleşen hala duruyor fakat ilk gün izlenmelerinin parası yansıdı. Bilginize :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri