eşleşen olayı değişti mi

• Kullanıcı kiko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

kiko

Kayıtlı Üye
İki tane çizgi film indirdim deneme kanalına attım hiç bir şey vermedi , bu kanalın adsenseye veya partnere bağlı olması mı lazım. Yoksa artık sonradan mı geliyor .

foruma göz gezdirdim ama denk gelemedim.

---------- Spam Engelliyici 21:44 ---------- Önceki Mesaj 21:00 ----------

hala araştırıyorum , dünya engelli video denk geldim ama eşleşen olayını anlamadım.

Birde 3 dünya engelinde kanalın kapanması devam ediyor mu.

İki tane çizgi film indirdim deneme kanalına attım hiç bir şey vermedi , bu kanalın adsenseye veya partnere bağlı olması mı lazım. Yoksa artık sonradan mı geliyor .

foruma göz gezdirdim ama denk gelemedim.

---------- Spam Engelliyici 21:44 ---------- Önceki Mesaj 21:00 ----------

hala araştırıyorum , dünya engelli video denk geldim ama eşleşen olayını anlamadım.

Birde 3 dünya engelinde kanalın kapanması devam ediyor mu.

Tek dünya engeli gelirse +15 gider hocam.Çok sayıda dünya engeli gelirse otomatik topluluk geliyor bazen kapanıyor kanal.

Tek dünya engeli gelirse +15 gider hocam.Çok sayıda dünya engeli gelirse otomatik topluluk geliyor bazen kapanıyor kanal.

Eşleşen olayı nasıl oluyor artık , eşleşenli video filan yazmıyor mu . Eşleşenli olduğunu bildiğim bir kaç video attım hiç bir yazı yazmadı videolar dolar işaretli oldu.

bende otomatik toplulukla boğuşuyorum dünya engeli gelmeden de gönderiyor başım belada

Hocam bazen sistemsel midir başka bir sorundan mıdır bilmem ilk yüklediğin anda eşleşen, dünya geneli vermiyor kısa bir süre sonra düşüyor, eşleşenli olduğuna emin olduğunuz videoda bu durum olmuş olabilir

populer çizgi filmleri denermisin. ben güncel bir film attım görsel eşleşen verdi.

iki tane çizgi film attım , bir şey çıkmadı . Bir tane maç videosu attım yine tık yok şimdi bir dizi fragmanı deniyorum. Bilgisayardan attımğım için yavaş oluyor , ondan tam emin olabileceğim şöyle kısa eşleşenli video olsa iyi olurdu .

Tamamdır sonun da eşleşen verdi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri