Eşleşen üçüncü taraf içeriği kendiliğinden kalktı ???

• Kullanıcı razzgard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

razzgard

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yaklaşık 5 saat önce iyi giden bir videoma eşleşen üçüncü taraf uyarısı geldi dolar işareti söndü bende abone getirisi olur diye eşleşeni kabul ettim buna rağmen dolar işareti yeşil olmadı ama videoda reklam çıkıyordu şimdi ise yaklaşık 20 dk dır eşleşen uyarısı kalkmış ve dolar yeşil olmuş bu durum normal mi eşleşen kendiliğinden kalkarmı???

Sayfayı Yenileyin Dolar Tekrar Duruyor Mu :)

herşey normal hiç bir uyarı yok eşleşeni kabul ettiğimde eşleşen kabul edildi gibi bişeyler yazıyordu şimdi hiç bir uyarı yok..

---------- Spam Engelliyici 00:35 ---------- Önceki Mesaj 00:32 ----------

kabul ettiğiniz için tekrar reklam çıkar dolar yanar fakat kazancı eşleşen sahibine gider

kabul ettiğimden bu saate kadar dolar sönüktü yeşil değildi ve eşleşen kabul edildi gibi bişeyler yazıyordu şimdi ise hiç bir uyarı yok diğer videolarım gibi duruyor...

benimde başıma gelmişti eşleşenin kendiliğinden gitmesi

Neyi garip yav eşleşen gönderen talebi geri çekmiş. Çok var böyle kendi içeriği olmadığı halde eşleşen gönderen ardından tırsıp geri çeken. Hatta geçen gün eşleşen gönderdiler itiraz ettim telif olarak geri geldi. Bu defa mail geçtim telif atana imana geldi herşeyi çekti. :)

Bana da bir kere olmuştu. Eşleşen atan şirket mi kapanıyor ne oluyorsa artık. :D Birkaç ay sonra tekrar eşleşen gelmişti.

Bende de diziyi attım eşleşen yoktu ertesi gün hepsine gelmiş sonrasında tekrar upload ettim yine yok , internet televizyonumuydu neydi eşleşen sahibide

başımdan bir kaç defa geçmiş bir olay.
olmuşluğu var yani oluyor. :D

15 gün öncede bende oldu eşleşen geldi 2m videoya hiçbişey yapmadım 15 gün sonra kendiliğinden kalktı ama benim 15 günlük kazanacağım paraya çöktüler resmen üç hane dolar yani sonra youtube dan mesaj geldi telif hakları ile sıkıntınız varsa su mailden bizi bilgilendirin diye benim kanal yarı özgün gibi benim kafamı kurcalayan youtube yönetimi kaldırdı galiba eşleşenş garip durum

banada öyle oldu 1 ay önce eşleşen gelen videoyu kabul etmiştim. Bayadır girmiyodum kanala dün bi girdim quiz bide reklam açmış videoda çok şaşırmıştım. Tabi 15 dk arayla açmış bir şey kazandırmadı pek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri