Eşleşen üçüncü taraf içeriği.

Hocam aradiginiz herseyi bulabileceginiz biryere yonlendiriyorum sizi.

Yeni Başlayanlar - YTPara.Com - YouTube-Adsense Destek Forumu

orayı talan ettim ama hiçbir şey anlamadım. tabi ki harika rehberler ama ben anlamadım işte :D en başta terim rehberi yok .s

neyse, özetle bana konuyu kirletme dediniz, haklısınız :D bi ara öğrenirim ben onu.

3-5 dk diye bir şey yok hocam. her saniyenin telif riski vardır.
3. taraf eşleşeni gelmiş bir kere kabul etsende etmesende bu saatten sonra o videodan hayır bekleme. Sadece kanalında bulundurmak istiyorsan, telif hakkını kabul et, kalsın kanalında.
Bu da tamamen risksiz diyemem.

3-5 dk diye bir şey yok hocam. her saniyenin telif riski vardır.
3. taraf eşleşeni gelmiş bir kere kabul etsende etmesende bu saatten sonra o videodan hayır bekleme. Sadece kanalında bulundurmak istiyorsan, telif hakkını kabul et, kalsın kanalında.
Bu da tamamen risksiz diyemem.

tamam hocamlar Allah razı olsun ilgilediniz. ancak son bir sorum daha olcak;

mod (Rammstein) arkadaş;

"Kabul ederseniz o video sizin kanalda durabilir ve cikan reklamlar gercek sahibinin hanesine yazilir." demişti. şimdi reklâm yok benim videolarımda, bu telif shipleri kendileri mi reklam atacak arasına?

bir şey daha soracam;

mesela ben radyo tv teknolojisi okuyorum. hocamız bize bir filme fragman yapmamızı istedi. çok da güzel yaptık bence. onu youtube'da yayınlarsam isim, logo vs atıp, telif gelir mi? bir arkadaş batman fragman yapıp yayınlamış, teklif gelmiş adama.

edit; teklif ha, telif değil. 2. yazan.

sakıncası var. illa tutacaksan da eşleşmeyi kabul et ki sıkıntı çıkmasın. kabul etmeden de silmeden de öyle durmaya devam ederse telif de gelir o videoya.

bir şey daha soracam;

mesela ben radyo tv teknolojisi okuyorum. hocamız bize bir filme fragman yapmamızı istedi. çok da güzel yaptık bence. onu youtube'da yayınlarsam isim, logo vs atıp, telif gelir mi? bir arkadaş batman fragman yapıp yayınlamış, teklif gelmiş adama.

edit; teklif ha, telif değil. 2. yazan.

gelir, onların hepsinin telif var.
senin dediğin elemanı hatırlıyorum. özel ünide okuyan her türlü imkana sahip ve yetenekli de biriydi. hollywooddan teklif gelmişti. haber olmuştu.

sakıncası var. illa tutacaksan da eşleşmeyi kabul et ki sıkıntı çıkmasın. kabul etmeden de silmeden de öyle durmaya devam ederse telif de gelir o videoya.

gelir, onların hepsinin telif var.
senin dediğin elemanı hatırlıyorum. özel ünide okuyan her türlü imkana sahip ve yetenekli de biriydi. hollywooddan teklif gelmişti. haber olmuştu.

eyvallah hocam :D yükledim gitti aslında :D 1-2 reklamımız olsun :D amaç para kazanmak değil zaten henüz bilmiyorum kazanmayı .s o elemanı ben tanımıyordum, sadece duymuştum ama dediğin gibiymiş, özel üni.de okuyormuş. hemen de kendi adına site açmış zaten -_-

eyvallah hocam :D yükledim gitti aslında :D 1-2 reklamımız olsun :D amaç para kazanmak değil zaten henüz bilmiyorum kazanmayı .s o elemanı ben tanımıyordum, sadece duymuştum ama dediğin gibiymiş, özel üni.de okuyormuş. hemen de kendi adına site açmış zaten -_-

hocam o elemanın imkanlarını bana ver işerken video çeksen o kameralarla captain amerika gibi çıkar emin ol :D iş teklifi de zaten şans eseri gelmişti. teklif bile değildi. eleman twitterda paylaşmış, batmanin yönetmenini mi ne etiketlemiş. adamın da hoşuna gitmiş, yeteneklisin holywoodda çalışabilirsin diye cevap atmış. olay bu yani. o eleman şimdi nerde bilmiyom ama holywoodda olduğunu sanmıyorum :D
diğer videolarına baktım hepsi aynı stilde çekilmişti. bi stil denk gelmiş o şablonda gidiyordu. hayalkırıklığına uğramıştım.

ha bir de vimeoya falan yüklemişti. ytye yükleyip para kazanmaya çalışmamıştı yani.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri