Eşleşen üçüncü taraf içeriğinde bu sarkıyı sizmi yorumladınız?

ripdimebag

Kayıtlı Üye
Eşleşen üçüncü taraf içeriğinde para kazanma aktıf olmadı ama,bu sarkıyı sizmi yorumladınız sorusuna evet dedım suan aktıf
sızdede oldumu hic?

Olması lazim bendede olmuştu ve para kazanmistim

Discovery cihazımdan yanlışlıkla gönderildi.

Şu an bendede 2 videomda aynı şekilde onaylı,yorumladıgım sarkıdan para kazanıyorum diye ve $ ' da yanıyor fakat dünden beri iyi izlenim almalarına rağmen adsensede sayımları ve tıklanma oranlarını göremıyorum.Acaba para kazandırmıyor mu bunlar?

malesef bendede iyi izlenim ve tık almasına rağmen yansımadı adsenseye. youtube panele yansıyor ama adsenseye yansımıyor

Eşleşen demek başka bir müzik ile eşleşmesi/aynı olması demektir, hatta videoda reklam aktif etmeseniz bile reklam görüntülenebilir. Tıklama bedelleri de o eserin sahibine gider. Kliplerde neyse de müzik eklediğiniz videolarda da öyle (Çok saçma)

Eşleşen demek başka bir müzik ile eşleşmesi/aynı olması demektir, hatta videoda reklam aktif etmeseniz bile reklam görüntülenebilir. Tıklama bedelleri de o eserin sahibine gider. Kliplerde neyse de müzik eklediğiniz videolarda da öyle (Çok saçma)
Hocam normal eşleşenden bahsetmiyoruz biz.Ben az önce bu konuyla alakalı şunu buldum ve okudum.
Link: https://support.google.com/youtube/answer/3301938?hl=tr
Resim:
vzpnkr.jpg

Kırmızı ile işaretlediğim yerleri dikkatli okuyun.Özellikle 2.ciyi
orda şunu diyor:
''Videonun yanındaki gri Dolar simgesini tıklayınClick on the gray dollar sign icon next to the video. Ardından, Para Kazanma sekmesinde, şu mesajın yanındaki onay kutusunu işaretleyin: "Videomdan para kazanmak istiyorum. Bu videoda başkasının yazdığı bir şarkıyı yorumladım. Daha fazla bilgi edinin"
Bundan sonra videonuz, üçüncü taraf şarkısının dışında üçüncü taraf içeriğine sahip olup olmadığının belirlenmesi için incelenir.
Daha fazla bilgi gerekirse size kısa zamanda bildirilir. Sorularınız olursa para kazanma sorun gidericisini ziyaret edebilirsiniz.''

Yani benim anladığım bizde yeşil dolar bile yansa bir inceleme yapılacak,ondan sonra onay verilirse kazançlara ortak olacaz...!!!

Size gelen eşleşenler bu şekilde geliyor o kısmı kaçırıyorsunuz.
Yani ben System of a Down'um eklediğim müziğe bunu yapıyorum sana eşleşen geliyor. Anlamadığınız yer neresi.

sarkici bi adamin hali baska oluyor youtubeeeeeeeeee hepimiz sarkiciyizzzzzzzzzzzzzz uleynnnnnnn

Size gelen eşleşenler bu şekilde geliyor o kısmı kaçırıyorsunuz.
Yani ben System of a Down'um eklediğim müziğe bunu yapıyorum sana eşleşen geliyor. Anlamadığınız yer neresi.

Anlamadığımız yer; youtube diyorki kendi yorumladıgın sarkıdan para kazan diye ve bizde bunu işaretliyoruz ve $ yeşil yanıyor,.Fakat bu videoların gösterimleri ve tıklamaları adsenseye yansımıyor.(Youtube'nin dediğine göre bu eşleşen şarkıların kazançlarına ortak olabilecez,ama kazanç vermiyor şu an) yukarıdaki youtube supportda yazan bilgide tüm işlemlerden sonra ''Bundan sonra videonuz, üçüncü taraf şarkısının dışında üçüncü taraf içeriğine sahip olup olmadığının belirlenmesi için incelenir.''diyor.Şimdi bizim bu şarkılarımızı youtube inceledikten sonra mı uygun görürse para kazanmaya ortak edecek,yoksa şarkıların asıl sahiplerinin oldugunu anlayıp bizim kanallarımızı mı kapatacak.

Sahte karşı bildirim gibi bir şey olur eser size ait değilse. YT'nin sağı solu belli olmaz görmezden de gelebilr, sıkıntı da yaratabilir, haksız çıkar sağlamaya çalışma durumu var ortada. Bence gerek yok riske girmeye, silin gitsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri