Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
the orchard music çekmez onu söyleyim. 1 ay dolana kadar cevap vermez dolunca da devam eder uyarı. müyap'ta çekmez.
dizide bir sahneyse sadece müzik video özellikleri sayfasına gir, müziği kaldır o zaman sorun olmaz.
biraz açarmısınız konuyu ? sadece bir sahne evet.
videoyu düzenleye gir. resimde gösterdiğim yerlere tıkla sonra kaydet.biraz açarmısınız konuyu ? sadece bir sahne evet.
videoyu düzenleye gir. resimde gösterdiğim yerlere tıkla sonra kaydet.
http://sv1.piclect.com/259d0c8f82c136d75242c3148bd4abdd/6d800332e/o/13/06/12/a1.png
Ben 1 tane film yükledim. Video düzenlemeye girdim. Ses kısmına geldim. filmin 1 sahnesinde kısa bir müzik çalıyordu... sesi kaldır diye 1 buton çıkmadı ???
eslesen ses degil ozaman
eslesen isitselmi gorselmi ?
Videonuz üçüncü bir tarafa ait şarkı içeriyor olabilir. Bu, örneğin arka planda çalınan bir şarkı veya videonuzdaki bir kişinin bir şarkıyı icra etmesi olabilir.
Eşleşen şarkıyı dinlemek için lütfen sağdaki videoyu oynatın. Video, eşleşen içeriğin tespit edildiği noktadan itibaren oynatılacaktır.
Videonuz kullanılabilir ve oynatılabilir.
Ayrıntılar:
"Firestorm No.2-Parry Music", beste yöneten: 63:50
AdRev Publishing
aynen böyle yazıyor![]()
itiraz et, AdRev publishing, AdRev, ve yine adrevle baslayan birsey daha vardi ucundende eslesme aldim itiraz ettim geri cektiler sahtekar bunlar hele birde dunya geneli engellemeleri var ki aklima o an gelen butun kufurleri ediyorum....
Hmmm. itirazımda haksız bulunursam kanalı kapatmazlar demi ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.