Eşleşen ve altyazi hakkinda

Taner12

Kayıtlı Üye
Arkadaslar şu 5 minutes craft gibi kanallar kendi videolarini birlestirip "dismacununu kullanabileceginiz farkli yerler" gibi videolar yapiyorlar. Ben de yaptigim kendime ait tamamen özgün eski videolari birlestirip yeni ve uzun bir video yapsam ama eski izlenen videolarim da dursa eşleşen olarak görür mu youtube? Umarim dogru ifade edebildim.
Bir de İngilizce biliyorum. Eski videolarima Ingilizce altyazi eklememin kayda deger bir etkisi olur mu? Eger cok etkisi olmuyorsa bayagi uzun zaman alan bir iş oldugu icin ugrasmayacagim. Cevap verenlere simdiden tesekkurler.

Birleştirip yayınlayabiliyorsunuz....Ben bir videoma ingilizce alyazı ekledim baktım şimdi gözle görülür bir fark yok ... ama zamanla olumlu etkiler diye düşünüyorum

Degerli arkadaslar, yok mu bilgisi olan, yardim edecek?

Tesekkur ederim. Admin bizim cevaplari ayni anda onaylayinca ben boyle sizi takmamis gibi bir pozisyona düşmüşüm :)) O zaman belik birlestirdigim videoya direkt görünen altyazi eklerim. Altyazi seçeneği gibi degil de. O zaman daha etkili olabilir diye düşünüyorum.

Videoları birleştirip atma işini ben de bir kanalda yapıyordum ve kuralları araştırıyordum. Ancak bu konuda net bir bilgi pek yok. Bazı büyük kanallardan gözlemlediğim şey ise, yeni birleştirilmiş videolarda genelde ilk video (diyelim ki 10 videodan oluşuyor) kanalda yüklü olmayan yeni bir video oluyor. Bir nebze riski azaltmak için iyi bir fikir olabilir.

size ait eski özgün videoları birleştirip atınca kanalın para kazanması kapatılıyor bilginiz olsun. (kesin bilgi bir arkadaşımın başına geldi çünkü)

https://support.google.com/youtube/answer/2801973?hl=tr

XMJzQD.png

Aşırı mantıksız, ben kendime ait videoları bir kolay haline getirip atarım, bundan youtube’ye ne ? Olayı çok farklı yerlere götürmeye başladılar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri