Eşleşen Veya Telif Olmadan Müzikleri Video Yapmak

Whisdropper

Kayıtlı Üye
Merhabalar, iyi forumlar..
Arkadaşlar şöyle bir sorum olucak hepimizin bildiği gibi ünlü şarkıcıların vevoları vardır yani telifleri atarlar filan rihanna,beyonce tarzı herneyse bu sanatçıların müzikleri çıktığında klipli videoları hatta daha sonra lyrics dediğimiz yani sözleri ile olan videolu yapan youtuberler var yani videoda klip yok sadece şarkı sözü var ama onlar telif veya eşleşen yemiyorlar yani benim anlatmak istediğim mesela bir videoyu buldum normal atınca eşleşen atan bir video bunun müziğini alıp kendi videomun içine nasıl atabilirim uyarı almadan ? bunun bir yolu var mıdır yani komedi,karikatür tarzı videolar çekip içinede istediğim ünlü sanatçının müziğini atmak istiyorum nasıl yapabilirim ?

partnerliğe gecebilirsin telif. 3 taraf sorunlarını giderebilmek için

partnerliğe gecebilirsin telif. 3 taraf sorunlarını giderebilmek için

partnerliğe geçince telif kalkmıyor ortadan sadece telif vericekse önceden uyarıyor benim istediğim o videonun özgünlüğü zaten var kendime ait ama müziği ekledikten sonra kaldırılmasını istemiyorum yani böyle bir sorunum var neler yapabilirim ?

partnerliğe geçince telif kalkmıyor ortadan sadece telif vericekse önceden uyarıyor benim istediğim o videonun özgünlüğü zaten var kendime ait ama müziği ekledikten sonra kaldırılmasını istemiyorum yani böyle bir sorunum var neler yapabilirim ?

o kadarını bilemiyorum

Herkesi partnerliğe alıyorlarmış gibi bir açıklama oldu bu :)

partnerlik şartlarına uydukdan sonra neden olmasın :)

Merhabalar, iyi forumlar..
Arkadaşlar şöyle bir sorum olucak hepimizin bildiği gibi ünlü şarkıcıların vevoları vardır yani telifleri atarlar filan rihanna,beyonce tarzı herneyse bu sanatçıların müzikleri çıktığında klipli videoları hatta daha sonra lyrics dediğimiz yani sözleri ile olan videolu yapan youtuberler var yani videoda klip yok sadece şarkı sözü var ama onlar telif veya eşleşen yemiyorlar yani benim anlatmak istediğim mesela bir videoyu buldum normal atınca eşleşen atan bir video bunun müziğini alıp kendi videomun içine nasıl atabilirim uyarı almadan ? bunun bir yolu var mıdır yani komedi,karikatür tarzı videolar çekip içinede istediğim ünlü sanatçının müziğini atmak istiyorum nasıl yapabilirim ?

Ben daha o videolarda reklam çıkan görmedim. Varsa bildiğin link atarmısın merak ettim.

Herkesi partnerliğe alıyorlarmış gibi bir açıklama oldu bu :)

Kanalda ihtar falan yoksa partnerliğe girmek gayet kolay deneyin isterseniz. Günlük izlenim lafları falan bunlara dikkat edilmiyor pek en ünlü partnerlikte bile.

Yardım edicek bir kişi bile mi yok ? Lütfen bilen birileri varsa yardımcı olsunlar..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri