Eşleşen yok iken eşleşen uyarısı

• Kullanıcı babs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

babs

Kayıtlı Üye
Selamün aleyküm arkadaşlar kanala video attım eşleşen veya dünya geneli uyarısı vermedi kanalın para kazanması açtım. video yu düzenle deyip para kazanması aktifleştirecektim ama Videonuz üçüncü taraf içeriğiyle eşleştiği için şu an para kazanmaya uygun değil. Seçtiğiniz para kazanma ayarları şu an etkin değil. uyarısı verdi ayrıca videoyu açtığım zaman sarı çizgi var reklamlar çıkıyor. nasıl iş bu anlamadım.

[MENTION=13423]babs[/MENTION] hocam ben de ses eşleşenini geçmiştim editörden youtube'ye bir şeyler oluyor bence para eşleşen işareti vardı gitti bu sefer para kazanma sekmesi yok oldu 2 3 videoda 50 60 video vardı diğerlerinde yandı ama sorun var gibi.

@babs hocam ben de ses eşleşenini geçmiştim editörden youtube'ye bir şeyler oluyor bence para eşleşen işareti vardı gitti bu sefer para kazanma sekmesi yok oldu 2 3 videoda 50 60 video vardı diğerlerinde yandı ama sorun var gibi.

youtubenin müziklerinden kullanmıştım ondan olabilir mi acaba

Hocam benimde 400 k lık videom vardı ne güzel para kazanıyordum 2 hafta önce durduk yere eşlenen geldi + videoda reklamda var

youtubenin müziklerinden kullanmıştım ondan olabilir mi acaba
ben de youtubenin müziklerinden kullandım fakat 50 60 videodan 2 3 tanesine geldi para kazanma simgesi yoktu onları sildim diğerlerinde para kazanmayı yaktım yani öyle olma ihtimali %5 falan.

Hocam benimde 400 k lık videom vardı ne güzel para kazanıyordum 2 hafta önce durduk yere eşlenen geldi + videoda reklamda var

benim böyle bi durum yok ki hocam. video yöneticisinde herhangi bi uyarı yok. ancak videonun para kazanması etkinleştireyim dedim orada

Videonuz üçüncü taraf içeriğiyle eşleştiği için şu an para kazanmaya uygun değil. Seçtiğiniz para kazanma ayarları şu an etkin değil.

yazıyordu. para kazanmayı da ektinleştiremiyorum.

ben de youtubenin müziklerinden kullandım fakat 50 60 videodan 2 3 tanesine geldi para kazanma simgesi yoktu onları sildim diğerlerinde para kazanmayı yaktım yani öyle olma ihtimali %5 falan.

anladım hocam bakalım 2-3 video daha ekleyeyim...

Selamün aleyküm arkadaşlar kanala video attım eşleşen veya dünya geneli uyarısı vermedi kanalın para kazanması açtım. video yu düzenle deyip para kazanması aktifleştirecektim ama Videonuz üçüncü taraf içeriğiyle eşleştiği için şu an para kazanmaya uygun değil. Seçtiğiniz para kazanma ayarları şu an etkin değil. uyarısı verdi ayrıca videoyu açtığım zaman sarı çizgi var reklamlar çıkıyor. nasıl iş bu anlamadım.

Hocam Ne Yaptın Düzeltebildin mi Bende Karşılaştım Eşleşen Yok Videoda Para Kazanma Açılmıyor Düzenleden Para Kazanmaya Girince
Videonuz üçüncü taraf içeriğiyle eşleştiği için şu an para kazanmaya uygun değil. Seçtiğiniz para kazanma ayarları şu an etkin değil. Yazıyor .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri