Eşleşenliyi özgüne çevirme

• Kullanıcı emrh77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

emrh77

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar, eşleşenli bir kanalım var çizgi film, 10 gün önce çocuk kanalım 12k abone idi, şuan 32k ya yaklaştı ve çok güzel aboneler geliyor günde 2-3k civarında, sorum şu;

kanalı özgüne çevirirken nasıl yol izlerdiniz,
eşleşenliyle birlikte partnere girip hem özgün hem eşleşenli devam edilebilirmi?
eğer edilmezse özgünlerle eşleşenlileri nasıl sürdürürsünüz para kazanmak istiyosanız kanalınızdan

1 özgün video yükle 1 spam video sil

coğunluğu spam videolar ile partnere girmen çok zor

daha önce Mcn görevi üstlenmiş arkadaşlara veya şuan hala devam eden arkadaşlara soruyorum o zaman :)

daha önce Mcn görevi üstlenmiş arkadaşlara veya şuan hala devam eden arkadaşlara soruyorum o zaman :)

Eşleşenle hiçbir partnere giremessin arkadaş sana olurunu söylemiş zaten. Aktif aboonen gelirken özgün videolarını hitlendir ve eşleşenleri azar azar sil. Bu şekilde devam etmek istersen adsense bağla partnerle uğraşma.

Eşleşenle hiçbir partnere giremessin arkadaş sana olurunu söylemiş zaten. Aktif aboonen gelirken özgün videolarını hitlendir ve eşleşenleri azar azar sil. Bu şekilde devam etmek istersen adsense bağla partnerle uğraşma.

eyv hocam :)

Partner isterse alır .Gizzada gördüm eslesenli .Eşleşenli videolar hesabiniza zarar vermez.Ama partnerler risk almak istemez.

gizzaya mail attım hocam teşekkürler

Bu tip kanallarda partnere girmen içeriğini onlara vermen demektir.

Bu tip kanallarda video silmen önerilendeki yerini kaybetme riskini taşır.O sebeple hiç bir video silme.Özgün videolarını ekleyerek devam et.Analitycsten video hitlerini kontrol et.Ne zamanki eşleşenli videonun hiti çok aza iniyor o zaman sil.
Adsense ile devam et hocam tutarsa iyi kazanırsın.
gizzaya mail attım hocam teşekkürler

partnerlere sorun yaşayacağı için spam pek istemez.

Bu tip kanallarda partnere girmen içeriğini onlara vermen demektir.

Bu tip kanallarda video silmen önerilendeki yerini kaybetme riskini taşır.O sebeple hiç bir video silme.Özgün videolarını ekleyerek devam et.Analitycsten video hitlerini kontrol et.Ne zamanki eşleşenli videonun hiti çok aza iniyor o zaman sil.
Adsense ile devam et hocam tutarsa iyi kazanırsın.

Bence de en mantıklısı bu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri