Eşleşmeyen reklamlar

youktube

Yasaklanmış
Arkadaşlar adsensede reklam türlerine gelince eşlesmeyen reklamlar varya o kısıma bir care var mı acaba ? Benim reklam isteklerimin yarısı bosa cıkıyor cunku kazanacagımızın yarısını alıyoruz bilgili birisi yardımcı olabilir mi ?

çoğu kişide bu oran çok yüksek mobil izlemelerin oluşturduğu kısım çoğunlukla diye biliyorum yanlış da olabilir

etiketlere dikkat et.Tek kelimelik etiketlerden kaçın.Mesela etikete videonun tarihini girdin diyelim, sistem o etikete göre reklam yayınlamak istediğinde alakalı reklam bulamaz ve ya reklam yayınlamaz ya da alakasız ucuz reklamlardan yayınlar.Ek bilgi, eşleşmeyen reklamlarda gördüğünüz sayı reklam çıkmayan video izlenim sayısı değildir.Çıkması gereken ancak çıkmayan reklam sayısıdır.Bir videoda gösteriminde bildiğim kadarıyla 3 reklam dönmesi planlanır.Son olarak tavsiyem adworlds'ten reklamı olan alakalı etiketler girmenizdir.

etiketlere dikkat et.Tek kelimelik etiketlerden kaçın.Mesela etikete videonun tarihini girdin diyelim, sistem o etikete göre reklam yayınlamak istediğinde alakalı reklam bulamaz ve ya reklam yayınlamaz ya da alakasız ucuz reklamlardan yayınlar.Ek bilgi, eşleşmeyen reklamlarda gördüğünüz sayı reklam çıkmayan video izlenim sayısı değildir.Çıkması gereken ancak çıkmayan reklam sayısıdır.Bir videoda gösteriminde bildiğim kadarıyla 3 reklam dönmesi planlanır.Son olarak tavsiyem adworlds'ten reklamı olan alakalı etiketler girmenizdir.

Teşekkürler bilgiler icin bende bu tarz düsünmüstüm ancak genelde toplu olarak video girdiğimden zor oluyor bu sekilde etiket calısması

tek bir konuda işte o etikette reklam varmı yok mu nasıl anlayacagız ?

tek bir konuda işte o etikette reklam varmı yok mu nasıl anlayacagız ?

google adwords- araçlar ve analiz - anahtar kelime aracına girin. dil,ülke vb. ayarları yapıp kelimenizi aratın alakalı etiketler, google arama sayıları, yaklaşık tbm'ler orada çıkacaktır.biraz açın karıştırın,biraz google'dan arayın. kısa sürede kullanımı öğrenirsiniz.Ayrıca etiketlerin rekabetleri çıkar orada.Rekabeti yüksek ve orta kelimelerde reklam vardır.

bende eslesmeyen reklam istekleri satirinda tam 334 yaziyor.Bunun anlami 334 adet videoda para kazanma acik olsa bile reklam donmuyor demek midir? Eger oyleyse bu reklamlari nereden bulabilirim?

Arkadaslar soruma cevap verebilecek bir arkadas yok mu acaba?

bende eslesmeyen reklam istekleri satirinda tam 334 yaziyor.Bunun anlami 334 adet videoda para kazanma acik olsa bile reklam donmuyor demek midir? Eger oyleyse bu reklamlari nereden bulabilirim?

o 334 video sayısı değildir kardeş, reklam sayısıdır.Çıkmayan reklamı nereden bulacaksın :) Reklam yayınlanmama her video için geçerli olabilir.Yukarıda yazılanlar doğrultusunda etiketlerinizi,video ayarlarınızı gözden geçirin lütfen.

o 334 video sayısı değildir kardeş, reklam sayısıdır.Çıkmayan reklamı nereden bulacaksın :) Reklam yayınlanmama her video için geçerli olabilir.Yukarıda yazılanlar doğrultusunda etiketlerinizi,video ayarlarınızı gözden geçirin lütfen.

tesekkur ederim.ben 334 u video sayisi olarak dusunmustum.O yuzden bu videolari bulabilirim sandim :) Teker teker,videoya uygun etiket girmek en mantiklisi sanirim.Dogru mudur?

tesekkur ederim.ben 334 u video sayisi olarak dusunmustum.O yuzden bu videolari bulabilirim sandim :) Teker teker,videoya uygun etiket girmek en mantiklisi sanirim.Dogru mudur?

uygun olsun ancak yukarıda yazanlara uygun olarak adwords'ten uygun tbmli ve çok aranan az çok alakalı etiketlerde bulun.Mesela psikoloji videosu yüklediyseniz adwordste kelimeyi arattığınızda: boşanma psikoloji(3.31 tl) psikoloji ne demek (3.20 tl) modern psikoloji (2.63) tl gibi konuyla az çok alakalı tbmsi iyi kelimeler bulabilirsiniz.

youtube adsense panelindeki reklam ağları bölümü üzerine yoğunlaşmalısın

Hocam açıklaman için teşekkürler ben adwordsten orta nicheler bulup giriyorum ama alakalı içeriğimle alakalı ve toplu giriyorum kanallara teknoloji ise teknoloji araba ise araba ile ilgili etiketler vs.. bu oran buna rağmen bende de oldukça yüksek neden olabilir ? Tek kelime etiket girdiğim oldu toplu girerken arasına sıkıştırdım ama tamamen alakalı etiketler niche etiketler.

Hocam açıklaman için teşekkürler ben adwordsten orta nicheler bulup giriyorum ama alakalı içeriğimle alakalı ve toplu giriyorum kanallara teknoloji ise teknoloji araba ise araba ile ilgili etiketler vs.. bu oran buna rağmen bende de oldukça yüksek neden olabilir ? Tek kelime etiket girdiğim oldu toplu girerken arasına sıkıştırdım ama tamamen alakalı etiketler niche etiketler.

Benim eşleşen reklamlar yüzde 55-60 arasıdır.Diğer arkadaşlarda durum ne bilmediğim için kıyaslama yapamıyorum.Ama şöyle düşünün 1 videoda 3 reklam dönmesi planlanır, bunlardan 1 tanesi ortalama olarak görüntülenmese zaten direkt yüzde 66'ya düşer kapsam.Bir de telefon görüntülemelerinde reklam çıkıyor mu çıkmıyor mu bilmiyorum.Mesela telefonda video dışındaki reklam görüntülenmese kapsam direkt 2/3 e yüzde 66'ya düşer.Doğru etiketleri,başlıkları,açıklamaları girdikten sonra boş verin eşleşmeyen reklamları, elimizden gelen bunlar çünkü.

Benim eşleşen reklamlar yüzde 55-60 arasıdır.Diğer arkadaşlarda durum ne bilmediğim için kıyaslama yapamıyorum.Ama şöyle düşünün 1 videoda 3 reklam dönmesi planlanır, bunlardan 1 tanesi ortalama olarak görüntülenmese zaten direkt yüzde 66'ya düşer kapsam.Bir de telefon görüntülemelerinde reklam çıkıyor mu çıkmıyor mu bilmiyorum.Mesela telefonda video dışındaki reklam görüntülenmese kapsam direkt 2/3 e yüzde 66'ya düşer.Doğru etiketleri,başlıkları,açıklamaları girdikten sonra boş verin eşleşmeyen reklamları, elimizden gelen bunlar çünkü.

Bilgilendirme için teşekkürler 1056 eşleşmeyen rekklam görünüyor bende kapsam %0.00 görünüyor dün için ? 0.00 hepsinde fakat eşleşmeyen reklam çok fazla dediğin gibi hocam bende de genel olarak 55-60 dediğin gibi eşleşen reklam kapsamı.

Kardeş 1100 sayfa görüntülemen varsa sende 3000 civarı reklam isteği olur.Bunun 1000 tanesi eşleşmemiş yüzde 65 civarı olması lazım kapsamın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri