Eşleşmeyen reklamlar

Kardeş 1100 sayfa görüntülemen varsa sende 3000 civarı reklam isteği olur.Bunun 1000 tanesi eşleşmemiş yüzde 65 civarı olması lazım kapsamın.

2568 reklam istekleri görünüyor.

Hocam reklam istekleri tam olarak nedir sayfa görüntüleme sayısı ile arasındaki fark nedir açıklayabilir misin ?

Kardeş 1100 sayfa görüntülemen varsa sende 3000 civarı reklam isteği olur.Bunun 1000 tanesi eşleşmemiş yüzde 65 civarı olması lazım kapsamın.

Sizce benim istatistiğime göre reklam çıkma oranı nasıl...Ben az reklam çıktığını düşünüyordum.

50WFz.png

2568 reklam istekleri görünüyor.

Hocam reklam istekleri tam olarak nedir sayfa görüntüleme sayısı ile arasındaki fark nedir açıklayabilir misin ?

Kullanıcılar Google reklamlarını gösteren bir sayfayı görüntülediklerinde, bir sayfa görüntüleme oluşur. O sayfada görüntülenen reklam sayısı kaç olursa olsun, bunu tek bir sayfa gösterimi sayarız. (sayfa görüntüleme)

Reklam isteği ise bu sayfa görüntülemede sayfanın otomatik olarak talep ettiği reklamlardır.Bu taleplerden karşılananalar kapsam içerisindedir, karşılanmayanalar ise eşleşmeyen reklam istekleri olur.

---------- Mesaj saat 18:48:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:47:38 civarında gönderildi. ----------

Sizce benim istatistiğime göre reklam çıkma oranı nasıl...Ben az reklam çıktığını düşünüyordum.

50WFz.png

Hocam az mı çok mu bilemem ama bana göre iyisin :)

Kullanıcılar Google reklamlarını gösteren bir sayfayı görüntülediklerinde, bir sayfa görüntüleme oluşur. O sayfada görüntülenen reklam sayısı kaç olursa olsun, bunu tek bir sayfa gösterimi sayarız. (sayfa görüntüleme)

Reklam isteği ise bu sayfa görüntülemede sayfanın otomatik olarak talep ettiği reklamlardır.Bu taleplerden karşılananalar kapsam içerisindedir, karşılanmayanalar ise eşleşmeyen reklam istekleri olur.

---------- Mesaj saat 18:48:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:47:38 civarında gönderildi. ----------

Hocam az mı çok mu bilemem ama bana göre iyisin :)

yani hocam şöyle de diyebilir miyiz videoyu başlattık diyelim 3 reklam çıkacak bunu direkt bildirmesi diyebilir miyiz ? Daha sonra kişi 1 reklam görüntüler videoyu kapatır ya da devam eder 3 reklamı da görüntüler video boyunca doğru mudur ?

yani hocam şöyle de diyebilir miyiz videoyu başlattık diyelim 3 reklam çıkacak bunu direkt bildirmesi diyebilir miyiz ? Daha sonra kişi 1 reklam görüntüler videoyu kapatır ya da devam eder 3 reklamı da görüntüler video boyunca doğru mudur ?

dediğiniz şekilde de olabilir, ancak sonuç olarak videonun reklam taleplerinin tam karşılanmamasıdır.

Geçen ayki eşleşmeyen reklamlarım neden bu kadar yüksek çıkar bilen varmıdır?

s7qqj.png

Herkes aynı dertten muzdarip herhalde.
Bende de Geçen ay - 550.222 -

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri