Esnaflık yapsam ne iş tavsiye edersiniz

ankarali-87

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.anadoluvizyon.net
Merhaba arkadaşlar ben bi fabrikada kalite kontrol işi yapiyorum 1000 - 1500 arasi (ek mesai ile) kazancım var bazen youtubeden daha fazlasini alıyorum :) Küçük bi dükkan kiralayip akarı kokarı olmayan bi iş yapsam diyorum ayrıca çig köfte bayiligi de para kazandiriyor. Aramizda esnaf varsa veya bilgisi olan varsa yorumunu merak ediyorum.

küçük esnaf diye bişe kalmadı ki hocam (geçmişte vardı bizimde bi ufak iş yeri ) büyük alışveriş merkezleri bimler şunlar bunlar adamların sattıgı fıyat toptancıdan aldıgın fıyattan daha ucuz nerdeyse çiğ köfte dükkanı için bişe diyemem ama zor usta sen kendi işine devam et bence kafan rahat olur en azından bugun naptık ne ettik diye beynimin ağrıdığını bilirim

çiğ köftede iyi para olduğu söyleniyor..

küçük esnaf diye bişe kalmadı ki hocam (geçmişte vardı bizimde bi ufak iş yeri ) büyük alışveriş merkezleri bimler şunlar bunlar adamların sattıgı fıyat toptancıdan aldıgın fıyattan daha ucuz nerdeyse çiğ köfte dükkanı için bişe diyemem ama zor usta sen kendi işine devam et bence kafan rahat olur en azından bugun naptık ne ettik diye beynimin ağrıdığını bilirim

Hocam haklısın ev kira derdim yok zaten dukkan vergisi masrafi çıkinca bana 1000 - 1500 Arası getirsin yeter diye düşünüyorum. Babamın arkakazaniyomuşdaşi kırtasiye kontur sayisal dan 1500 kazaniyomus

Çiğ köfteciyi koy kalabalık bir mekana, kat kat alırsınız.

Hocam haklısın ev kira derdim yok zaten dukkan vergisi masrafi çıkinca bana 1000 - 1500 Arası getirsin yeter diye düşünüyorum. Babamın arkakazaniyomuşdaşi kırtasiye kontur sayisal dan 1500 kazaniyomus

Market diye ac ne satarsan sat :D cig kofteci acarsan sadece cig kofte acmk zorunda kalirsin market acarsan cig koftede satarsin elektronik urunde :D

Hesap Makinesi cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi

vergili iş can sıkıcıdır...çiğ köfte işi de yapsan cebinde 10bin olmadıkça girilmez.varsa ilk yıl iş oturana kadar bir 10bin daha kenarda kalsa iyi olur...ruhsatı,izni,kirası,vergisi,masası sandalyesi,dolabı,muhasebecisi derken 10 bin kaçar ...

vergili iş can sıkıcıdır...çiğ köfte işi de yapsan cebinde 10bin olmadıkça girilmez.varsa ilk yıl iş oturana kadar bir 10bin daha kenarda kalsa iyi olur...ruhsatı,izni,kirası,vergisi,masası sandalyesi,dolabı,muhasebecisi derken 10 bin kaçar ...

Hocam para var zaten o işlere banka kredisiyle filan girilmez Ben en az 20000 TL gözden çıkardim ilk etapda

Çiğ köfte dükkanı açarken çok rahat isim hakkı alırsın.1 kg çiğ köfteden 25-30 lira ciro alsan.Aslında iyi iş ama ben yapmam :)
Ankaralımıymışsın birde okullara üniversitelere yakın yerler çok iyi gider :)

---------- Mesaj saat 13:59:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:57:57 civarında gönderildi. ----------

Artı ekliyorum oto yıkama düşündün mü :)

aperatif yiyecek ve iceceklerle ilgilenin. gunluk kazanc uc asagi bes yukari idare eder

Hep söylüyorum bir kişi dinlemiyor.

İzmir konakta çubukta parça ananas sat parayı kır.

Merhaba arkadaşlar ben bi fabrikada kalite kontrol işi yapiyorum 1000 - 1500 arasi (ek mesai ile) kazancım var bazen youtubeden daha fazlasini alıyorum :) Küçük bi dükkan kiralayip akarı kokarı olmayan bi iş yapsam diyorum ayrıca çig köfte bayiligi de para kazandiriyor. Aramizda esnaf varsa veya bilgisi olan varsa yorumunu merak ediyorum.

İstanbul çaglayan gibi bir yerde adliye sarayı değilde karşı caddesi fabrikaların oldugu yerlerde dükkan tutup sabah kahvaltılık satabilrsin sandviç veya yarım ekmek tarzında açık büfe istyene tuzlu isteyene tatlı sandviç hocam çorbada yaparsın öglende sucuk ekmek ve menemen satarsın

20000 tl var ise lojistik işine gir acenta al iyi kazanırsın

Git barlar sogagina midye dolma SAT yada pilav SAT:) alternatif cok

Hocam eğerki ciddi anlamda iş olarak görecekseniz ve bunu ek gelir gibi görenlerden değilde tabiri caizze kendinizi adayacaksanız bence hiç oyle ciğ köfteye falan veya baska seylere gerek yok. Madem ki paranız var alın bir tane ilgi alanınızla ilgili gelirli bir site oradan baslayın zamanla reklam yelpazeniz coğalacak yani kendinize ait facebook sayfa twitter hesap ve bir kaç site olacaktır en son bir kitle topladığınızda yani kendi reklamınızı kendiniz yapacagınız konuma geldinizde bir e ticaret sitesi ile kitlenize hitap eden ürünler satın cünkü bu alanda en cok gider reklamdadır. zaten buralara kadar geldiniz zaman para gibi bir sıkıntınız olmayacak tek sıkıntı tek basınıza bunlara yetismek zor olacak ki zaten editörleriniz ve calısanlarınızda olur. Tabi bu işler anlatmak kadar kolay olsa herkes yapardı. Birde her işte olduğu gibi bu sektördede eğerki bilginiz yoksa batarsınız bana göre yani şunu tavsiye ederim kesinlikle web yazılım dilleri ögrenin ve ingilizceniz en üst seviyede olsun.

öncelikle çigköftecilik yapmış biri olarak şunu söylemeliyim ki bundan 2 3 sene öncesine kadar mükemmel bir para vardı çigköftenin kilosu 4.50 5 liraya geliyordu ve kilosunu 18 liradan satıyorduk günlük 500 lira kazanıyorduk ve masrafları çıkardıgımızda bize kalan 250 300 lira oluyordu tabi cumartesi pazar bu kazanç hemen hemen 2 katına kadar çıktıgı oluyor üstelik öyle sıradan bir isimdi yani kendi adımız şuanki ünlü oses,ziyafet,komagene gibi markada değildi malum artık millet isme göre yiyor. Şimdi heryer çiğköfteci doldu ama şuna inanıyorum ki hala iyi iş yapıyorlardır ama güzel bir yerde kirası 600 olan değilde 1000 lira olan yere git yeterki işlek olsun hocam. Kesinlikle vergisi felan herşeyi üsuluna uygun yaparsan kafan rahat olur Allahda rızkını verir hayırlısıyla.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri