Ethereum Kazmak (Part 1)

Bence al sat yapmak daha mantıklı. Eğer işi bilmiyorsanız ve durduk yere masrafa girecekseniz tamamen vakit kaybı. 1 TL'ye aldığınız şeyi yarın 1.15'e satma potansiyeli var bu tarz coinlerde.

Kazımlar git gide zorlaşıyor. Piyasada ekran kartı yok. Trade yapmak daha mantıklı gibi...

Valla konuyu yeni okudum. İlk defa şu işlerin ne olduğunu az çok anlama imkanı oldu. Teşekkürler konuyu açan arkadaşım..

Yalnız benim kafama hala takılan var. Biz kazıyoruz üretiyoruz kazanıyoruz da bu işin ana kazananı kim? :) Onu çözemedim.

Yani biz youtube a reklam koyarız biz kazanırız ama youtube daha fazlasını kazanır. Peki bu işte kazanan kim? Bi firma yok kuruluş yok. Nasıl olduda böyle değerlendi falan filan işte. Bunları çözemedim..

Arkadaş konuyu açtıgı zamanda fiyatı $53,45.

Şuan fiyat $1.057,23

gerçekten adam gelecegi görmüş :D

1 yil bile olmamis konuyu acali 53 dolardan suan 1k dolar felan etherium
Hala yapılırmı bilmiyorum

15 Temmuzdan sonra foruma bile uğramamış muhtemelen kazdığı ETH lerle mutlu bir hayat sürüyor :)

ETH'lerin çogunu sakladıgını söylemişti bi mesajında hemen kazıp çıkarıp satan biri degildi . bende girmeyi düşündüm ama düşer elimde kalır zarar ederim vs diyerek çekinmiştim biraz , keşke girseydim . bitcoinden sonra 2. pişmanlıgım

ETH'lerin çogunu sakladıgını söylemişti bi mesajında hemen kazıp çıkarıp satan biri degildi . bende girmeyi düşündüm ama düşer elimde kalır zarar ederim vs diyerek çekinmiştim biraz , keşke girseydim . bitcoinden sonra 2. pişmanlıgım

hayır diyordu bir dağ köylüsü
hiçbir şey için geç değil
ve geç değil bir şey için hiçbir şey

Belkide hata yapti o zamanlar yukseldiginde satti suan cok pisman depresyona girdi :) bilemeyiz

53$ oldugu zamanda 100 tane almıs olsa (5300$) - Ortalama 20.000 TL yada kazmış olsa :)
Şuanda 1.053,00 oldugunu dusunursek :D 105.300$ yapar ... (400.000 TL civarı... )

Herhalde bende burda olmazdım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri