Ethereum Madenciliği Desteği

androitik

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, geçen gün açmış olduğum madencilik konusunda daha çok kendim nasıl kurarım,gibi mesajlar geldi. Konu

Bende kendi mekanında madenci rig i (Madenci yatırımı) yapmak isteyenler için yeni bir konu açayım dedim.

Madenciliğe başlamak istiyorsanız ve bilginiz yoksa sizin için hazırlık,yerinde kurulum her türlü şeye kadar yapıp size teslim ediyorum.
Yani parçaları alıyorsunuz, yeri ayarlıyorsunuz size kadar gelip kurulumu yapıyorum.

Arkadaşlar yatırım için parası olanlara madenciliği öneririm. Madencilik kazançlı bir iştir, en kötü senaryoda yatırımınıza çıkartırsınız zarar etmezsiniz.

Şu an piyasada ekran kartı bulunamıyor, tek sorun o.

Soru ve görüşleriniz için iletişime geçebilirsiniz. P.M. yada skype : kadir.cirak

Ücretli ücretsiz yardıma hazırım !

Son düzenleme:
kadir aradığım kan sensin ekledim seni

Ekran kartları olarak ethereum madenciliğinde yüksek hash veren kartlar rx 470 rx 480 rx 570 rx 580 bunların coğu stoklara girdiği gibi bitiyor. Ayrıca ethereum madenciliği diye kendinizi şartlandırmamanız daha iyi olur. Çünkü gpu ethereum madenciliğinin yıl sonu bitme ihtimali var.

Ekran kartları olarak ethereum madenciliğinde yüksek hash veren kartlar rx 470 rx 480 rx 570 rx 580 bunların coğu stoklara girdiği gibi bitiyor. Ayrıca ethereum madenciliği diye kendinizi şartlandırmamanız daha iyi olur. Çünkü gpu ethereum madenciliğinin yıl sonu bitme ihtimali var.

Doğru söylüyorsun, başlığı herkesin anlaması için öyle yaptım. Yoksa o ne diye çok soran olurdu :D Ayrıca eth madenciliğinin biteceğini filan sanmıyorum. Sadece madenci çoğalınca ortaya atılan bir hurafe . Biterse de söylediğiniz gibi başka coin kazılır sorun olmaz.

Arkadaşlar skype yeni bakabildim kabul ettim hepinizi. Yazabilirsiniz.

rx480 linki atar mısın.Sanırım farklı türde modelleri var

Ekran kartını nerden bulucaksınız. Amazonda bile rx480-rx580 kalmamış. Hayatımda ilk kez ekran kartı kıtlığı olduğunu gördüm. Acaba AMDmi ethereum fiyatlarını yükseltti. Adamlar 1 senede sattığı karttan fazlasını 1 ayda sattı.

shappire rx470 8gb nitro+ var. gtx 1060 ı olan varsa takaslarım kartım 8 aylık tertemiz kart. kesinlikle madende vs kullanılmadı. ev bilgisayarında kullanılıyor

Son düzenleme:
Geçen gün vatan şubesine rx 580 sormaya ve piyasa araştırması yapmaya gittim. Benden hemen önce çıkan birisi 6 tane kart almış. Bu iş Türkiyede bile baya yayılmış. Kartların bitmesi normal.

Rx 470 ve 480 ile Rx 570 580 in hash değerleri bakımından çok fazla farkı yok. Bence daha güncel olan Rx 570 ve Rx 580 kartlarının 8gb olanlari tercih edilebilir. 570 ve 580 'in 470 ve 480e göre elektrik tüketimi biraz daha fazla.

---------- Spam Engelliyici 05:33 ---------- Önceki Mesaj 05:29 ----------

rx480 linki atar mısın.Sanırım farklı türde modelleri var

RX 480 lerin sıfırları stoklarda kalmadı geldiği gibi tükeniyor. Rx 480 yerine bulabilirsen RX 580 alabilirsin.

Piyasada kart yok, tek tük var olanlar da bir buçuk iki katına satıyor.

r9 280 x vapor satıyorum 1 senelik garantisi var

Güncelliyon ama piyasa işe başlamak isteyen çok kart yok. Öyle bir yoklukki 6tane 580 yerine 4 tane gtx1080 mi alayım diye düşünüp duruyorum.

yeni method buldum satın alım yapmıyorsun ama başlangıçta biraz uğraşman gerekiyor ben şuanda 40-50$ kazanıyorum ama fixlenebilir, yakında birkaç kişiye satacağım yada vip bölümünde paylaşmak isterim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri