Ethereum Madenciliği

Wetehan

Kayıtlı Üye

Tüm yeni üye olan herkese 5 günlük madenci veriyorlar. Bu sayede sistemi deneyebilir ve mantığı anlayabilirsiniz. Sitenin tanıtımı şu şekilde;

Madeninizi kurun ve sınırsız yeraltı kaynaklarıyla Ethereum kazanın!

Madencileriniz çalışmaya hazır, ya siz?
- Bir maden açın ve kazanmaya başlayın!
- Üreteceğiniz kaynakları seçerek Ethereumlarınızı arttırın!
- Kaydolun ve hemen kazanmaya başlayın!
Açılışa Özel Tüm Üyelerimize 5 Günlük Kömür Madencisi Hediye!

Refsiz: https://www.ethmin.com/
Ödemeler: https://ethmin.com/index.php?page=payment

Sormak istediğiniz sorular var ise cevaplayabilirim. Bu zamana kadar 0.025 ETH yatırdım ve 0.025 ETH çektim. Sitedeki üyeliğim mcmoney. Site ödemeleri sorunsuz olarak yapıyor. Bol kazançlar.

Son düzenleme:
kaç gunluk site bu ? inan açıklamlardan pek bişe anlamadım. Parmaı yatırcaz ? yada sanal pc mi kiralıcaz adımıza kazıcak ? yada siteye üye olup biz kendi pcmizdemi kazıcaz? site daha çokk yeni belliki, forum sayfası bile aktif değil şuan baktımda.
****Yani kazancaz kazıcaz.. ama nasıl olacak ?
Yazınızda da sadece kazanıcaz.. kazıcaz... İyi güselde riski nedir? her şey toz pembe mi? masrafı yok mu bu sistemin? aidatı vb..

kaç gunluk site bu ? inan açıklamlardan pek bişe anlamadım. Parmaı yatırcaz ? yada sanal pc mi kiralıcaz adımıza kazıcak ? yada siteye üye olup biz kendi pcmizdemi kazıcaz? site daha çokk yeni belliki, forum sayfası bile aktif değil şuan baktımda.
****Yani kazancaz kazıcaz.. ama nasıl olacak ?
Yazınızda da sadece kazanıcaz.. kazıcaz... İyi güselde riski nedir? her şey toz pembe mi? masrafı yok mu bu sistemin? aidatı vb..

Kaç günlük bilmiyorum. Forum yeni kuruluyor sanırım henüz hiç bakmadım önceden yoktu. Şöyle anlatayım;

Siteye ilk üye olduğunuzda size 5 günlük madenci veriyor ücretsiz şekilde. Her madencinin kendine ait fiyatı ve kazançları var. Madenci satın alıyorsunuz ve o size günlük mücevher üretiyor bu mücevherleri satarak Ethereum kazanıyorsunuz. İşleyiş çok kolay ben 1 günde falan çözmüştüm tamamen. Size verilen ücretsiz madenci ile sistemi anlayabilirsiniz. Madenciler günlük 1 adet üretim yapmakta. Kazanç tablosuda sitede FAQ kısmında var. Siteyi translate ile çevirerek rahatlıkla kullanabilirsiniz.

yani sitee reel para vericez. karşılığında madenci satın alıcaz. kiralıcaz. bu madencilerde ama reel/ama sanal bizim adımıza kazım yapacak. kazdıkları nıda biz eteryuma döndürücez. Benim anladım bu. ama madenciler sanal mı/reel mi? gerçekten kazım oluyomu/olmuyormu? yani umarım çiftlik bank gibi üretim yapıyorz diyipde, yeni gelen üyelerin kazançları verilmez.
Bilgilendirme için telekkurler. konuyu şuan takip ediyorum. Gelişmeleri paylarşırsınız hocam. durum ileride netleşecek biraz şans ve zaman verelim, izleyelim nasıl dönuyor çark

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri